- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.381
Yok yok sen çatlama iğnesi oldum dedin ya o nedenle bekle diyorum özellikle 17. Gün yap bence bakalım be olacakevet çok dikkatli bakınca anlaşılıyor sanki adet olmazsam yaparım artık bakalım . erken gebelik testi ya 14.günde çıkardı diye düşünüyorm.
2 saatti hani püühh terbiyesizlerÇıkmadı ki kuzum
Bide aradık kan sonucumuz çıkmadı diye telefondaki sekreter azarladı bu saatte bunun için aranır mı diye. Sanki şahsi numarasını aradık manyak mıdır nedir sinir oldum2 saatti hani püühh terbiyesizler
bizi bekletiyolar burda
Adet gününde tekrarla testi canım inşallah belirginleşir o zamanİnşallah ya adete 2-3 gün var diye ümidimi kestim aslında
Acile gittin yani normal poliklinik olsa ne zaman çıkacak acaba insanı çatlatıyorlar bir an önce çıkar inşallah canımAh ah sorma başıma geleni çıkmadı daha sonuç
Bu saate kadar çıkması lazımdı bence bir yanlışlık varÇıkmadı ki kuzum
Yumurtlama zamanın olduğu için olabilir belki canımBenim kasıklarımda çok hafif sancılar var yani sandı atar damar hareketleri nasıl olur o şekil bat19 bu nedendir sizce ???
Cimere yaz bak bir daha yapabiliyor muBide aradık kan sonucumuz çıkmadı diye telefondaki sekreter azarladı bu saatte bunun için aranır mı diye. Sanki şahsi numarasını aradık manyak mıdır nedir sinir oldum
Bende yeni uyandım. Burda dolanırken olduğum yerde sızmışımhiç gülceğim yoktu yeni gördüm mesajı kaçırdım galiba böyle uyku halindeyim değişik gece uyuyamadım 3.36?ya kadar sabah 8.46 da kalktım şimdi ayakta uyuyorum
Bencede çok gerginim ya gitcem öğleden sonra hastaneyeBu saate kadar çıkması lazımdı bence bir yanlışlık var
Bata varmıs kuzum yumurtlama agrısıdırBenim kasıklarımda çok hafif sancılar var yani sandı atar damar hareketleri nasıl olur o şekil bat19 bu nedendir sizce ???
Attığım linkten kontrol ettinmi,e nabıza çok geç düşüyor sonuçlarBencede çok gerginim ya gitcem öğleden sonra hastaneye
Eşim sinirlendi bağırdı isminiz ne sizin diye hemen r yaptı bakıyo çıkmış mı diye deli mi neCimere yaz bak bir daha yapabiliyor mu
Tabikide aklımda sürekli onu söylüyorumSuperrr işe yariyor demekki
Ettim canım yok özelden sana bilgilerimi atsam sen baksan olur mu benim telefonda mı sorun var anlamadım markası da kötü değilAttığım linkten kontrol ettinmi,e nabıza çok geç düşüyor sonuçlar
Yavrum senin adetler zaten düzensiz.. Adet bittikten 15 20 gün sonra çatlama görüyorum demistin, normal birinin neredeyse adet günü yaklasiyorken sen yeni catlama görüyorsun..Senin adetler 37 42 günde bir oluyor senin anlatımına göre söylüyorum tabi bunu.Şuan zaten ovü testlerine göre yeni pik görüyorsun çatlama bugün ya da yarın olur..Catlamadan sonra 14 gün sayicaksin o zaman senin adet günün...Ovü testlerini hergün yapmanı o yüzden istedim çatlaman ne zaman olacak görelim.. Polikistik olduğunda ya da kist durumu olduğunda adete kadar aralıklarla testte pik görme durumu oluyor. Eğer öyle bişey varsa adetin 4 Mart'ta olabilir ama şuan için 4 Mart gözükmüyor, catlamadan sonra 14 gün daha bekliceksin gecikme olacak yani..Senin yerinde olsam beklemeden doktora gidip çatlama olup olmadığını öğrenmek için test verirdim ultrason da baktırırdim ama bu ay testlerle kendime bakayım dersen adet gününe kadar ovulere devamkuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olurçok kafam karıştı ya
Olur canım bakarım mesaj at bakayımEttim canım yok özelden sana bilgilerimi atsam sen baksan olur mu benim telefonda mı sorun var anlamadım markası da kötü değil
Salak benceEşim sinirlendi bağırdı isminiz ne sizin diye hemen r yaptı bakıyo çıkmış mı diye deli mi ne
Yumurtlama zamanın olduğu için olabilir belki canım
Yumurtlama zamanın olduğu için olabilir belki canım
Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladımBata varmıs kuzum yumurtlama agrısıdır
Bende valla saniyelik uykulara dalıp mubişlerin sesine uyanıyorumBende yeni uyandım. Burda dolanırken olduğum yerde sızmışım
Hormon testlerinin tamamına yakını aç karnına alınıyor zaten bir kaç test dışında normalde kan tahlilleri en sağlıklı aç karnına sonuç verir..Ben hep aç veririm..Tok gelinmesi gerektiğinde söylüyorlar ya da ben kendim özellikle sorarim aç mı tok mu geleyim diyeHangilerine ac bakınıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?