- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.141
Aynen sansimi oyle degerlendircem zaten cocuk durmuyo cildirmak uzereyim bas agrisindan.ay buna kahkaha attımtest yapmadan sakince beklediğimizi falan mı sanıyor bunlar Allahtan sabah testlerin eline geliyor da hadi gel tamam seni dinliyim de yap
Net görünmüyor canim. Icini ac cubugu al eline flasla alttan bak ikinci cizgi varmi yokmuİlk idrarla yapılan gebelik test sonucum. Sıvı alımı olmadan ovü testimi de yapar yapmaz paylaşacağımMavigrill
Onu yaptım kuzu çok net yok. Göğüslerim iki gündür ağrıyorNet görünmüyor canim. Icini ac cubugu al eline flasla alttan bak ikinci cizgi varmi yokmu
Erkenn daha canim benimki bile gorunmuyo net :) bekle.... harcama..Onu yaptım kuzu çok net yok. Göğüslerim iki gündür ağrıyor
bi ton test ve ovü aldımErkenn daha canim benimki bile gorunmuyo net :) bekle.... harcama..
Tamamdır canım,çok saolIki saat öncesinden almaman yeterli ondan öncesi için birşey olmaz
Sqğol canım, ne bileyim aldım bakalım perşembeye, eşim de izin qldı. Umarım bekletmez minikEvet canım yerlesme olabilir ama bekle test yapmak icin ben olsam bata kadar beklerim negatif cıkarsa üzülmemek icin en dogru sonuc bat tarihinde cıkıyor cunku
Günaydın kuzum bekle sen burdan dönebilir olay hic belli olmazKızlar herkese günaydın
Uyku haram oldu bugün banaİlki gebelik testi sabah saat 4 te yapıldı hiçbir sıvı alınmadan, göründüğü üzere kocaman bir tek çizgi, onun altındakiler ovü testleri ilki bugün yapılan en alttaki dün yapılandı. Yine hiçbir sıvı alınmadan yaklaşık 2-3 saat sonra yaptım (az önce) kocaman iki koyu çizgi hatta durdukça iki çizgide dahada net koyulukta oluyor. Mavigrill dün yumurtlama diye değerlendirdim bugün yine değerlendiremem muhtemelen yarın yine aynı saatte testlere devam (Bat 4 Mart)
Merhaba bende onu kullandım. Siz kaça aldınız galiba eczacı beni kazıkladıkuzum ben geçen ay prodoctor kullandım memnun kaldım kaset testleri öneriyor herkes daha güvenilir diyorlar ama bilemiyorum tam
Naptın canım çıkmadı mı sonuçlarAaa açıldı sayfa ama sonuçlar yok? Alt alta dizili mi olmalı?
Günaydın canım ben internetten 4 lüsünü 35 ₺ ye almışyımMerhaba bende onu kullandım. Siz kaça aldınız galiba eczacı beni kazıkladı
Gözün aydın canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim
Ayyyyy çok sevindim ya.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebiş versin ❣Kızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim
Ay bilemedim ki bence yanına al bir parça peynir orsa hemşireye sor evde yeme ne olur ne olmazKızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?
Test yapmak yok çünkü şuan negatif girme ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?