- 16 Aralık 2021
- 192
- 88
- 48
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.241
iğneden 14 gün sonra olunur diyorlar onu baz alırsak bugünHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bat tarihi ne zamandı canım
merhaba. ben izmir'deyim ama instagramdan ankara'da takip ettiğim bir doktor var, fırsatım olsa koşup ona gidicem. zahide küçük bakın isterseniz.Siz Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz? var mı gittiğiniz birisi. ben ilk gebeliğimde medicalparkta doçent bir bayana gittim ama çok memnun kalmadım. Şimdi yeni doktor arayışındayım.
Birde şey var kirpikler birbirine karışınca hamilesinBenim de sabah sabah aklima ne takildihani insanin yuzune bakip sen hamilesin diyenler var ya. Nerden nasil anliyolar bilen var mi biz de bakak da gorek
Bu eşler niye böyle yabenim eşimde doktor diğerlerini uzun muayene ederken seni neden 2 dk da muayene ediyor diyor ee ne yapsın doktor sanki içerde bebek var bakıyo yumurtalara geçiyor işte ama anlatamıyorum
Verdiği paraya acıyor galibaO da güzel bir bakıs acısıymıs benimki cabuk cıkayım diye bakıyor
Testlerde yanılma olabiliyor canım eğer adet olmazsan birkaç gün bekleyip tekrar edebilirsin testiiğneden 14 gün sonra olunur diyorlar onu baz alırsak bugün
Yıldılar adamlar döktüğümüz paralardanVerdiği paraya acıyor galiba
çok biliyo onlarYıldılar adamlar döktüğümüz paralardan
Öyle valla. 11:30 randevum var çok heyecanlıyımYıldılar adamlar döktüğümüz paralardan
Kız senin testinde ikinci çizgi var benim öyle olsa hamileyim der gezerim sen bekle bir kaç gün dahaKızlar erken gebelikte birşey çıkmadı çatlatma iğnesi 14 gün bu ayı da es geçtik kırmızıları beklicem
nerde var kız ben göremedimKız senin testinde ikinci çizgi var benim öyle olsa hamileyim der gezerim sen bekle bir kaç gün daha
Öyle sanıyolar sadeceçok biliyo onlar
Benimde öğleden sonra hormon sonucum cıkacak bende onun icin heyecanlıyımÖyle valla. 11:30 randevum var çok heyecanlıyım
Bence aksatma canım düştük bir yola sonuna kadar devamkızlar çok kararsızım bu ay da olumsuz gibi duruyor 2.aydır ilaç tedavisindeyim ve tek tüplüyüm dış gebelik geçirdiğim için bu ay takibe devam etmelimiyim etmemelimiyim kararsızım ara da vermek istiyorum tedaviyi aksatmamakta istiyorum napsam bilemedim bana bi akıl verin .
Canım hazır başlamışsın devamı getir sonundaki güzelliği düşün ve kendini motive etmeye çalışkızlar çok kararsızım bu ay da olumsuz gibi duruyor 2.aydır ilaç tedavisindeyim ve tek tüplüyüm dış gebelik geçirdiğim için bu ay takibe devam etmelimiyim etmemelimiyim kararsızım ara da vermek istiyorum tedaviyi aksatmamakta istiyorum napsam bilemedim bana bi akıl verin .
Ben de silik gördüm o yüzden birkaç gün sonra tekrar etmelisin belki artacak 2. Çizginin koyuluğunerde var kız ben göremedim
3.gub testleri icun acliga gerek yokKızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?
Hahahha inanmayın bence bu da hurafeeeŞimdi hepimiz yavaşça ayna karşısında kılcal damar kontrolü yapıyoruz
Ya ben ilk gebeligimde hatirliyorum asansorde gozlerimde bi tuhaflik hissettim hamileyim dedim gittim test yaptim hemen. Ama gozumde ne gordum onu hatirlayamiyorumOnu sözde gözlerdeki kılcal damarların kalınlaşmasıyla anlıyolarmış asla inanmıyorum
O bende de tutmuyo bakBirde şey var kirpikler birbirine karışınca hamilesinbenim her sabah karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?