- 18 Eylül 2021
- 1.904
- 2.001
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.181
Çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğineKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim
ben yaptırdıgımda oyle dememıslerdı kuzum, demekkı degısıyor heryere goreAc olmak gerekiyormus kuzum
Hepsine bakılcak canım ondan ac olmak daha iyiymiş cok sukur arabaya oturunca da gecti birazÖzellikle bu testi yaptırmadan 10-12 saat önce aç kalmanıza gerek olmadığını unutmayınız. Yani, tok karnına da AMH test yaptırmanız mümkündür.
anladım kuzum dogrudurHepsine bakılcak canım ondan ac olmak daha iyiymiş cok sukur arabaya oturunca da gecti biraz
Aynen öyle kuzum çok doğru valla bende çok takmıyorum zaten köpüşüm oldu onla ilgileniyorum sürekliBende hiç belirti yok zaten bu ay takmıyorum da olacağını da sanmıyorum. geçen ay yumurtlamada ve yumurtlamadan sonraki o kasık ağrıları akıntılar falan da yok demek ki biz psikolojik olarak vucudumuzu etkiliyormuşuz bunu anladım ben vucut sahte gebelik belirtileri üretiyormuşen azından bende öyle bak bu ay beklemiyorum hiç bir belirtim yok
Haber et canım bizeYemedim geldim bekliyorum
Arabaya oturunca biraz da olsa gecti
Evet canım öyleymiş Allahtan acele edip yememişim
Ederim kuzum sonucları yarın cıkar zaten herhaldeHaber et canım bize
Uyku gelmeyinceMaşallah kızlar gece konustugunuzu gündüz konuşmuyorsunuz vallahi. Gece 1 den sonraki mesajları okuyana kadar göbeğim çatladı yahuneyse bebek haberleri için tebrikler. Kalanlar için güzel umut dolu test dolu günler dilerim
Ben bazen okumuyorumMaşallah kızlar gece konustugunuzu gündüz konuşmuyorsunuz vallahi. Gece 1 den sonraki mesajları okuyana kadar göbeğim çatladı yahuneyse bebek haberleri için tebrikler. Kalanlar için güzel umut dolu test dolu günler dilerim
Canım ya sen şimdi hastaneye şey diye mi gittin hormon baktırmak istiyorum hamile kalamıyorum ye mi? Çünkü bende başlıycam galiba yavaştan süreci bilmiyorum nezaman gidiyoruz tam olrak ne diyoruz doktora.Adet olmayı mı beklemeliyimAc olmak gerekiyormus kuzum
Bebiş haberlerini kaçırmamak için okudum napimBen bazen okumuyorumzamanım olmuyo okumaya hoppppp en son sayfaya atlıyorum
bende aynen akşam kaldığım yerden hepsini okudum :) bizim bat larada çok az kaldı :) bende test yapmak istiyorum artıkBebiş haberlerini kaçırmamak için okudum napim
Ay evet yaaa gün yaklaştıkça bı heyecan başladı açıkçası. İnşallah pozitifleri görürüzbende aynen akşam kaldığım yerden hepsini okudum :) bizim bat larada çok az kaldı :) bende test yapmak istiyorum artıkinşallah hepimiz çift çizgileri görürüz bu ay :)
kuzuuu nasılsun bat 7mart mıydı ?Ben bazen okumuyorumzamanım olmuyo okumaya hoppppp en son sayfaya atlıyorum
Rengi yeşile mi dönüyormuş bi ara okumuştum böyle birşey asitik bazlı renk değişimi cinsiyeti bile söylüyor diyorlar ama bence doğru olabilirKızlar bitane forumda çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar yazmış oraya doğru çıkıyo vs diye doğrumu bu sizce M Mavi MeneksePasha22 H Hello Kity
Ben inanmıyorum canım cunku bazıları esinde de denemiş o da köpürmüşKızlar bitane forumda çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar yazmış oraya doğru çıkıyo vs diye doğrumu bu sizce M Mavi MeneksePasha22 H Hello Kity
Ben hiç denemedim canım bilmiyorum.Kızlar bitane forumda çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar yazmış oraya doğru çıkıyo vs diye doğrumu bu sizce M Mavi MeneksePasha22 H Hello Kity
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?