- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.081
Canım adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsun doktora muaneye yumurta takibi yaparsa doktorun duruma göre cagiriyor seniyumurtlama zamanını öğrenmek için adet biter bitmez mi gidiyorsun
Yoksa bi tık modum düşer tabiYarın test yapanlar beni etiketlesin pleaseVarsa birlikte sevinelim yoksa moral bozmadan birlikte dertleşelimmm
İmkanın varsa yarın bir daha git canım kan ver..Geç çıkabiliyo kanda
Her seyi mi belirsiz olur bi insanin yaİmkanın varsa yarın bir daha git canım kan ver..Geç çıkabiliyo kanda
5 gün var canımAdetine kaç gün var
Adet gününde olmazsan bidaha yaptır o zaman canım çıkmamış olabilir yeni oluşuyordur5 gün var canım
Insallah ama zannetmiyorum bat ımız satımız herseyimiz aynı olan bi arkaşın hcg 70lerde cikmisti benim negatif kesinAdet gününde olmazsan bidaha yaptır o zaman canım çıkmamış olabilir yeni oluşuyordur
Hadi inşallah hayırlı haberler olur canım inşallah bebiş vardır.Kizlar dayanamadim kan verdim 1 saate cikar. Ne olur benim için dua edin
Aynı anda rahme düşecek diye bişey yok kuzum kendini onunla kıyaslama sen adet gününde tekrar baktırInsallah ama zannetmiyorum bat ımız satımız herseyimiz aynı olan bi arkaşın hcg 70lerde cikmisti benim negatif kesin
Benimde bata 5 gün varken 2 çıkmıştı, bugün batın 2.günü ama hanüz regli olmadım. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. İnşallah o test yanlıştır diyorum şuan için
Bakalim canim hayirlisi artikAynı anda rahme düşecek diye bişey yok kuzum kendini onunla kıyaslama sen adet gününde tekrar baktır
Insallah canim bana haber verir misin sonucun netleşinceBenimde bata 5 gün varken 2 çıkmıştı, bugün batın 2.günü ama hanüz regli olmadım. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. İnşallah o test yanlıştır diyorum şuan için
Benim doktorum adet gunumde 0.200 çıkan degerime bile adetin 1 hafta geçince testi tekrarla demişti dur hemen bozma morali senin adete daha 5 gün varBakalim canim hayirlisi artik
Benim doktorum adet gunumde 0.200 çıkan degerime bile adetin 1 hafta geçince testi tekrarla demişti dur hemen bozma morali senin adete daha 5 gün var
TabikiiiInsallah canim bana haber verir misin sonucun netleşince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?