Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de eşim de hep böyle rüyalar görüyoruz hamile olduğumu filan ama bizde 6. His filan yok anlaşılan. Senin adına çok sevindim güzel bir rüya görmüşsün inşallah gönlüne göre olur cinsiyeti de

Kızlar acayip kasıklarım ağrıyor bata sekiz gün var, geçen hafta yumurtlamıştım. Ama yumurtalıklarım ağrıyor , rahmimin mi ağrıması gerek neremiz ağrıyacak yaa
Ay çok komiksin bende memeleri minciklamaya başladım ama gayet hiç ağrı vs yok

Yarın sabah bende test yapacağın ama erken testlerden yok. Yarın benimde yumurtlama sonrası 10. Günüm inşallah pozitif görürüm

Merhaba bnde katılmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl katılabilirim bat 12 mart

Yarın sabah bende test yapacağın ama erken testlerden yok. Yarın benimde yumurtlama sonrası 10. Günüm inşallah pozitif görürüm
erken testin yoksa yapma derim. benim erken testler pozitif cikti. normal test daha bugun cizgi vermeye basladi. doktor kendiside 10. gun gittigim icin test yapti idrardan ama cok ince cizgi olabilir de olmayabilir de ondan sonra kan testi istedi .

erken testin yoksa yapma derim. benim erken testler pozitif cikti. normal test daha bugun cizgi vermeye basladi. doktor kendiside 10. gun gittigim icin test yapti idrardan ama cok ince cizgi olabilir de olmayabilir de ondan sonra kan testi istedi .
Negatifi gorup boyumun olcusunu alayım da sonraki aylar için belki akillanirim

Kızlar benim de bata daha 10 gün var 1-2 gündür şişlik gaz problemim var birazda akıntı başladı bugün acaba belirti olabilir mi ben de memeleri avuçluyorum ama henüz onlarda tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…