- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.801
Ayırıyorum hemenKesin bende bu ay regli olurum 11 Marta yerimi ayırabilir mısın
Geçen aylardada olmuştu negatifi gorduk ondan bu rahatlıkBu kadar belirti varken nasıl sabrediyorsun pes vallahadi şimdiden hayırlı olsun gebeliğin var var sende birşeyler
Daha gelişmez diyip de sonradan yumurtlama görüp hamile kalan insanlar var burda çıkmadık candan umut kesilmez. Bu ilk ay mi ilaclardaTakip ediyorum canım şuan 16 mm ve böyle gözüküyor test. Çok silik duruyor. Doktorda daha gelişmez dedi ama bilemiyorum ki döngümün 20. Günü bugün
Ayyy bi heyecan yaptım ben.
Sende hoşgeldin aramıza o zaman topluca pozitifleri görelim inşALLAHHHBen yapıcam yarın sabah
HahahSol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyoriştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor
Ayırıyorum hemenkendini kesin diye koşullama,evrene pozitif enerji gönder ki pozitifleri görelim i
Ay inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsinHımmm yarına belli eder kendini inşallahumarım sırada kan değeri paylaşman vardır
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeni de ekler misiniz bat 1 marttı bugün kan testimde değerim 340 çıktı
ben 10 kere test yapmıştım garantiBu kadar belirti varken nasıl sabrediyorsun pes vallahadi şimdiden hayırlı olsun gebeliğin var var sende birşeyler
kız nası bulcak deli
Yap yap güzel olduuuu biz akşama halıları yicez gibi duruyoAyyy bi heyecan yaptım ben.
okudukça nasık mutlu oldum canım benimYaaa ama bak bu ay şöyle yapalım reglinin bittiği ilk 2 gün değerlendir bir boş sonra 1 değerlendir 1 boş şeklinde devam edelim bir sonraki regliye kadar ne dersin.birde arısütü bal polen propolis keçiboynuzu ıspanak brokoli kabak çekirdeği keten tohumu tabiki avokado bunlar yemeye özen gösterim hergün yürüyüş 1 saat bence olur
Benimki öyle akinti değildi kuzum yumurtlama akintimi 14 ünde gördüm 15 inde çatlama oldu.. Bu garip bı akıntı su gibi çamaşır degistirticek türden altıma isemisim gibi bı anda geldiyoksa sende mi pik gördün
ya yapsınlar da bize de sıra gelsin yeter artık mart gelmek bilmedi şimdi de günler ağır ağır geçiyoYap yap güzel olduuuu biz akşama halıları yicez gibi duruyo
Ayyyyy kendime güldüm şuannnben 10 kere test yapmıştım garanti
kız nası bulcak deliben alıntı yapıp ekledim buraya , başka sayfaları da alıntı yapabiliyosun ya ay beni güldürdün sağol varol bacım
Amin canım çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?