- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.401
gerizekalıya bak senBide aradık kan sonucumuz çıkmadı diye telefondaki sekreter azarladı bu saatte bunun için aranır mı diye. Sanki şahsi numarasını aradık manyak mıdır nedir sinir oldum
Aynen öyle çok canım sıkıldı ciddengerizekalıya bak sensenin işin değil mi o, bu saatte dediğin saat senin mesain değil mi terbiyesiz
10 gün hergün mü gün aşırı mıKızlar çıktım doktordan. Doktor yumurtaların çok dirençli dedi o kadar ilaca ve iğneye rağmen 16 mm olmuş bir yumurta. Diğerleri de peşinden geliyor. Çatlatma iğnesi vermicem dedi kendi kendine çatlar dedi. Verirsem diğer yumurtaları da çatlatır üçüz-dördüz riski var dedi10 gün boyunca ilişki dedi, ümitsizim bu ay Allah'a kalmış herşey
4.ncuye doktor değiştirdimAh ya ne güzel tesadüf olmuş, doktorunuzla ilgili içiniz nasıl rahattır
Bence sen hamilesin canımNet olarak 2 kişi var..benim adet günüm bugün ama bekliyorum ayın 6 sina kadar yapmicam
Siz bugunude değerlendirin muhakkakOvü kalmadı sonuncuyduu
Devlette mi yaptırdın öğleden sonra 3 4 gibi çıkar ozeldeyse 1 saate veriyorlarBide aradık kan sonucumuz çıkmadı diye telefondaki sekreter azarladı bu saatte bunun için aranır mı diye. Sanki şahsi numarasını aradık manyak mıdır nedir sinir oldum
Dün saat 23:00 te yaptırdım amaDevlette mi yaptırdın öğleden sonra 3 4 gibi çıkar ozeldeyse 1 saate veriyorlar
Değilimdir oturdum hayırlısını bekliyorumBence sen hamilesin canım
Sabahta yaptırsan sisteme ertesi gün öğleden sonra düşüyor yarım saat 1 saate çıkarDün saat 23:00 te yaptırdım ama
Canım e nabızdan baksana oraya düşmüş olabilir. Tahlillerim bölümünden bakacaksın.Düşmemiş
Canım daha erken biliyorsun. Neden üzüyosun kendini. Benim 6 gün kaldı test yapmak gelmiyor içimden. Negatif çıkarsa çok uzulucem biliyorum. Beklemek en iyisi geçen ay bende senin gibiydimKızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
evde test bırakmayın bence ben almıyorum 4 aydır falan anca gecikirsem alacağım ayrıca daha çok erkenKızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
Baktım canım ama yok geceden beri 50 kere baktımCanım e nabızdan baksana oraya düşmüş olabilir. Tahlillerim bölümünden bakacaksın.
Yapmazdım ben sabırlıyım normalde bugün üst üste hamiş haberi alınca etkiledi galibaCanım daha erken biliyorsun. Neden üzüyosun kendini. Benim 6 gün kaldı test yapmak gelmiyor içimden. Negatif çıkarsa çok uzulucem biliyorum. Beklemek en iyisi geçen ay bende senin gibiydim
Çok haklısın bende zor tutuyorum kendimi ama negatif görüp üzülmek de istemiyorumYapmazdım ben sabırlıyım normalde bugün üst üste hamiş haberi alınca etkiledi galiba
Fiyat olarak uygundu zamlanmadan alayım dedim olan olduevde test bırakmayın bence ben almıyorum 4 aydır falan anca gecikirsem alacağım ayrıca daha çok erken
alma canım kendini yıpratırsın evde olunca insana bi dürtü geliyorFiyat olarak uygundu zamlanmadan alayım dedim olan oldu
Yok yapmıcam dahada 3 tane daha var beklesin manyak gibi bide 10 dk arayla baktım 2. Çizgi çıktımı acaba diyeÇok haklısın bende zor tutuyorum kendimi ama negatif görüp üzülmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?