- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.761
Oo çoğalıyoruz hadi bakalım,kırmızıları görene kadar umutsuzluk yokkkkuzu ben umutsuz vakayım ama batım cuma günü yine de test yapacağım
Hadi inşallah canım benimde karnımda genişleme var sanırım regli geliyor bakalım neler olacakEvet kuzum biliyorum, 13-14 pikti beyaz akıntım oldı hemen sonrasında 15-17-18-22 şeklinde değerlendirdim
ama bende erkek test yok kaset var varsa çıkarmı ki yumurtlama 20 şubat çatlama 21 şubat :SKorkunun ecele faydası yok valla bende korkuyorum ama yapıcam
Bı tane kaset var harcamak istemiyorumBendede yok ben kaset yapıcam
yaşaa beeeeeCordessa kahvelihatunn tüm burç yorumları yükselene göre yapılır, o yüzden öncelik yükselen yorumlarda
Ve bugün de yeniay var, yenilikler, yeni başlangıçlar, güzel dilekler için ideal
Bendede erken testyok kaset test var,ben kaset yapıcamama bende erkek test yok kaset var varsa çıkarmı ki yumurtlama 20 şubat çatlama 21 şubat :S
Yess bencedeevet yaaa ben bu aşağıda yazanı dikkate alcam bananeeeee
Insallah kuzum yaayy kızlar hemencik buraya da fışlatın test sonuçlarınızı
kıpkırmızı çift çizgiler dolsun buralar
neye hikmet neye kısmet vardır bunda da bir hayır diyimİlk ikisinde 34- 35 günde, üçüncüsünde 31 günde, geçen ay 38.nci gününde adet olmuşsun..Düzensizlik var kuzum. Sen yumurtlama gününu adet baslangicindan almıyorsun adet bittikten sonra sayıyorsun, yanlış hesapliyorsun adetinin birinci gününden itibaren 14.ncu veya catlaman hangi güne denk geliyorsa o günü alacaksin bebiş.. Catlayinca üzerine 14 gün ekliceksin..Bu ay 34 ncü güne denk gelmesi gerekiyordu adetin ama ovü testin yeni pik gösteriyor o yüzden geç adet olacaksin bugünleri değerlendirin muhakkak tesadüf merakından test yaptın yumurtlamayı gördüntestlere devam
Alırsın ya sonrasında sende katıl aramızaaBı tane kaset var harcamak istemiyorum
Sol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyorYerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesinbaşka belirtilerin var mı
ay olmaz mı bu havada ne yanmasıKızlar halsizlik var ateşim yok ama yüzüm yanıyor vücudum sıcak normale göre belirti olabilir mi bu
Ayyy teşekkür ederizzzzCordessa kahvelihatunn tüm burç yorumları yükselene göre yapılır, o yüzden öncelik yükselen yorumlarda
Ve bugün de yeniay var, yenilikler, yeni başlangıçlar, güzel dilekler için ideal
geliyooor gelmekte olaaaannnnnSol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyoriştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor
bende öyleyim kuzu az önce adet ağrılarım başladıHadi inşallah canım benimde karnımda genişleme var sanırım regli geliyor bakalım neler olacak
Temam yapalım bakalımYarın sabah test yapalım o zamanpazarı bekliyemicemm
Tamam sabah yapicamAlırsın ya sonrasında sende katıl aramızaa
Yapmadım test. Böyle çıktı bugün doktora gittim yine göremiyorum yumurta dediİnşallah görememiştir canım.. siz değerlendirin mutlaka.. hamilelik testi yaptın mı peki???
Daha 10 gün varay olmaz mı bu havada ne yanmasıbat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?