- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.261
Evet canım duymuştum onu. Alternatif tıp üzerine çalışıyormuş. Ben bir bakayım teşekkür ederim.merhaba. ben izmir'deyim ama instagramdan ankara'da takip ettiğim bir doktor var, fırsatım olsa koşup ona gidicem. zahide küçük bakın isterseniz.
Ben pek anlamam canım ama dün o kadar koyuyken neden bugün böyle olmuş acaba test mi bozukKızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
kuzum ben ovüden hiç anlamıyorum baktım ama, pik dünmüş bugün durulmuş diyebilirim sallamasyonKızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
Banada öyle geldi ama bide şuan gittikçe koyulaşıyo halaBen pek anlamam canım ama dün o kadar koyuyken neden bugün böyle olmuş acaba test mi bozuk
1 hafta içinde 2 pikkuzum ben ovüden hiç anlamıyorum baktım ama, pik dünmüş bugün durulmuş diyebilirim sallamasyon
Bugunku test bozuk gıbı duruyo kontrol cızgıısı bıle acık renkKızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
canıım hadi güzel haberlerr nerdesiiinnnnİnşallah ama uyuyamıyorum
Bir tane daha mı yapsan acaba canım elinde fazla varsaBanada öyle geldi ama bide şuan gittikçe koyulaşıyo hala
Yumurta catlamis. Sacma gelen ne acaba?Kızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
işte tam da bu sebepten doktor demeden kullanmayı düşünmüyorum ben yaaa1 hafta içinde 2 pikbilemedim ama daha da yapmam eğer bu ay kırmızıları görürsem stres yapıyo bu testler
Asıl piki geçen hafta yaşadım ben 2 gün sürdü sonra çatladı bu yüzden bana saçma geldiYumurta catlamis. Sacma gelen ne acaba?
Ben ne zaman pik bilemediğim için kafama göre takılıyorum ama burada okudukça acaba yumurtlamaya denk gelmiş midir diye ufak ufak düşünceler zihnimi işgal ediyor kendimi strese sokmamaya çalışıyorumişte tam da bu sebepten doktor demeden kullanmayı düşünmüyorum ben yaaa
burda görüyorum herkes perişan pik mi değil mi diye
Evet ya stres yaptım baya bi bide gittim bunlarla ilgili youtube dan videolar izledim olduğum yer çok küçük hastane var ama genel şeylere bakıyolar kadın doğum uzmanı yok bunlarla belki bi ümit dedim ama buda beni sıktı iyiceişte tam da bu sebepten doktor demeden kullanmayı düşünmüyorum ben yaaa
burda görüyorum herkes perişan pik mi değil mi diye
Canım dün pik görmüşsün bugün de çatlamış. Normal bı durum yaniKızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım M Mavi Menekse H Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
Canım dün pik görmüşsün bugün de çatlamış. Normal bı durum yani
Bana kizkardesim almış bir kutu yolladı ovulasyon testi. Ve anlattı kullanımını. Hem Instagram'da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Ebru hanım sahibi. Ona sordum her soruma cevap verdi. Çok kolay sadece adet sonrası her gün yapıyorsun. C ve t ikiside aynı koyulukta veya t daha koyu olduğunda pik oluyor. Sonraki gün tekrar siliklesirse çatlama oluyor hepsi bu.Ben ne zaman pik bilemediğim için kafama göre takılıyorum ama burada okudukça acaba yumurtlamaya denk gelmiş midir diye ufak ufak düşünceler zihnimi işgal ediyor kendimi strese sokmamaya çalışıyorum
Sende ayda iki kez yumurlayanlardan mısın. Bence bu bir şans. Değerlendir yinegeçen haftada görmüştüm
Tesekkür ederim canm isteyen dileyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimgözün aydın bacımdarısı tüm isyeyenlerin başına
okudum okudum @adehussG sonucu çıkmamış mı hala ben mi göremedim
günaydın herkesebol hamiş haberi alacağımız bir gün olsuunnn
ah ben senin imzanı yerim minik bezelyesini de koymuş orayaaaaaTesekkür ederim canm isteyen dileyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?