Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bat tarihin geçmediyse geç kalmadın hoşgeldin aramıza
Oh çok sevindim:) Listeye dahilim o halde. en baştan okuyabildiğim kadar okuyarak geldim. konuşmalardan çok şeyde öğrendim. hatta birgebeningünlüğünden ovülasyon testi sipariş vereceğim. sizce strip mi kaset mi ? karar veremedim

Testin markasına göre silikler yanıltabiliyor malesef,bir testte çıkan başka testte çıkmayabiliyor,gerçi algıladıkları hcg hormonuna göre çıkıyorlar,ama yinede pazara kadar sabretmek istiyorum

Benim prolaktinim yüksekti doktorum sormuştu evli misin bekar mısın evlilerde genelde yükselirmiş uç kısımlarıyla oynandığı için canım
Dogrudur canım bende okudum oynandıgı icin yükseldiğini ama hep hassas olurlar benim

Testin markasına göre silikler yanıltabiliyor malesef,bir testte çıkan başka testte çıkmayabiliyor,gerçi algıladıkları hcg hormonuna göre çıkıyorlar,ama yinede pazara kadar sabretmek istiyorum
Sabredebildigin yere kadar sabret canım. Benim cuma günü randevum var kandan belli olacak artik sonuc ama bencede test yaniltiyor su an hamile olsam daha belirgin olacagini dusunuyorum bugun yaptigim bu sekilde

Eklentiler

• 20220302_151137.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 63
Kaset test bence,ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım,yapanlar bu konuda yardımcı olacaklardır sana mutlaka evet ekledim listeye,hiç gebeliğiniz oldumu yoksa yenimi denemeye karar verdiniz

Sabredebildigin yere kadar sabret canım. Benim cuma günü randevum var kandan belli olacak artik sonuc ama bencede test yaniltiyor su an hamile olsam daha belirgin olacagini dusunuyorum bugun yaptigim bu sekilde
Yeni yeni yükseliyordur belki canım ,en garantisi kan testi zaten inşALALH bebişin seninledirr,senden pozitif haberi alırsam testi bende cumartesi yapmaya çekerim

Çatlatma iğnesinden sonra ikinci günden merhabaaa Yumurtam çatladı mı ondan bile emin olmadan yalancı da olsa pozitif bir gebelik testi görmek için beta hcg testlerden birini harcadım, çok tatlı görünmüyor muuu? Allah şu testin gerçeğini sağlıklı bir şekilde bir an önce görmeyi nasip etsin kızlar

Eklentiler

• _20220302_151106.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 58
Kaset test bence,ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım,yapanlar bu konuda yardımcı olacaklardır sana mutlaka evet ekledim listeye,hiç gebeliğiniz oldumu yoksa yenimi denemeye karar verdiniz
kaset test normal hamilelik testi gibi kullanımı sanırım umarım fikir veren olur :) 2buçuk senelik evliyim. daha önce hamilelik olmadı. 1 senedir düşünüyoruz ama işte nasip.. başlarda sadece niyetti ama olmayınca araştırmaya da başladım. bakalım.

Dayandığımı kim söyledi daha önceki günlerde 1-2 kere test yapmıştım negatifti. Anca o gün yakaladım. 2 yıl olacak nerdeyse hala akıllanmadım hala sabırsızım
ben bunu normal karşılayanlardanım açıkcası evet bata kadar beklemek o zaman yapmak en güzeli ama insan duramıyorum işte

Hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimize hayırlı bereketli ve bebişle gelire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…