Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyonu böyle olan var mı 3.Gün silikleşti 4.gün koyulaştı biraz daha

Eklentiler

• 16462135622801412550914167199558.webp
    24 KB · Görüntüleme: 78
22 mart beni de ekler misin

yumurtlama zamanını öğrenmek için adet biter bitmez mi gidiyorsun
Ben bu ay hormonlarima baktırdım oyuzden adetin 2.nci günü gittim söyledi ilişki günlerini..Adet biter bitmez gidersende söylüyor ilişki günlerini sonrada kan testinde çatlayıp catlamadigina bakıyor

Kızlar benim kasık ağrım şiddetlendi ya internetten araştırdım bana böyle bişey diyo aşağıya bırakıyorum

Eklentiler

• 92DF5A7D-8EBC-49C6-9A1D-C4C4C41EA727.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 79
Ben bu ay hormonlarima baktırdım oyuzden adetin 2.nci günü gittim söyledi ilişki günlerini..Adet biter bitmez gidersende söylüyor ilişki günlerini sonrada kan testinde çatlayıp catlamadigina bakıyor
ben de ikinci gün gideyim de hormanlarıma da baksın bitince de gidiyim bi rahime de baksın üfff ne zor şeyler ya

ben de ikinci gün gideyim de hormanlarıma da baksın bitince de gidiyim bi rahime de baksın üfff ne zor şeyler ya
Adetliyken de bakiyorlar hazırlıklı git kuzum benim ilk kontrolumde adetimin 3.ncu günüydü alttan ultrasonla yumurta rezervime bakmıştı sağlıklı olup olmadıklarına bakmıştı..Gerçi kan verdiğinde yönlendirir seni ne zaman gelmen gerektiğini ama sen her türlü kan verdiğinde de hazırlıklı git..Aslında şimdi bile gidebilirsin bakıp yönlendirir durumuda anlatirsin böyle böyle oldu diye 2 defa pik gördüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…