- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.001
o şüphe insanı tedirgin ediyor işteDaha önceki hamileliğimde içiyordum ve 9 haftalıkken öğrenmiştim o zaman kadar fosur fosur içtim sonrasında günde 3 tane içtim ben bebeğimi 20. Haftada kaybettim sigara etken midir bilmiyorum ama yine de bu sefer içemeyeceğim hamileliği öğrendiğimde
Benide etiket yap canımBende öyle diyordum da yine aklımı celdiler
yap bence :)Yarın deli gibi test yapmak istiyorum yaa
At canimHormon tahlili canım anlar mısın atiyim sana
Ben baktım ama hiç anlamıyorum canım. Hiç yaptirmadik öyle testlerKızlar eşimin sonucunu attım bi yorumunuzu alırımPasha22 Papatyamelo H Hello Kity Papatyamveben-Mavi Derinvebebekleri M Mavi Menekse
Baktım canım masallah cok cok iyi olmaması icin onun acısından bir sıkıntı yokKızlar eşimin sonucunu attım bi yorumunuzu alırımPasha22 Papatyamelo H Hello Kity Papatyamveben-Mavi Derinvebebekleri M Mavi Menekse
Orasi da var tabi =)Neyse gecikince gitmek daha iyi en azından hcg değerin yüksek çıkar
Birkaç hamile arkadas var. Birkaç da aklı celinip yarın test yapacak olanlar özet olarakKızlaarr ne cok konusmussunuz vala okuyamadım neler kacırdım bilemiyorum
Ben baktım ama hiç anlamıyorum canım. Hiç yaptirmadik öyle testlerinşallah tertemiz sorunsuz sıkıntısızdır. Ve inşallah artık bebiş haberini verirsin sende
Çok teşekkürler kızlarBaktım canım masallah cok cok iyi olmaması icin onun acısından bir sıkıntı yok
Aklı celinenlere sakin olmalarını öneriyorumBirkaç hamile arkadas var. Birkaç da aklı celinip yarın test yapacak olanlar özet olarak
Aynen bende gorememistim iyice flasla felan bak dediler de gordum sonraki testler koyu ciktin zatenBir şey dicem. Ben bakmıştım öncesinde testlerine görmemiştim. Şuan baya o aşırı hafif silikliği görüyorum. kaç kere baktım görüyorum
Onlardan biriyimAklı celinenlere sakin olmalarını öneriyorum
Benim elimde erken gebelik yok canım, senden güzel haberler bekliyorumBirkaç hamile arkadas var. Birkaç da aklı celinip yarın test yapacak olanlar özet olarak
Gebesinnnnn diyo yaaaaaa zorla edicek kiz beni yoksa da =)sen gebesiiiiiinnn
ya senin canın sağolsun, ama daha güzelini bulmuşsun balık eşimin burcu ve ne diyor balıkta : aniden hamilelik olacak fn gibisinden bşey
olssuuuuun kocam beyin burcuymuş şanslılardan biri
kızlar ben de sigara içiyorum, günde 1 paket kadar, bi riki kere bırakmaya çalıştım çok stres oldum. eşim dedi ki, aniden hamile kalanlar var, bizim gibi çabalamadan, onlar da içiyor o kadardan bişey olmaz kendini strese sokmandan daha iyidir, öğrenir öğrenmez bırakırsın dedi. ben de öyle yapacağım ya napayım....
Bendeki de erken değil de ne biliyim bı yapmak geldi içimdenBenim elimde erken gebelik yok canım, senden güzel haberler bekliyorumElimde kalan tek bir test var oda normal gebelik testi Batı bekliycem o yüzden ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?