- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.901
Yap ozaman kuzummmheyecanla beklicemmm
Onlarda kilo aldırıyo ya canım kereviz çekti onu istiyorum yapayım bakalım ne çıkcak belirsizYaa pratik yemekler yap iki dk
Bende nikah çıkışı yaptımben de 2020 de nikahtan çıkmıştım, baktım evde olmuyo geri girdim başka biyere
neyse kaldı 20 dakikam, daha da çalışmayayım bence
Bişey kalmamış kız mesleğin ne ?ben de 2020 de nikahtan çıkmıştım, baktım evde olmuyo geri girdim başka biyere
neyse kaldı 20 dakikam, daha da çalışmayayım bence
Kereviz güzeldir valla ne duysam canım çekiyorOnlarda kilo aldırıyo ya canım kereviz çekti onu istiyorum yapayım bakalım ne çıkcak belirsiz
Aynen öyle kuzumm iyi yapmışsın benim tazminat arabaya gitti gerçi araba aldık 2 ay önceBende nikah çıkışı yaptımonca eziyetine yöneticilerin bı tazminat alim yani
bi sigorta şirketinin proje yönetimindeyim :)Bişey kalmamış kız mesleğin ne ?
HAhahAhhadi çoğaldıkk @Hestiada @Ballgrill @HEYECANLIYIM @NurSu-14Ocak evett başka yarınki test kervanına katılacak olan varmıı
Cuma sabahı yaparım diyordum ama bir gün önce olsun bakalım. Bat 5 MartSendemi yarın test yapıyorsun hoşgeldin test kervanınayarın buralar testle dolup taşacakk
Gel yiyelimKereviz güzeldir valla ne duysam canım çekiyor
Bende borç kapatmıştım bı işe yaradı en azındanAynen öyle kuzumm iyi yapmışsın benim tazminat arabaya gitti gerçi araba aldık 2 ay önce
Güzell allah devamını getirsin canımbi sigorta şirketinin proje yönetimindeyim :)
İnşALLAH pozitifleri görürüz toplucaCuma sabahı yaparım diyordum ama bir gün önce olsun bakalım. Bat 5 Mart
Ay yap bakalım ben bile heyecanlandım şuan7 Mart,normalde pazar yapmayı düşünüyordum ama yarın yapmaya karar verdim
Çok teşekkür ederim canım davetin çok hoşuma gittiGel yiyelim
biz çatır çatır yedikAynen öyle kuzumm iyi yapmışsın benim tazminat arabaya gitti gerçi araba aldık 2 ay önce
Aynen iyi yapmışsınBende borç kapatmıştım bı işe yaradı en azından
Bir heyecan aldı gidiyor bakalım sonucu güzel olsundaaAy yap bakalım ben bile heyecanlandım şuan
Şey ya bu ben değil mi en ufak şeye belirti diyorum resmen kendime belirti arıyorumEki Görüntüle 3017458 daha dün eşim dedi ne olmuş yanaklarına pembeleşmiş diyee ,hadi bir belirti daha
Geçen ay da böyle galeyana geldik bu sefer hayırla sonuçlanır inşallahBir heyecan aldı gidiyor bakalım sonucu güzel olsundaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?