Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha gelişmez diyip de sonradan yumurtlama görüp hamile kalan insanlar var burda çıkmadık candan umut kesilmez. Bu ilk ay mi ilaclarda
O 16 mm yumurta için gelişmez dedi ama 2 yumurta daha var onlarda büyüyor o yüzden çatlatma iğnesi vermedi hepsi çatlar diye. Evet canım bu ilk tedavim hem ilaç hem iğne kullandım anca bu kadar oldu

Insallah oyledir. Bu gece 2 3 kere kalktim surekli ayni his
İnşallah enfeksiyon falan değildir ve hamilesinizdir ilk şüphem çiş sayım olmuştu. Bat a 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ama ondan önce en az 3 gün falan tuvalete özellikle gece çıkma sayımdan anladım. İki gebeliğimde de böyle oldu

Çok üzüldüm geçmiş olsun canım bizim de imtihanınız boyleymis Allah o günleri unutturacak mutluluklar nasip etsin sağlıkla

O 16 mm yumurta için gelişmez dedi ama 2 yumurta daha var onlarda büyüyor o yüzden çatlatma iğnesi vermedi hepsi çatlar diye. Evet canım bu ilk tedavim hem ilaç hem iğne kullandım anca bu kadar oldu
İlk ilaç kullaniminda böyle çok etki olmayabilir canm benim ilk femara kullaniminda sandım ki erken yumurtlama olur çünkü çoğunlukla 14 gün yumurtluyorum ilaca rağmen yine 14 de oldu yumurtlama ama ikinci ay 10 gün hemen oldu yumurtlama o yüzden hiç sıkma canını

Zaten önümüzdeki ay testsiz denicem sonra da olmazsa doktora gitcem canım. Sen ne zamandır deniyorsun
Ben bu Mart 6 da 4 aylık evli olucam 4 senelik bir sevgililik dönemi var ondan dolayı ilk geceden beri deniyoruz ovulasyon testini de bu ay denedim 2 yada 3 gün piki gördüm 4. Gün çatlama oldu canım

Bipmiyorum enfeksiyon gecirmedim.hic o konu hakkinda da fikrim yok. Ilk gebeligimde wc olayi artti mi onu da hatirlamiyorum. Dun gece ayaklarim dondu atesim de normalken. Bakalim.bekliycemz artik herkes gibi

Yok canım benim durum farkli benim adet düzensizliğim var. Bu ay ilk femarayla başladık 14. Günü gittim fayda etmedi sonra fostimon ve gonalf iğne kullandım anca bu kadar oldu

Ben bu Mart 6 da 4 aylık evli olucam 4 senelik bir sevgililik dönemi var ondan dolayı ilk geceden beri deniyoruz ovulasyon testini de bu ay denedim 2 yada 3 gün piki gördüm 4. Gün çatlama oldu canım
Kiz bizde 4 senelik sevgiliydik ama bu adam istemedi bebiş filan ikna edemedim ne yaptıysam kabus gibiydi 4 aydır deniyorsan bı doktora görün canım bu ay da olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…