Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın

Eklentiler

• C2E39EDB-09D5-49C7-8375-3C89B35FC1D2.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 5C831A23-9068-4E7B-8FFB-30B7478366C6.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 52
işte tam da bu sebepten doktor demeden kullanmayı düşünmüyorum ben yaaa
burda görüyorum herkes perişan pik mi değil mi diye
Ben ne zaman pik bilemediğim için kafama göre takılıyorum ama burada okudukça acaba yumurtlamaya denk gelmiş midir diye ufak ufak düşünceler zihnimi işgal ediyor kendimi strese sokmamaya çalışıyorum

işte tam da bu sebepten doktor demeden kullanmayı düşünmüyorum ben yaaa
burda görüyorum herkes perişan pik mi değil mi diye
Evet ya stres yaptım baya bi bide gittim bunlarla ilgili youtube dan videolar izledim olduğum yer çok küçük hastane var ama genel şeylere bakıyolar kadın doğum uzmanı yok bunlarla belki bi ümit dedim ama buda beni sıktı iyice

Ben ne zaman pik bilemediğim için kafama göre takılıyorum ama burada okudukça acaba yumurtlamaya denk gelmiş midir diye ufak ufak düşünceler zihnimi işgal ediyor kendimi strese sokmamaya çalışıyorum
Bana kizkardesim almış bir kutu yolladı ovulasyon testi. Ve anlattı kullanımını. Hem Instagram'da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Ebru hanım sahibi. Ona sordum her soruma cevap verdi. Çok kolay sadece adet sonrası her gün yapıyorsun. C ve t ikiside aynı koyulukta veya t daha koyu olduğunda pik oluyor. Sonraki gün tekrar siliklesirse çatlama oluyor hepsi bu.

gözün aydın bacım darısı tüm isyeyenlerin başına

okudum okudum @adehussG sonucu çıkmamış mı hala ben mi göremedim

günaydın herkese bol hamiş haberi alacağımız bir gün olsuunnn
Tesekkür ederim canm isteyen dileyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…