- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.741
Ben de normalde de çok sabırsız bi insanım zaten. Hayatta bekleyemem vallaben bunu normal karşılayanlardanım açıkcası evet bata kadar beklemek o zaman yapmak en güzeli ama insan duramıyorum işte
İnşallah canımHadi hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla gelsin
Amin canım inşallah o günlerde gelecek
Ben ben ben
Hamile miyim bilmiyorum daha ama fosur fosur içiyorum erteliyorum hep hamileliği öğrenince bırakacağım diye kaç tane içiyorsun günde canım
Önceki mesajları okuyamadım, bugün yapmış mıydın?Ayyy ağzından ball damlıyorr ballöncekini 6 gün kala öğrenince bunda kafaları yedim gğnde en az 4 test yapıyorum normal değilim
Başak canımKity cimm burcun ne bu ayın şanslı burçlarını paylaşmışlar sanada bakalım ama burcun içindeyse senin yada eşinin
Eşim de akrepKity cimm burcun ne bu ayın şanslı burçlarını paylaşmışlar sanada bakalım ama burcun içindeyse senin yada eşinin
Kuzum ben de ne ara oldu da idrara geçti anlamadım sanırım erken yumurtlama oldu gün aşırı degerlendirdik yumurtlama haftasını erkenden tutmuş heralde çok şükür önemli olan sağlıkla ilerlemesi Allah yüzümüzü güldürsün inşallah biz kayıp yasayanlar sevinci bile doğru düzgün yaşayamıyoruz ne yazık ki dua edelim birbirimizeBende Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim,benide tediegin ediyorama baya var canım ya maşALLAH bide kaset testte böyle çıkmışş
Sabah ilk idarla ozaman
Morel bozmak yok ama anlastik mi
Anlaştık inşallahSabah 7de yaparımm
Teşekkür ederim canım siz de alin inşallah en kısa surede müjdeyiHayırlı uğurlu olsun canım
İnşallah canım öyle tbai ki kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden hep birbirinize dua edelimKuzum ben de ne ara oldu da idrara geçti anlamadım sanırım erken yumurtlama oldu gün aşırı degerlendirdik yumurtlama haftasını erkenden tutmuş heralde çok şükür önemli olan sağlıkla ilerlemesi Allah yüzümüzü güldürsün inşallah biz kayıp yasayanlar sevinci bile doğru düzgün yaşayamıyoruz ne yazık ki dua edelim birbirimize
yoksa sende mi pik gördünYapmadım su gibi akıntım başladı 2 çamaşır değiştirdim baktım olacak gibi değil peçete koydum bekliyorum gelecekse gelsin bıhtıkk yaaa
Erken testim olsa yapardım
Korkunun ecele faydası yok valla bende korkuyorum ama yapıcamay bende yapsammıki kızlar çok heveslendim sizlerden :) ama korkuyorum da
Daha önce yapmışmıydınKızlar yarın. Bat günüm test yaptım az önce ikinci çizgi hayalet çıktı fotorafını nasıl ekliyoruz çıldırcam
Bendede yok ben kaset yapıcamErken testim olsa yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?