- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.881
Valla kapı açıldığı an sorarlar sinsice çıkacak evdenHadi bakalım şurada önemli bir iş yapıyoruz yukarıdakilerde 1 gün dursunlar
İnşallah canimmmmBelirti bu aynı böyle oluyor hamilelikte inşallah vardır bebiş
Hahaha bizim bu durumlar en çok eczanecilere yaradıİnşALALH hepimiz görürüz,toplu test yapmayı organize ediyorum
Hahahah yaa çok güldümCanım çekti fesleginin tadinida bilmem fesleğenli Makarna istedim püü sana
Öyle oldu valla ne yapalım bu heyecan başka oluyor tadını çıkaralımHahaha bizim bu durumlar en çok eczanecilere yaradı
Kizzz bı dene bayilcaksin kremalı fesleğenli makarnayaCanım çekti fesleginin tadinida bilmem fesleğenli Makarna istedim püü sana
Sen ne zaman yapıcan testi bat ne zaman seninÖyle oldu valla ne yapalım bu heyecan başka oluyor tadını çıkaralım
7 Mart,normalde pazar yapmayı düşünüyordum ama yarın yapmaya karar verdimSen ne zaman yapıcan testi bat ne zaman senin
Evet evet benimde ağrıyor yan taraflar el sürülmüyor o derece vallaKızlar birkaç gündür gogusumun yanları ağrıyor koltukaltiyla göğüs arası yan taraf normal mi acaba aranızda böyle ağrısı olan var mı çok belirti arar oldum ya
Gideyim makarna suyu koyayım yemekten sonra onu yerim doymuyorum zatenKizzz bı dene bayilcaksin kremalı fesleğenli makarnayamantar ve tavuk da koyabilirsin istersen içine. Ben üni yıllarımda makarnayı çeşitlendirmek için denemiştim teeee ne günlerdi ne
Hahhha bende doymuyorum sistim valla iyiceGideyim makarna suyu koyayım yemekten sonra onu yerim doymuyorum zaten
HAhahAhhadi çoğaldıkk @Hestiada Mavigrill @HEYECANLIYIM @NurSu-14Ocak evett başka yarınki test kervanına katılacak olan varmıı
Gebeliği bilmemde bu gidişle gobiş yapıp tokusturcazHahhha bende doymuyorum sistim valla iyice
Sendemi yarın test yapıyorsun hoşgeldin test kervanına
İnşallah hello kitycimİnşallah hamileyizdir de aserdik deriz erkenden
Gebeliği bilmemde bu gidişle gobiş yapıp tokusturcaz
Anamm iş beklemez canım gerçi 6 ay önce bende öyleydim toplantıdan toplantıya öff ama çıktım nikahtanay bende de bi halt yokşu an bile yazılanlara yetişemiyorum, bi de hala mesaim devam ediyo, iş yapmam lazım bıraktım burada takılıyorum
Yap ozaman kuzummmYapım yapım içimden geldi valla asjdjdk
ben de 2020 de nikahtan çıkmıştım, baktım evde olmuyo geri girdim başka biyereAnamm iş beklemez canım gerçi 6 ay önce bende öyleydim toplantıdan toplantıya öff ama çıktım nikahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?