Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz? var mı gittiğiniz birisi. ben ilk gebeliğimde medicalparkta doçent bir bayana gittim ama çok memnun kalmadım. Şimdi yeni doktor arayışındayım.
merhaba. ben izmir'deyim ama instagramdan ankara'da takip ettiğim bir doktor var, fırsatım olsa koşup ona gidicem. zahide küçük bakın isterseniz.

O da güzel bir bakıs acısıymıs benimki cabuk cıkayım diye bakıyor
Bu eşler niye böyle ya benim eşimde doktor diğerlerini uzun muayene ederken seni neden 2 dk da muayene ediyor diyor ee ne yapsın doktor sanki içerde bebek var bakıyo yumurtalara geçiyor işte ama anlatamıyorum

kızlar çok kararsızım bu ay da olumsuz gibi duruyor 2.aydır ilaç tedavisindeyim ve tek tüplüyüm dış gebelik geçirdiğim için bu ay takibe devam etmelimiyim etmemelimiyim kararsızım ara da vermek istiyorum tedaviyi aksatmamakta istiyorum napsam bilemedim bana bi akıl verin .

Kızlar ben en son 38 günde adet oldum bugün adetimin başlangıcından itibaren 13. Gün. Normalde 35 gün gibi hesaplandığında yumurtlma günüme daha var ama bugün beyaz süt gibi akışkan akıntım oldu acaba erken mı yumurtlyrm daha önce bunu yaşayan var mı? Akıntı kokusuz enfeksiyon değil bu arada

Bence aksatma canım düştük bir yola sonuna kadar devam

Canım hazır başlamışsın devamı getir sonundaki güzelliği düşün ve kendini motive etmeye çalış
nerde var kız ben göremedim
Ben de silik gördüm o yüzden birkaç gün sonra tekrar etmelisin belki artacak 2. Çizginin koyuluğu

Onu sözde gözlerdeki kılcal damarların kalınlaşmasıyla anlıyolarmış asla inanmıyorum
Ya ben ilk gebeligimde hatirliyorum asansorde gozlerimde bi tuhaflik hissettim hamileyim dedim gittim test yaptim hemen. Ama gozumde ne gordum onu hatirlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…