- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.821
Yap yap güzel olduuuu biz akşama halıları yicez gibi duruyo
ben bu söylediklerini genelde beraberlikten sonra yaşıyorum. öyle birşey değil o zaman seninki bildiğin gebelikBenimki öyle akinti değildi kuzum yumurtlama akintimi 14 ünde gördüm 15 inde çatlama oldu.. Bu garip bı akıntı su gibi çamaşır degistirticek türden altıma isemisim gibi bı anda geldi
Evet valla yeter gari beeeya yapsınlar da bize de sıra gelsin yeter artık mart gelmek bilmedi şimdi de günler ağır ağır geçiyo
nolurdu hemen 15ine ışınlansak yaaa
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bakalım sat 8 Şubat yumurtlama 24 Şubat Pazartesi günü rutin bir jinekoloji muayenesine gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış bi test yapalım dedi negatifi görünce moral felan kalmadı gerçi yumurtlamanın üstünden 4 gün geçmişti test yapıldığında ama sık idrara çıkma dışında bir şey yokAyırıyorum hemenkendini kesin diye koşullama,evrene pozitif enerji gönder ki pozitifleri görelim
Aayy inşallah hamilesindirKizlar iki gecedir sürekli tuvalete kalkıyorum. Gün içinde de arttı biraz bu durum. Bu arada bu kadar erken olur mu bilmiyorum göğsümde renk değişikliği var koyu gibi biraz. Önceki aylarda bu renk değişikliğini hiç farkedememistim . Geçen ay çok belirti sıralayıp negatifi gördüğüm için bu ay belirti mi değil mi bişey diyemiyorum
çok teşekkür ederim ya moral oldu banaCanım benim bat 6 ya da 7 marttı dun öğrendim ben yani 5 6 gün kala ama hic bi belirtim yoktu göğüs şişmesi ve ara ara rahmimin kasılması dışında ben öylesine yaptım çok test almıştım bi taneden bi şey olmaz dedim surpriz oldu, darısı başına inşallah kendini rahat bırak çok bi şey kalmamış zaten, erken öğrenmek çok da iyi bi şey değil aslında
dur yaa hemen niye düşürüyosun modunuKızlar bende sans yok2 saat bekledim doktora sonuc gostercem diye acil serklaj gelmiş megerse herkes gitti asistan baktı o da hic aklıma yatan seyler söylemedi Artık salcam cabalamıcam cabaladıkca elime yuzume bulastı..
ne zaman salan biri olsa o ay gebe kalıyor inşallah senden de güzel haberler alırız aminKızlar bende sans yok2 saat bekledim doktora sonuc gostercem diye acil serklaj gelmiş megerse herkes gitti asistan baktı o da hic aklıma yatan seyler söylemedi Artık salcam cabalamıcam cabaladıkca elime yuzume bulastı..
Sen belirti göstermeye başlamışsın hadi hayırlısııKizlar iki gecedir sürekli tuvalete kalkıyorum. Gün içinde de arttı biraz bu durum. Bu arada bu kadar erken olur mu bilmiyorum göğsümde renk değişikliği var koyu gibi biraz. Önceki aylarda bu renk değişikliğini hiç farkedememistim . Geçen ay çok belirti sıralayıp negatifi gördüğüm için bu ay belirti mi değil mi bişey diyemiyorum
Gece tuvalete çıkmam pek normalde ama gün içinde sık çıkarım normalde de gece kalkmaya başladım bende 3 4 gündürKizlar iki gecedir sürekli tuvalete kalkıyorum. Gün içinde de arttı biraz bu durum. Bu arada bu kadar erken olur mu bilmiyorum göğsümde renk değişikliği var koyu gibi biraz. Önceki aylarda bu renk değişikliğini hiç farkedememistim . Geçen ay çok belirti sıralayıp negatifi gördüğüm için bu ay belirti mi değil mi bişey diyemiyorum
Valla aynı bensin yumurtlamanın 8 gunundeyim gebelik testi daha erken diye ovulasyon yaptım şimdi baksanaben 10 kere test yapmıştım garanti
kız nası bulcak deliben alıntı yapıp ekledim buraya , başka sayfaları da alıntı yapabiliyosun ya ay beni güldürdün sağol varol bacım
İnşallah belirtidir. Uyduruyor muyum diyorum psikoloji denen şey beni çok kızdırıyorSen belirti göstermeye başlamışsın hadi hayırlısıı
şu ovü testlerini aslaaa yorumlayamıyorumValla aynı bensin yumurtlamanın 8 gunundeyim gebelik testi daha erken diye ovulasyon yaptım şimdi baksana
Hayırlı olsun ekledim tabi ki inşallah sağlıkla kucağına alBeni de ekler misiniz bat 1 marttı bugün kan testimde değerim 340 çıktı
hayırlı olsun canım :)Beni de ekler misiniz bat 1 marttı bugün kan testimde değerim 340 çıktı
Şanslı burçmuş canım hem bak belirtiler de gösteriyorsun bat yakınsa bir test patlatıverBen başak burcuyum ne oldu kaçırdım oraları ya
Anlamadım desem konustugundan birşey yok dedi tekrar vajinal ultrason bakalım asılama yapalım dedi bizim üroloji doktorumuz asılama sizin durumunuzda olmaz dedi her doktor farklı konusuyor ay anlamadımdur yaa hemen niye düşürüyosun modunu
ne söyledi ne dediler
İnşallah kuzum.. Rabbim hayırla evlat versin hepimizene zaman salan biri olsa o ay gebe kalıyor inşallah senden de güzel haberler alırız amin
İnşallah belirtidir feslegencim. Bu arada feslegeni çok severim canımı çektirdin şöyle fesleğenli bı makarnaGece tuvalete çıkmam pek normalde ama gün içinde sık çıkarım normalde de gece kalkmaya başladım bende 3 4 gündür
ayyy gözün aydınnnBeni de ekler misiniz bat 1 marttı bugün kan testimde değerim 340 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?