Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke benimde öyle olsa şuan içmicem die şartlandırıyorum kendimi ama daha çok içesim geliyor ya
Düşündükçe daha çok içesi geliyo insanin biliyorum yanina leblebi falan mi alsan böyle ağzın sürekli meşgul olsun en azından azaltmaya başlarsın bilemedim ki ben birakamadan düşük yapmıştım o yüzden bilemedim şuan

Yaaa bilemiyorum artık bi şekilde halletmem lazım sanada geçmiş olsun canım

Eşine gecikti test yaptırdım desen yinede yaptırmazmı
Gecikti zaten o 1 hafta gecmeden yapmicam dedi cok hevesli gibisin bak uzulcen bak azicik rakam görsen de dedi =) bende hemen hastaneye gidicez yaptirana kadar ama gelmicez dedim tm dedi cok emindim yaaaaa kaybettim yeminle saka gibi

Merhaba kızlar böyle bir yer olduğunu yeni öğrendim. Bende uzun zamandır bebiş istiyorum ama nasip olmadı. Listeye eklenmek için geç mi kaldım? Bat 27.03.2022
Hosgeldin canim hayir neden gec kalasin ama sen mart degil nisan ayina dahil olabilirsin eheueheuehu gecikmeyle felan =)

Kızlar sonucumu aldımmmmmm
Hadi hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla gelsin

Amin canım inşallah o günlerde gelecek
Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Ben ben ben
Hamile miyim bilmiyorum daha ama fosur fosur içiyorum erteliyorum hep hamileliği öğrenince bırakacağım diye kaç tane içiyorsun günde canım

Merhaba kızlar bana bu gruptan bildirim gelmemiş ben de eklendigimi unutmusum
Bat 6-7 mart gibiydi buraya garanti olsun diye 7 mart yazdirmisim, bir suru test almıştım dün onlar geldi, öylesine yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim bat bekleyenlere bol şans
Papatyamelo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…