- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.621
Ben 3 gün gecikmeyle bugün regl oldumDerinvebebekleri K kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn @Unabuna @nisan1990 @seklla @Spicelover @Umuthepvar45 @Maviyiseven Evet kızlar bat tarihleriniz 1-2 Mart,geri dönüş yapanınoz var ama tekrardan soruyorum tablodan sırasıyla yazdım,durumlarınız nedir
Zararlı canım en azından bebiş tutunana kadar kese görünene kadar sabret benceKızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Sağlık olsun canım inşALLAH Nisan ayında hayırlı haberlerini alırız,pes etmek yok yola devammBen 3 gün gecikmeyle bugün regl oldumkalan arkadaslar umarım hamiledir
Cok pis gaza geldim yarin sabah yapacagimYine bir 7 Mart pozitifi,ALLAHım sen bana pazara kadar test yapmamak için sabır veerr
Göğüs ağrısını sorma ben adım atarken bile acıyor artıkhayır sadece göğüslerimde dolgunluk ve acı var afedersin gazım var başka da bir şey yokiki gündür çok hafif saniyelik baş dönmem oldu o kadar
Canım keseyi falan nezaman öğrenebilirim şuan son adet tarihime göre 3+5 gözüküyorZararlı canım en azından bebiş tutunana kadar kese görünene kadar sabret bence
Maalesef bırakamıyorum azaltmaya çalış sonrasında tiksinmeye başlıyorsun kokusundan falan öyle olmuştu benimKızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Keşke benimde öyle olsa şuan içmicem die şartlandırıyorum kendimi ama daha çok içesim geliyor yaMaalesef bırakamıyorum azaltmaya çalış sonrasında tiksinmeye başlıyorsun kokusundan falan öyle olmuştu benim
Düşündükçe daha çok içesi geliyo insanin biliyorumKeşke benimde öyle olsa şuan içmicem die şartlandırıyorum kendimi ama daha çok içesim geliyor ya
Hahahaha hadi bakalımCok pis gaza geldim yarin sabah yapacagim
O konu hakkında pek fazla bilgim yok ama sanırım beta 1000lerde olunca kese görünüyorCanım keseyi falan nezaman öğrenebilirim şuan son adet tarihime göre 3+5 gözüküyor
Canim silik var ama bunda. Bat ne zamanSabredebildigin yere kadar sabret canım. Benim cuma günü randevum var kandan belli olacak artik sonuc ama bencede test yaniltiyor su an hamile olsam daha belirgin olacagini dusunuyorum bugun yaptigim bu sekilde
Yaaa bilemiyorum artık bi şekilde halletmem lazımDüşündükçe daha çok içesi geliyo insanin biliyorumyanina leblebi falan mi alsan böyle ağzın sürekli meşgul olsun en azından azaltmaya başlarsın bilemedim ki ben birakamadan düşük yapmıştım o yüzden bilemedim şuan
Sağol canımO konu hakkında pek fazla bilgim yok ama sanırım beta 1000lerde olunca kese görünüyor
Ay ben. Ilk hamileligimde biraktim. 2 sene sonra tekrar basladim.birakacagim ama daha az iciyorum.Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
Gecikti zaten o 1 hafta gecmeden yapmicam dedi cok hevesli gibisin bak uzulcen bak azicik rakam görsen de dedi =) bende hemen hastaneye gidicez yaptirana kadar ama gelmicez dedim tm dedi cok emindim yaaaaa kaybettim yeminle saka gibiEşine gecikti test yaptırdım desen yinede yaptırmazmı
Canım ben bir önceki gebeliğimde 4+4te öğrenmiştim doktor karından baktığında. 8mm idi. Beta değerin 3000 geçtiğinde görebiliyorsun keseyi. Vajinal bakılırsa daha erkende görülebiliyor.Canım keseyi falan nezaman öğrenebilirim şuan son adet tarihime göre 3+5 gözüküyor
Hosgeldin canim hayir neden gec kalasin ama sen mart degil nisan ayina dahil olabilirsin eheueheuehu gecikmeyle felan =)Merhaba kızlar böyle bir yer olduğunu yeni öğrendim. Bende uzun zamandır bebiş istiyorum ama nasip olmadı. Listeye eklenmek için geç mi kaldım? Bat 27.03.2022
Hadi hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla gelsinKızlar sonucumu aldımmmmmm
Amin canım inşallah o günlerde gelecekÇatlatma iğnesinden sonra ikinci günden merhabaaaYumurtam çatladı mı ondan bile emin olmadan yalancı da olsa pozitif bir gebelik testi görmek için beta hcg testlerden birini harcadım, çok tatlı görünmüyor muuu? Allah şu testin gerçeğini sağlıklı bir şekilde bir an önce görmeyi nasip etsin kızlar
Ben ben benKızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?