Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yapmış canım inşALLAH çıkar,moral bozmak yok kırmızıları görene kadar tak heves tam moral devam

Yaa bütün belritiler bendede var özellikle çok yeme isteği doymak,hiç yemeidğn şeyleri yeme,üşümek sonra aşırı dercee sıcak basması
Asfbjkk bide tuvalete çok sık çıkıyor musun benim gibi tamam hamisiz demeyi çok isterdim ama testte görene kadar diyemiyorum

olmadı doktorunun olduğu zaman yeniden gidersin ya da doktor değiştir kuzum
ürolog ne dediyse o yani, erkek işinden onlar anlıyolar sonuçta

İnşallah belirtidir feslegencim. Bu arada feslegeni çok severim canımı çektirdin şöyle fesleğenli bı makarna
Bende çok sık tuvalete girmeye başladım,ALLAHım belriti aramıcam dedim yine sabırsızlığa büründüm

inşallah hepside belirtidir canım :)

Asfbjkk bide tuvalete çok sık çıkıyor musun benim gibi tamam hamisiz demeyi çok isterdim ama testte görene kadar diyemiyorum
Evet çıkıyorum bir kaş gündür fazlalaştı bu durum

Tuvalet meselesi kiminde geç kiminde erken oluyo bende 5 haftada başlamıştı cnm böyle çok tuvaletin varmış gibi oluyo ama afedersin tuvalete gittiğinde çok az idrar yapıyorsun öyle mi sende de bende de şuan kasığımin altında bacağıma doğru ağrı var ama belirti olmayabilir tabi bu senin yumurtlama benden önceydi galiba

Evet dediğin gibi canım azıcık bile tuvaletin gelse kalkıyorum. Bunun için mi uyandım gece gece diyorum ama sabahı bekletmiyor öyle bı rahatsızlık oluşturuyor

Kızlar şubatın son haftası itibari ile çatlatma iğnesi olanları konuma bekliyorum, bu heyecanlı süreci beraber takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…