Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben ilk sehir hastanesine gittim orda ilgilenmediler sonra üniversite hastanesine geldim randevu alıp. vajinal ultrasonla baktı gebe kalamıyorum dedim adetin 2. Veya 3. Hormon testi isteyelim dedi

Ay bu mini tartışmalar, konuşmamalar da etkiliyor ya.. Trip atacaksın atamıyorsun, günü değerlendirmek lazım.
Bebişler bi olsa da ağız tadıyla triplensek küssek dövüşsek

Aynen canım bizde stres yaptı.Görev gibi görüyo insan her ne kadar istiyorum bu gece desekte... Bilmeden bodoslama dalalım yansın geceler
Bu görev gibi olması durumu gerçekten çok kötü Zulüm gibi geliyor o zaman. Benim içim almadı, saldım artık, istediğimiz her zaman yapacak şekilde

O kadar doğru bir cümle ki
Ankarada mısnız? öyleyse doktorun ismini isticem de : )

Rengi yeşile mi dönüyormuş bi ara okumuştum böyle birşey asitik bazlı renk değişimi cinsiyeti bile söylüyor diyorlar ama bence doğru olabilir

Ben inanmıyorum canım cunku bazıları esinde de denemiş o da köpürmüş

Ben hiç denemedim canım bilmiyorum.
Yani benimde inanasım gelmiyor ama gebelerimiz denerse ve doğru çıkarsa özellikle sürekli testlere para vermeyiz çok şüpheli kaldığımız aylarda test kullanırız diye düşündüm bilmiyorum yanlışmı düşündüm

Ay bu mini tartışmalar, konuşmamalar da etkiliyor ya.. Trip atacaksın atamıyorsun, günü değerlendirmek lazım.
Bebişler bi olsa da ağız tadıyla triplensek küssek dövüşsek
Aynen neyse ki yumurtlama donemimde değilim de küstüm konuşmuyorum

Gebelik testini harcama kuzum 14 gün sonra yapicaksin, bat'in 4 Mart değil catlamayi gördükten 14 gün sonrası bat tarihin olacak şuan ovü yap..Düne göre daha hafif ama çatlama olup olmadığı net değil bugunude değerlendirin ya da eşinde değer düşüklüğü ihtimaline karşı bugün ara verin yarini değerlendirin..Çatlamaya kadar gün aşırı değerlendirin ve ovü testlerine devam bakalım hergün böyle

Kız esinde de dene olmuyorsa köpürme sende dene gitsiin

Erken testlere. Kaset testlere, pahalı testlere bile güvenmiyoruz ki buna hiç guvenemeyiz

Bu erkekler varyaa napıcaz bunlarla bilemiyorum test yapmıcaksan nasıl öğrencekmişsin bebeği
Zaten diyor günün gecince öğrenceksin o kendini belli eder ama ben bekleyemem ki ona kavusmak istiyorum

Adetinin 2.nci veya 3.ncu günü gidiyorsun doktora çocuk istediğini ama olmadığını ve eşinle birlikte herseyinize bakılmasını istediğini söylüyorsun o zaten sana gerekli tüm soruları soruyor testleri istiyor bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…