Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar halsizlik var ateşim yok ama yüzüm yanıyor vücudum sıcak normale göre belirti olabilir mi bu

neye hikmet neye kısmet vardır bunda da bir hayır diyim saol kuzum

Yerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesin başka belirtilerin var mı
Sol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyor iştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor

Ayyy teşekkür ederizzzz bebeik beklediğimizden bizim için çok hüzel bir olumlama oldu sağolasın

geliyooor gelmekte olaaaannnnn

İnşallah görememiştir canım.. siz değerlendirin mutlaka.. hamilelik testi yaptın mı peki???
Yapmadım test. Böyle çıktı bugün doktora gittim yine göremiyorum yumurta dedi

Eklentiler

• 434AC5E3-3D2C-4FA7-B648-DD9BD3A2D256.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…