Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki öyle akinti değildi kuzum yumurtlama akintimi 14 ünde gördüm 15 inde çatlama oldu.. Bu garip bı akıntı su gibi çamaşır degistirticek türden altıma isemisim gibi bı anda geldi
ben bu söylediklerini genelde beraberlikten sonra yaşıyorum. öyle birşey değil o zaman seninki bildiğin gebelik ay hadi inşallah

Ayırıyorum hemen kendini kesin diye koşullama,evrene pozitif enerji gönder ki pozitifleri görelim
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bakalım sat 8 Şubat yumurtlama 24 Şubat Pazartesi günü rutin bir jinekoloji muayenesine gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış bi test yapalım dedi negatifi görünce moral felan kalmadı gerçi yumurtlamanın üstünden 4 gün geçmişti test yapıldığında ama sık idrara çıkma dışında bir şey yok

Aayy inşallah hamilesindir

çok teşekkür ederim ya moral oldu bana
sende inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına

Kızlar bende sans yok 2 saat bekledim doktora sonuc gostercem diye acil serklaj gelmiş megerse herkes gitti asistan baktı o da hic aklıma yatan seyler söylemedi Artık salcam cabalamıcam cabaladıkca elime yuzume bulastı..
dur yaa hemen niye düşürüyosun modunu
ne söyledi ne dediler

Kızlar bende sans yok 2 saat bekledim doktora sonuc gostercem diye acil serklaj gelmiş megerse herkes gitti asistan baktı o da hic aklıma yatan seyler söylemedi Artık salcam cabalamıcam cabaladıkca elime yuzume bulastı..
ne zaman salan biri olsa o ay gebe kalıyor inşallah senden de güzel haberler alırız amin

Sen belirti göstermeye başlamışsın hadi hayırlısıı

Gece tuvalete çıkmam pek normalde ama gün içinde sık çıkarım normalde de gece kalkmaya başladım bende 3 4 gündür

ben 10 kere test yapmıştım garanti

kız nası bulcak deli ben alıntı yapıp ekledim buraya , başka sayfaları da alıntı yapabiliyosun ya ay beni güldürdün sağol varol bacım
Valla aynı bensin yumurtlamanın 8 gunundeyim gebelik testi daha erken diye ovulasyon yaptım şimdi baksana

Eklentiler

• IMG_20220302_164855.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 35
dur yaa hemen niye düşürüyosun modunu
ne söyledi ne dediler
Anlamadım desem konustugundan birşey yok dedi tekrar vajinal ultrason bakalım asılama yapalım dedi bizim üroloji doktorumuz asılama sizin durumunuzda olmaz dedi her doktor farklı konusuyor ay anlamadım
ne zaman salan biri olsa o ay gebe kalıyor inşallah senden de güzel haberler alırız amin
İnşallah kuzum.. Rabbim hayırla evlat versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…