Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takip ediyorum canım şuan 16 mm ve böyle gözüküyor test. Çok silik duruyor. Doktorda daha gelişmez dedi ama bilemiyorum ki döngümün 20. Günü bugün
Daha gelişmez diyip de sonradan yumurtlama görüp hamile kalan insanlar var burda çıkmadık candan umut kesilmez. Bu ilk ay mi ilaclarda

Hahahbenimde istahim açık ama stresten yiyorum ben. Su gibi akintim basladi benimde şimdi. Bi wc kostum ama su gibi bisidi.

Bu kadar belirti varken nasıl sabrediyorsun pes valla hadi şimdiden hayırlı olsun gebeliğin var var sende birşeyler
ben 10 kere test yapmıştım garanti
Hadi bakalımmm Cordessa kız o burç yorumlarını yazan hatun nasıl buldu bizi burda anam
kız nası bulcak deli ben alıntı yapıp ekledim buraya , başka sayfaları da alıntı yapabiliyosun ya ay beni güldürdün sağol varol bacım

okudukça nasık mutlu oldum canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmüşsün saolasın Allah o güzel kalbine göre versin. İnşallah tabiki ümidi kesmek yok yola devam benim üzüntüm adet düzenim döngüm için herkesten farklı yorum almam. Tele uygulama indirdim orası son 5 ayı baza alıyor ve ortalama bir gün söylüyor. Açıkcası ben her ay beyaz akıntı yaşayan biriyim yumurtlama da bir sıkıntımda yok sanırım. Hiç doktora gitmedim ama eğer hasta olursam tabi doğru doktora

yoksa sende mi pik gördün
Benimki öyle akinti değildi kuzum yumurtlama akintimi 14 ünde gördüm 15 inde çatlama oldu.. Bu garip bı akıntı su gibi çamaşır degistirticek türden altıma isemisim gibi bı anda geldi

Kizlar iki gecedir sürekli tuvalete kalkıyorum. Gün içinde de arttı biraz bu durum. Bu arada bu kadar erken olur mu bilmiyorum göğsümde renk değişikliği var koyu gibi biraz. Önceki aylarda bu renk değişikliğini hiç farkedememistim . Geçen ay çok belirti sıralayıp negatifi gördüğüm için bu ay belirti mi değil mi bişey diyemiyorum

Kızlar bende sans yok 2 saat bekledim doktora sonuc gostercem diye acil serklaj gelmiş megerse herkes gitti asistan baktı o da hic aklıma yatan seyler söylemedi Artık salcam cabalamıcam cabaladıkca elime yuzume bulastı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…