Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsunnnnn kiiiiz.. napalimm... Senelerdir bostayim yani 33 yaş.. artık olsun yani dişini yesinler onun beeee .. sesini keşfetmiş demek vay yaramaz vay hahahah

Çok teşekkür ederim cevabın için diş tedavisi olucam tam da zamanında söyledin tel taktırmam lazım diş çekimleri de olacak allahtan hamile değilim o zaman hemen folik asit siparişi vereyim trendyoldan dişten sonra ona başlayayım o zaman folik asit için önerdiğin bir marka var mı? Keşke gidebilsem hastaneye eşimin görev yaptığı yer batman ne randevu alabiliyorum ne kolay kolay merkeze gidebiliyorum. Sadece olduğum yerde dahiliye var orası da kan tahlili idrar tahlili yapıyor diye araştırdım. Mecbur oraya gideceğim küçük bir ilçedeyim hiçbir şey yok

Sende benim gibi doğudasın şark mı memleket mi canım Allah yardımcın olsun

Folic iod diye blr folik asit kullanıyorum ben ama çok fark etmez herhalde tabi kadın doğum yoksa en azından değerlerine baktırmak için dahiliyeye gidebilirsin canım benim de 1.5 aydır diş eti ve çürüklerim için tedavim vardı şükür bitti bu ay başladık o yüzden folik aside en az 3 ay önce başlayın diyorlar aklında bulunsun eğer diş tedavin daha önce bitecekse erkende başlayabilirsin sıkıntı olmaz

Ilk 3 ay gaz sancisi morarana kadar agliyodu oh sukur dedim 15 gun cocugumla normal insansi anne olarak yasadim 5 aydir da zombi mode takiliyorum eger hamileysem 9 ay sonra al basaaaaa =)
Hahahahah yaaa kız hepsi aynı olcka diye birşey yok.. tam terisne sessiz sakin bir bebek de olabilir belki olmaz.. ahh garibimmm sen bunları burda daha fazla anlatmaya devam edersen yakında adet olduklarına üzülmeyecekler fazla

Daha detaylara girsemmmm insallah olmaz dedirtebilirimmmmm =))) ben bebekken 24 saat uyurmusummmmm =)

Sende benim gibi doğudasın şark mı memleket mi canım Allah yardımcın olsun
Eşimin görev yeri normalde izmirde yaşıyordum. 1.5 senesi kaldı bitiyor sonunda. Siz neredesiniz görev için mi doğudasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…