Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn inşallah

Dün saat 23:00 te yaptırdım ama
Muhakkak çıkması gerekiyordu ya, zamanında hastanede çalıştım. Bazen uğraşmak istemiyor sekreterler öyle söyleyeyim, en iyisi gidip öğrenmek olur senin için çıkmadıysa da kesin bi hata mata yaptılar direkt şikayet et

Bata 3 gün var tutuyorum kendimi test yapmicam günüm geçene kadar kendimi gebe gibi hissetmiyorum zatenadet olacakmisim gibi geliyonona göre hazirliyom kendimi hayalkırıklığı yaşamıyim yine resmen kendinin piskoloju oldumherşeyi yaşadım gün geçmeleri,çift cizgiler kanda beta 17 çıkmıştı bı kere ama sonuç maalesef olumsuz oldu hep o yüzden artık kendimi heveslendirmiyom olursa olur olmazsa nasip artık yapcak bişey yok artık hayatımı hamilelik üzerine şartlandirmiyorum ülkede olsun olsun diye demekki hayırlısı böyle yada zamanı var Rabbim bilir biz elimizden geleni yaptık belirli bi sorun yok gerisi takdiri ilahi

Kızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
canııım herkes demiş ben de tekrar etmiş gibi olmayayım ama erken tabi
bak benim de bat 21, senle tarihdaş sayılırız. en güzeli BAT'ı beklemek ama çok istersen de 3 gün kala falan yap bari. benim de evde 3 tane testim var bekliyor ama 3-5 gün kaladan önce de yapmak zaten sonuç vermez keşke verse el ele bekleyelim güzel haberlerle taçlandıracağız mart ayını ben inanıyorum çalışmalar tam gaz devammm ama pskolojne söle düşmesn daha yansın geceler yani önümüzde fırsat çooook

Canım bence bebiş var ben görüyorum gölge şeklinde büyük ihtimalle hcg düşük daha o yüzden silik çıkmış bence kan vermelisin

Bende aynı düşüncedeyim ama sabah uyandığımdan beri psikolojim pert bide o psikoliyle kalktım test yaptım biliyorum negatif çıkcağını ama yaptım işte daha da yapmam yok

Canım ne gibi belirtilerin var orda silik çizgi var gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…