Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bunu normal karşılayanlardanım açıkcası evet bata kadar beklemek o zaman yapmak en güzeli ama insan duramıyorum işte
Ben de normalde de çok sabırsız bi insanım zaten. Hayatta bekleyemem valla yumurtlamadan 11 gün sonra başlıyorum yapmaya

İnşallah canım

benim gibi burçlardan medet uman kardeşlerimi bu topiğe davet ediyorum, biiiir sürü yorum aklınıza gelmeyecek kadar çok bilgi var

Bende Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim,benide tediegin ediyor ama baya var canım ya maşALLAH bide kaset testte böyle çıkmışş
Kuzum ben de ne ara oldu da idrara geçti anlamadım sanırım erken yumurtlama oldu gün aşırı degerlendirdik yumurtlama haftasını erkenden tutmuş heralde çok şükür önemli olan sağlıkla ilerlemesi Allah yüzümüzü güldürsün inşallah biz kayıp yasayanlar sevinci bile doğru düzgün yaşayamıyoruz ne yazık ki dua edelim birbirimize

Sabah ilk idarla ozaman
Morel bozmak yok ama anlastik mi

Anlaştık inşallah Sabah 7de yaparımm

Evet yarın ki test kervanımıza kimler katılmak isterr H Hestiada Mavigrill ,başka yarın test yaoucak olan varkıı,ben yine sabırsızlığıma yenilicem

ayy kızlar hemencik buraya da fışlatın test sonuçlarınızı
kıpkırmızı çift çizgiler dolsun buralar

İnşallah canım öyle tbai ki kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden hep birbirinize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…