- 28 Şubat 2022
- 38
- 16
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.961
bende dün sağlık ocağında hormon testi verdim ama kahvaltı etmiştim hiçte sormadılar bana aç mısın diyeHormon testi olacağı için hiçbi şey yiyip içmemen gerekiyor
Teşekkür ederim canım. Benimde kanamam regli tarihimden 5 gün sonra başlamıştı. Ondan dolayı bu şekilde oluyor olabilir.canım subat ayında kimyasal gebelik geçirdim. 18 şubatta kanamam başladı 26 şubatta ovulasyon testim pik yaptı .
Genelde 14.gün deler ama yumurtlamam 9.gün oldu.
Az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah canım11 de olması lazım canım yumurtlamadan 17 gün sonra adet geliyor bende genelde
Canım doktora gittim ben hem devlete hem özele herhangi bir problem olmadığını söylediler eğer korunmasız şekilde 1 yılı geçerse gel dedilerKiz bizde 4 senelik sevgiliydik ama bu adam istemedi bebiş filan ikna edemedim ne yaptıysam kabus gibiydi4 aydır deniyorsan bı doktora görün canım bu ay da olmazsa
İyi düşün iyi olsun testi bırakma yinede inşallah yumurtlama ve çatlamaya görürsün canm benimYok canım benim durum farkli benim adet düzensizliğim var. Bu ay ilk femarayla başladık 14. Günü gittim fayda etmedi sonra fostimon ve gonalf iğne kullandım anca bu kadar oldu
Anladım canım o zaman denemeye devam inşallah çok bekletmez sizi bebişCanım doktora gittim ben hem devlete hem özele herhangi bir problem olmadığını söylediler eğer korunmasız şekilde 1 yılı geçerse gel dediler
Amin kuzum inşallah. Rabbim seninde bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Çok üzüldüm geçmiş olsun canım bizim de imtihanınız boyleymis Allah o günleri unutturacak mutluluklar nasip etsin sağlıkla
Hahahh teşekkür ediyorum canımmmkolaylıklar canım benim
işler su gibi aksııın sıra başka işlere gelsin
Amin canım senide inşallah valla her ay hamile miyim şüphesinden bıktımAnladım canım o zaman denemeye devam inşallah çok bekletmez sizi bebiş
Bende öyle belirti sanıyorum herşeyi artıkAmin canım senide inşallah valla her ay hamile miyim şüphesinden bıktım
Amin canım inşallahİyi düşün iyi olsun testi bırakma yinede inşallah yumurtlama ve çatlamaya görürsün canm benim
Yaa bende aslında çok merak ediyorum duramıyorumda ama bi yandanda bekliyim diyorumO da olur canim.6 sina kadar olan artisa bakarlar. Sıkıntı olmaz. ben olsam meraktan giderdim
Hormon tahlili canım anlar mısın atiyim sanaNeyin sonucuydu ben kaçırmışım
Canım doktorlar en az 6 ay denedikten sonra kontrole çağırıyorlar. Ben kürtaj sonrası kontrole gittim. Bize 9 ay süre verdi doğal yolla olması için. 9 ay sonra olmazsa gelin bakalım dedi çünkü benim yaş problemimde var. Sen biraz daha dene. Durmak yok çalışmaya devam :)))Zaten önümüzdeki ay testsiz denicem sonra da olmazsa doktora gitcem canım. Sen ne zamandır deniyorsun
Senin bat ne zaman canımBende öyle belirti sanıyorum herşeyi artık
Sabırsızlık işteCanım doktorlar en az 6 ay denedikten sonra kontrole çağırıyorlar. Ben kürtaj sonrası kontrole gittim. Bize 9 ay süre verdi doğal yolla olması için. 9 ay sonra olmazsa gelin bakalım dedi çünkü benim yaş problemimde var. Sen biraz daha dene. Durmak yok çalışmaya devam :)))
Hadi bakalım Hayırlısı
8 Mart canımSenin bat ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?