Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şey ya bu ben değil mi en ufak şeye belirti diyorum resmen kendime belirti arıyorum
Hahaha ben bu ay güya belriti aramıcaktım erkenden test yapmıcakgım,ama bugün ne olduysa baya pozitif haber aldık sanırım ondan etkilendim

Kızlar size bir sorum olacak. Benim doktorum ovulasyon testini yasakladığı için yapamıyorum :)) Son adetim 21 Şubat kimyasal gebelik geçirmiştim. Bugün şeffaf renkte akıntım oldu 2 kez. Acaba bu yumurtlama olabilir mi? Ovulasyon takibi yaptığınızda yumurtlama zamanı böyle bir durum oldu mu? Yumurtlama için daha erken çünkü.

Benim çatlama olduğunda o dediğin akıntı oluyor değerlendir bugğn canım

Hasta olmak değil canım ama bir ayda ikinci kez yumurtlama nadiren olur derler bende genelde olur çünkü bende heralde genetik bir durum her ay olmasada bazı aylar çift yumurtluyorum pco var olunca bu durum olası geliyor iyimi kötü mü tartışılır duruma göre değişiyor.regliden sonraki zaman sürekli değişir bu bir çok insanda değişir ama yumurtayı görünce 14 gün sayarım 15. Gün regliyim.bu sabittir eğer bu durum değşirse işte ozaman ya gebe olmalıyım ya yeni bir yumurtlama bunlar değilse hormonlarımda bir düzensizlik vardır diye gelen ilk reglimin 2. Yada 3. Günü doktora baktırırım kendimi ( şimdi burada bakmıyorlar ama Tr derken öyle yapıyordum) şimdi ben bu doğrultuda ilerledim uygulamalar genel kişileri baz alıyor o nedenle tutmayabiliyor ama bu benimkiler belki sana kendinde bir şeyler bulursan bir rehber olur fikir olur anladığım kadarıyla yaşın müsait gebelik için benim 37 ben biraz bazen onu. Gerginliğini yaşıyorum ama yumurta rezervim iyi olduğu için kendimi telkin ediyorum tabi ikişer ikişer yumurtlayıp tutturamayınca sayıda azalma oluyor diye azcık düşünmüyorda değilim

Evet yumurtlama dönemine girdim ben mesela 17 Şubat'ta. Ve o günden beri az az akıntım başladı. 21 Şubat'ta yumurtlama oldu. 22 Şubat'ta da çatlama. Bu iki gün çok yoğun olmuştu akıntım. Camasirimi islatacak kadar.

canım subat ayında kimyasal gebelik geçirdim. 18 şubatta kanamam başladı 26 şubatta ovulasyon testim pik yaptı .
Genelde 14.gün deler ama yumurtlamam 9.gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…