- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.141
Çok iyi canım sorun yokKızlar eşimin bugün çıktı sonuçları, Doktor normal bi sıkıntı yok demiş,Sizlerin yorumlarını bekliyorum
Eki Görüntüle 3017490
Eki Görüntüle 3017494
Belkide insallah :)Maşallah ne güzel rüyan var . Rabbim malum etti inşallah
İnşallah sahih ruyadir yaYa ne güzel bir rüya buu maşallah süphanallah
İnşAllah öyledir hamilelerin duaları tutarmış bizede dua edinİnşallah sahih ruyadir ya
tesekkur ederimOoo harika bayada belirgin maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsintebrik ederim
Netledigimmm an herkese bakcam listeden dua edicemİnşAllah öyledir hamilelerin duaları tutarmış bizede dua edin
Benim de eşim birazdan gelir yemek yapıyorum ama bi yandan da yazarım hiiicc sorun değil
Bir gebe gördüm sanki
Ben de eşim de hep böyle rüyalar görüyoruz hamile olduğumu filan ama bizde 6. His filan yok anlaşılan. Senin adına çok sevindim güzel bir rüya görmüşsün inşallah gönlüne göre olur cinsiyeti deRüyamda karnim agriyor cok siddetli ama kasiklarima vuruyor allah allah noluyor diyorum bir bakiyorum su geliyor noluyo diyorum altima mi kaçırıyorum bi bakıyorum kordon sallaniyor hemen elimle çekiyorum aaana ne göreyim bebekkk.. hemen oglumun yanina alıyorum yataga havluyls kuruluyorum gecrekten hamileymisim diyorum acaba cinsiyet neyki diyorum bakiyorum KIZZZZ allahim cok sukur diyorum hemen temizliyorum bebegi oyle gordum =)
Ikizlerime hamile kalsigimda da yine boyle bebek doguruyordum cinsiyeti ne bunun diyorum ona da bakiyorum kiz ve erkek cinsel organ nasil yani ya diyorum korkuyorum uyanıyorum. Bi bakiyorum ki doktor diyor ikizzzz.. =) ama oglumun kardeşi yasamadi gelisemedi kaldi orda cikarinca soylediler kizmis o...
Oglumun cinsiyetini ogrenmeden onceki haftada bir yasli amca gelip oglun olacak bu ismi joy deyip peygamber ismi soylemisti ve oglan oldugunu ogrenmistim ve o ismi koydum. Benim biraz 6 his ve ruyalarim cikiyor haliyle suan baya mutluyummmmm ...
Kandil gunu gordugumde de hamile oldugum müjdelenmisti oyle diyim üstün koru
Neremiz agrirsa agrisin hamilelik belirtisi bize göre kuzucumKızlar acayip kasıklarım ağrıyor bata sekiz gün var, geçen hafta yumurtlamıştım. Ama yumurtalıklarım ağrıyor , rahmimin mi ağrıması gerek neremiz ağrıyacak yaa
Geçen ay da böyle deyip kırmızıları görmüştümNeremiz agrirsa agrisin hamilelik belirtisi bize göre kuzucum
Kız geçen ay ben ne belirtiler sıraladım bir bilsen ağrımaya yerim kalmamıştıGeçen ay da böyle deyip kırmızıları görmüştüminşallah bu ay görmeyizz
Ay çok komiksin bende memeleri minciklamaya başladım ama gayet hiç ağrı vs yokKızlar acayip kasıklarım ağrıyor bata sekiz gün var, geçen hafta yumurtlamıştım. Ama yumurtalıklarım ağrıyor , rahmimin mi ağrıması gerek neremiz ağrıyacak yaa
Yarın sabah bende test yapacağın ama erken testlerden yok. Yarın benimde yumurtlama sonrası 10. Günüm inşallah pozitif görürümMerhabalar ,
Benim testlerim ovulasyondan 10 gun sonra pozitif cikti(28 subatta )
Eki Görüntüle 3017621
Dun aile doktoruma gittim , kan testi yapti . 15 cikti bhcg seviyem . Cuma gunu sabah randevum var . muhtemelen bir kere daha test isteyecektir diye tahmin ediyorum.
bugun sabah bir test daha yaptim . 12 gun gecti ovulasyondan sonra ve bu test 10. gun negatif cikarken bugun (12.gun) pozitif cikti.
Insallah bhcg levelim giderek yukselir ve saglikli dogru bir yere tutunmustur bebegim
Eki Görüntüle 3017625
Merhaba bnde katılmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl katılabilirim bat 12 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
erken testin yoksa yapma derim. benim erken testler pozitif cikti. normal test daha bugun cizgi vermeye basladi. doktor kendiside 10. gun gittigim icin test yapti idrardan ama cok ince cizgi olabilir de olmayabilir de ondan sonra kan testi istedi .Yarın sabah bende test yapacağın ama erken testlerden yok. Yarın benimde yumurtlama sonrası 10. Günüm inşallah pozitif görürüm
Negatifi gorup boyumun olcusunu alayım da sonraki aylar için belki akillanirimerken testin yoksa yapma derim. benim erken testler pozitif cikti. normal test daha bugun cizgi vermeye basladi. doktor kendiside 10. gun gittigim icin test yapti idrardan ama cok ince cizgi olabilir de olmayabilir de ondan sonra kan testi istedi .
Yarın sabah yapayım o halde. Ama adet oldum bu mümkün mü. Birde doktor görmezmiydş ?Bir önceki aydan bişeyler olmuş olabilir mi.. bi test yap istersen en azından bu ihtimali elemiş olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?