Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar siz gebelik öncesi doktora kan testi falan yapmaya gidiyor musunuz? Veya takviye vitaminler kullanıyor musunuz? Ben daha yeni yeni vajinusmusu yendim yumurtlama falan hiç anlamıyorum. Siz nasıl anlıyorsunuz yumurtlama döneminde olduğunuzu? Bir de bu kan tahlili için kadın doğum doktoruna gitmek şart mı? Ben aylardır randevu alamıyorum dahiliyeye gidip yaptırsam olmaz mı? Bu konuda biraz sanırım cahilim ama vajinusmustan bunları araştırmaya hiç zamanım olmadı. Siz gebelik için neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz? Ben bir takvim indirdim bana sözde yumurtlama zamanı diyor ama benim o zaman akıntım gögüs hassasiyetim falan olmuyor birkaç gün sonrasında sümük gibi bir akıntı gögüs hassasiyeti sivilcelenme oluşuyor, bu yumurtlama mı demek? Çok uzun oldu ama konuşacağım kimse yok hastaneden da randevu alamıyorum. İnternette de kaşım kaşında yumurtlama dönemisiniz yazıyor birisi yardım etsin helpp

Rabbim dilerse oda olur bn ne diyim onun dışında beklemekten başka çare yok

Sağ ol canım hemen onu da ekleyeyim favoriye laboquik ten alayım kesin

Keşke uyuyabilsem günlerdir ilk defa bugün deli gibi uykum geldi ama uyuyamıyorum
Aslında çıkması lazım ilginç yarın sabah kalktığında görürsün artık kuzum uyumaya çalış bir şekilde güzel haberler gelecek yarın

Randevu aldinmi kendi doktorundan canım.. böyle beklemek de yorar seni ya

Canım folik asit kullanmaya başla henüz başlamadıysan yumurtlama kimisinde belirtili kimisinde belirtisiz oluyor adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girebilirsiniz eğer bu şekilde olmazsa 1-2 ay deneyip yumurtlama testiyle takip edebilirsin benim de ilk ay henüz teste başlamadım gün aşırı ilişkiye girdik kadın doğuma gitsen iyi olur hem smear verirsin hem rahmini kontrol eder bunun dışında d vitamini alabilirsin dişlerinde sorun varsa hamilelikten önce mutlaka yaptır sonra hamilelikte seni zorlar ben de yeniyim daha ilk ay şimdilik aklıma gelenler bunlar

Su doldur bidonlara .. yada herhangi birşeye.. olmadı damacana alın vallaha.. ne olcak sanki . Abdest alacak kadar olsun yeter..

Kız niye böyle bu yaramaz.. neyki derdi acaba..
Ya cildiricam 3 ayliktan beri dis çıkarıyor 8 aylik suan tam 5 aydir bagiriyor ciglik atıyor hicbir seyle iyalayamiyosun anam agladi yemin ediyorum agladi su sira yemekte yemiyo ustunr uyumuyo da cildiricam. Doktora goturmustum sesini de kesfetmis bu egleniyo kendince dedi 8 tane dis cikardi kolay degil dedim 8 aylik cocugum 8 disi var sonuncu yeni cikti daha yukariya heni cikiyo ben benlikten ciktimmmmmmmmmmmm. O yuzden hamis hanimlar ve hamilelik dusunen anne adaylari UYUYUN GEZIN BOL BOL GEZIN AYVAYI YIYECEKSINIZ DOGURUNCA =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…