- 8 Ağustos 2020
- 2.808
- 3.300
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.061
Ben bu ay deniyorum ilk defabu testler insana kafaları yedirtir karar verdim bende asla yapmayacağım
Ay bilmiyorum ki canım ya3. Testin c dekide çok açık çıkmış bozukta olabilir o test
Kuzu bu hafta izin almam imkansız işten yoğun bir hafta, belki haftasonuAdetliyken de bakiyorlar hazırlıklı git kuzum benim ilk kontrolumde adetimin 3.ncu günüydü alttan ultrasonla yumurta rezervime bakmıştı sağlıklı olup olmadıklarına bakmıştı..Gerçi kan verdiğinde yönlendirir seni ne zaman gelmen gerektiğini ama sen her türlü kan verdiğinde de hazırlıklı git..Aslında şimdi bile gidebilirsin bakıp yönlendirir durumuda anlatirsin böyle böyle oldu diye 2 defa pik gördüm diye
Yaaao zamannnnn
O zaman sana bunu göstereyim adetime 3 gün kala ovü testlerinin koyuluğuBen bu ay deniyorum ilk defa
Ay bilmiyorum ki canım ya
onlar yerleşsin de biz ağrılara dünden razıyızYaaainşallah geçen hafta yumurtladım çatladı bakalım bekliyoruz inşallah bebem yerleşiyodurda oyüzden ağrım olmuştur bugün.
Nasıl oldu o ya gebelik var mıO zaman sana bunu göstereyim adetime 3 gün kala ovü testlerinin koyuluğukafaları yedim (en üstteki hamilelik testi)
Yapıcam yarınyap bence :)
Ben o sonuçlardan anlamıyorum yani hiç yaptırmadık bilmiyorumKızlar eşimin sonucunu attım bi yorumunuzu alırımPasha22 Papatyamelo H Hello Kity @papatyamveben @Derinvebebekleri @oznurvarol
4 test yaptım 3 ü erken gebelik hepsi negatifNasıl oldu o ya gebelik var mı
Hangş test pozitif ya benide etiketleyn bakayım onu kaçırdımBu pozitif
İlk defa gördüm böyle4 test yaptım 3 ü erken gebelik hepsi negatifyani yok. Yumurtlama iki defa da olabilirmiş bakalım
Mart grubumuz çeşitlilik yönünden çok zenginİlk defa gördüm böyle
Bebek yönünden de çok zengin oluruz inşallahMart grubumuz çeşitlilik yönünden çok zengin
Tamam guzum önemli değilKuzum maalesef ben de anlamıyorum yanlış bilgi vermektense bilmiyorum demek en hayırlsı özür diliyorum
Tamam guzumBen o sonuçlardan anlamıyorum yani hiç yaptırmadık bilmiyorum
Evet canım hepimizde ağrı bundan dolayı olsun inşallah yalnız varya kırmızıyı görürsem çok kötü olurum.onlar yerleşsin de biz ağrılara dünden razıyız
Hayırlı Olsun guzumYa insallah canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?