- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.421
Haksın dahada yapmam sanırımalma canım kendini yıpratırsın evde olunca insana bi dürtü geliyor
Aminnnn inşallah4.ncuye doktor değiştirdimama rahat artık güzel şekilde ilerliyoruz sürekli iletişim halindeyiz gerçi bu durum ortaya çıkmadan öncede ilgili bı doktordu memnundum bu olayda şans eseri denk geldi..İçeri girdiğinde yarım saatten önce cikamiyorsun az hasta alıyor ama tam ilgileniyor..Yanındaki doktora giren 5 dakika sonra çıkıyor..Hastane çalışanları bile yakınlarını buna getiriyor inşallah sorunsuz gebelik olurda dogumuda onunla yaparım
Gerçekten çok ilginç. Ben 10 gün önce şehir hastanesine gittim kanamam olduğunda sonuçlar 1 saat içine çıktı.Baktım canım ama yok geceden beri 50 kere baktım
Olsun olur böyle şeyler Sıkma canınıYok yapmıcam dahada 3 tane daha var beklesin manyak gibi bide 10 dk arayla baktım 2. Çizgi çıktımı acaba diye
Ayın 6 sında kese falan görünür kız bekletme bizi o kadar düzenliyse adetlerin yarın sabah yap çatlamayalım meraktanNet olarak 2 kişi var..benim adet günüm bugün ama bekliyorum ayın 6 sina kadar yapmicam
İlk ve sondu yavrum dahada bat geçmeden yapmamOlsun olur böyle şeyler Sıkma canını
Daha var batına canım canını sıkma üzülme giden 1 test olsun ama moralini bozmatutamadım kendimi
Sağlık olsun inşallah hayırlı vakitte olur hep duamız bu yöndeBen elendim darisi nisana
Muhakkak çıkması gerekiyordu ya, zamanında hastanede çalıştım. Bazen uğraşmak istemiyor sekreterler öyle söyleyeyim, en iyisi gidip öğrenmek olur senin içinDün saat 23:00 te yaptırdım ama
Valla ben ne zaman kan testi yaptırsam hastaneden önce e nabıza düşüyorSabahta yaptırsan sisteme ertesi gün öğleden sonra düşüyor yarım saat 1 saate çıkar
Asıl üzüntüm test değil sabahtan beri bunalımda gibiyim oda tuzu biberi olduDaha var batına canım canını sıkma üzülme giden 1 test olsun ama moralini bozma
canııım herkes demiş ben de tekrar etmiş gibi olmayayım ama erken tabiKızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
Canım bence bebiş var ben görüyorum gölge şeklinde büyük ihtimalle hcg düşük daha o yüzden silik çıkmış bence kan vermelisinKızlarrr selam
Sizlere birşey danışmak istiyorum yoksa kafaları yicembat 4-5 mart bugün after10 erken gebelik testi yaptm koyu bi gölge çıktı ikinci çizgi. Kaset testte yaptım ondada aynı şekilde. Yumurtlama tarihim 18 şubattı. Bu ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti kürtaj oldum. Şuan testler negatif gibi ama ben ilk hamileliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. Bir iki kere korunmadık yumurtlama tarihime denk geldi. Aslında olsa çok güzel olur ama emin olamadım. Testin görüntüsünü ekliyorum. Böyle birşeu yaşayan oldumu sizdede. İdrarda geç görülen vs
Bende aynı düşüncedeyim ama sabah uyandığımdan beri psikolojim pert bide o psikoliyle kalktım test yaptım biliyorum negatif çıkcağını ama yaptım işte daha da yapmam yokcanııım herkes demiş ben de tekrar etmiş gibi olmayayım ama erken tabi
bak benim de bat 21, senle tarihdaş sayılırız. en güzeli BAT'ı beklemek ama çok istersen de 3 gün kala falan yap bari. benim de evde 3 tane testim var bekliyorama 3-5 gün kaladan önce de yapmak zaten sonuç vermez keşke verse el ele bekleyelim güzel haberlerle taçlandıracağız mart ayını ben inanıyorum çalışmalar tam gaz devammm ama pskolojne söle düşmesn daha yansın geceler yani önümüzde fırsat çooook
Canım ne gibi belirtilerin var orda silik çizgi var gibi sankiKızlarrr selam
Sizlere birşey danışmak istiyorum yoksa kafaları yicembat 4-5 mart bugün after10 erken gebelik testi yaptm koyu bi gölge çıktı ikinci çizgi. Kaset testte yaptım ondada aynı şekilde. Yumurtlama tarihim 18 şubattı. Bu ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti kürtaj oldum. Şuan testler negatif gibi ama ben ilk hamileliğimdeki tüm belirtileri yaşıyorum. Bir iki kere korunmadık yumurtlama tarihime denk geldi. Aslında olsa çok güzel olur ama emin olamadım. Testin görüntüsünü ekliyorum. Böyle birşeu yaşayan oldumu sizdede. İdrarda geç görülen vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?