- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.952
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.101
Merhaba hoşgeldin..Merhaba arkadaşlar benimde yarın adetimin 5.günü ve yarın klomene başlıyorum Mart sonu umarım güzel haberi alırım ve Ramazan'a bebislerimize gireriz
Esimlen idda konusu var ya almadim. Ama testlerim yolda onlari yapcam emin ol oglum suan beni daha yoruyor=))Randevu aldinmi kendi doktorundan canım.. böyle beklemek de yorar seni ya
Olsunnnnn kiiiiz.. napalimm... Senelerdir bostayim yani 33 yaş.. artık olsun yani dişini yesinler onun beeee .. sesini keşfetmiş demek vay yaramaz vay hahahahYa cildiricam 3 ayliktan beri dis çıkarıyor 8 aylik suan tam 5 aydir bagiriyor ciglik atıyor hicbir seyle iyalayamiyosun anam agladi yemin ediyorum agladi su sira yemekte yemiyo ustunr uyumuyo da cildiricam. Doktora goturmustum sesini de kesfetmis bu egleniyo kendince dedi 8 tane dis cikardi kolay degil dedim 8 aylik cocugum 8 disi var sonuncu yeni cikti daha yukariya heni cikiyo ben benlikten ciktimmmmmmmmmmmm. O yuzden hamis hanimlar ve hamilelik dusunen anne adaylari UYUYUN GEZIN BOL BOL GEZIN AYVAYI YIYECEKSINIZ DOGURUNCA =)
Yokmuyki böyle rahatlatan çaylar filan nebiliyim.. azıcık sakinleşsinEsimlen idda konusu var ya almadim. Ama testlerim yolda onlari yapcam emin ol oglum suan beni daha yoruyor=))
Allah'ım ya şu adamlar bizim tetslerimize bir karişmasalar..Esimlen idda konusu var ya almadim. Ama testlerim yolda onlari yapcam emin ol oglum suan beni daha yoruyor=))
Çok teşekkür ederim cevabın içinCanım folik asit kullanmaya başla henüz başlamadıysan yumurtlama kimisinde belirtili kimisinde belirtisiz oluyor adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girebilirsiniz eğer bu şekilde olmazsa 1-2 ay deneyip yumurtlama testiyle takip edebilirsin benim de ilk ay henüz teste başlamadım gün aşırı ilişkiye girdik kadın doğuma gitsen iyi olur hem smear verirsin hem rahmini kontrol eder bunun dışında d vitamini alabilirsin dişlerinde sorun varsa hamilelikten önce mutlaka yaptır sonra hamilelikte seni zorlar ben de yeniyim daha ilk ay şimdilik aklıma gelenler bunlar
Sende benim gibi doğudasın şark mı memleket mi canım Allah yardımcın olsunÇok teşekkür ederim cevabın içindiş tedavisi olucam tam da zamanında söyledin tel taktırmam lazım diş çekimleri de olacak allahtan hamile değilim o zaman hemen folik asit siparişi vereyim trendyoldan dişten sonra ona başlayayım o zaman folik asit için önerdiğin bir marka var mı? Keşke gidebilsem hastaneye eşimin görev yaptığı yer batman ne randevu alabiliyorum ne kolay kolay merkeze gidebiliyorum. Sadece olduğum yerde dahiliye var orası da kan tahlili idrar tahlili yapıyor diye araştırdım. Mecbur oraya gideceğim küçük bir ilçedeyim hiçbir şey yok
Oldugunda hatirlarsin beni =)))))Olsunnnnn kiiiiz.. napalimm... Senelerdir bostayim yani 33 yaş.. artık olsun yani dişini yesinler onun beeee .. sesini keşfetmiş demek vay yaramaz vay hahahah
Ben kaşındım beeeeeen =))) durduk yere soktu beni rahatlik =)Allah'ım ya şu adamlar bizim tetslerimize bir karişmasalar..
inşallah inşallah inşallahBenim ovulasyon testimde bişey çıkmadı kuzum çok çok silik var sanki gebelik gibiinşallah onu da görürüm Pasha22
Anason rezene muskat iyi geceler cayi hepsini denedik yooooook yoooook daha da ters tepti canlandi yemin ediyorum =))Yokmuyki böyle rahatlatan çaylar filan nebiliyim.. azıcık sakinleşsin
Ayyy bak yaaa ... Kız sabret biraz gecer bir dönem geçiriyor sadece işte.. hep böyle devam etmicek yaAnason rezene muskat iyi geceler cayi hepsini denedik yooooook yoooook daha da ters tepti canlandi yemin ediyorum =))
Ilk 3 ay gaz sancisi morarana kadar agliyodu oh sukur dedim 15 gun cocugumla normal insansi anne olarak yasadim 5 aydir da zombi mode takiliyorumAyyy bak yaaa ... Kız sabret biraz gecer bir dönem geçiriyor sadece işte.. hep böyle devam etmicek ya
Folic iod diye blr folik asit kullanıyorum ben ama çok fark etmez herhalde tabi kadın doğum yoksa en azından değerlerine baktırmak için dahiliyeye gidebilirsin canım benim de 1.5 aydır diş eti ve çürüklerim için tedavim vardı şükür bitti bu ay başladık o yüzden folik aside en az 3 ay önce başlayın diyorlar aklında bulunsun eğer diş tedavin daha önce bitecekse erkende başlayabilirsin sıkıntı olmazÇok teşekkür ederim cevabın içindiş tedavisi olucam tam da zamanında söyledin tel taktırmam lazım diş çekimleri de olacak allahtan hamile değilim o zaman hemen folik asit siparişi vereyim trendyoldan dişten sonra ona başlayayım o zaman folik asit için önerdiğin bir marka var mı? Keşke gidebilsem hastaneye eşimin görev yaptığı yer batman ne randevu alabiliyorum ne kolay kolay merkeze gidebiliyorum. Sadece olduğum yerde dahiliye var orası da kan tahlili idrar tahlili yapıyor diye araştırdım. Mecbur oraya gideceğim küçük bir ilçedeyim hiçbir şey yok
Hahahahah yaaa kız hepsi aynı olcka diye birşey yok.. tam terisne sessiz sakin bir bebek de olabilir belki olmaz.. ahh garibimmm sen bunları burda daha fazla anlatmaya devam edersen yakında adet olduklarına üzülmeyecekler fazlaIlk 3 ay gaz sancisi morarana kadar agliyodu oh sukur dedim 15 gun cocugumla normal insansi anne olarak yasadim 5 aydir da zombi mode takiliyorumeger hamileysem 9 ay sonra al basaaaaa =)
Daha detaylara girsemmmm insallah olmaz dedirtebilirimmmmm =))) ben bebekken 24 saat uyurmusummmmm =)Hahahahah yaaa kız hepsi aynı olcka diye birşey yok.. tam terisne sessiz sakin bir bebek de olabilir belki olmaz.. ahh garibimmm sen bunları burda daha fazla anlatmaya devam edersen yakında adet olduklarına üzülmeyecekler fazla
Eşimin görev yeri normalde izmirde yaşıyordum. 1.5 senesi kaldı bitiyor sonunda. Siz neredesiniz görev için mi doğudasınız?Sende benim gibi doğudasın şark mı memleket mi canım Allah yardımcın olsun
Vah vah vaaah.. söyleme söyleme benceDaha detaylara girsemmmm insallah olmaz dedirtebilirimmmmm =))) ben bebekken 24 saat uyurmusummmmm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?