- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.181
Insallah canim. Wc ye sık cikma ve kasik agrisi var mi sendeBunlar inşallah hamilelik belirtimizdir canım ya
İnşallah canım benimOyle yapacagim canim insallah yukselir
Yemin ederim çok haklsıın yarında olmazsam cuma gidip kan vercemBacım git kan ver uğraşıpta kafanı yorma böyle insan çok yorucu oluyor
ay ben sabah 8de kalkıp pc başına mesaiye oturuyorum kiim çalışçak sabahyansın gecelerrrr iyice terbiyesizliğe vurdum hamile kalsak da annelik bilgeliği durgunluğu gelse bana gelmez muhtemelen de jshsjshsj
Yapmiyim evet ya en doğrusu bu çünkü yarın kaset testte negatif ihtimali çok yüksek
Bizim evde baska bi bebe daha var anca onu oyaliyoz ne calismasiherkes çalışıyo galiba forum susmuş
Bende de aynı durum, karnım acayip şişkin akıntı da var. Ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda offKızlar benim de bata daha 10 gün var 1-2 gündür şişlik gaz problemim var birazda akıntı başladı bugün acaba belirti olabilir mi ben de memeleri avuçluyorum ama henüz onlarda tık yok
Bende okulda öğrenciyim evden 2 gibi çıkıyoruz o zamana kadar vakti değerlendiriyoruzBixde gececi vardiya ama çalışıyoz
Ben bütün gün çocuklarla cebelleşince okulda eve pert bir halde dönüyorum öğlene kadar değerlendiriyoruz biz de vaktiay ben sabah 8de kalkıp pc başına mesaiye oturuyorum kiim çalışçak sabahyansın gecelerrrr iyice terbiyesizliğe vurdum hamile kalsak da annelik bilgeliği durgunluğu gelse bana gelmez muhtemelen de jshsjshsj
Bende de aynı durum, karnım acayip şişkin akıntı da var. Ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda off
ay bacıım o da zor çok haklısınBizim evde baska bi bebe daha var anca onu oyaliyoz ne calismasi
yaa biz de böle anne olalım nolcakmış ki yeni nesil annelerBende okulda öğrenciyim evden 2 gibi çıkıyoruz o zamana kadar vakti değerlendiriyoruz
Ben bütün gün çocuklarla cebelleşince okulda eve pert bir halde dönüyorum öğlene kadar değerlendiriyoruz biz de vaktiBen de diyorum nasıl anne olacağım böyle anne mi olur diye
canım kuzum hellokitty imYarın sabah bende test yapacağın ama erken testlerden yok. Yarın benimde yumurtlama sonrası 10. Günüm inşallah pozitif görürüm
Wc çok yok ama kasık ağrısı var canımInsallah canim. Wc ye sık cikma ve kasik agrisi var mi sende
Yok yok bence hamilelik belirtisi bunlarBende de aynı durum, karnım acayip şişkin akıntı da var. Ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda off
Insallah canimBen de eşim de hep böyle rüyalar görüyoruz hamile olduğumu filan ama bizde 6. His filan yok anlaşılan. Senin adına çok sevindim güzel bir rüya görmüşsün inşallah gönlüne göre olur cinsiyeti de
Arada elim gidip duruyor ama yok dahaMeme avuclama işini de herkes yapıyormuş bence bu belirti sayılmalı evet canım hepsi belirti ama yine de kesin diyemeyiz.
Aynen canım hiç annem gibi resmî mesafeli olamayacağımay bacıım o da zor çok haklısın
yaa biz de böle anne olalım nolcakmış ki yeni nesil anneler
Ben de geçen ay bebişim olmuş ona altın taktıklarını gördüm inşallah dediğin gibi bilinç altıdır gerçek olsun rüyalarımızInsallah canimolabilir bazj rüyalar bilinç alti oluyor ya =)
Canım cordesam şimdi predictor early sipariş verdim 2 güne elimde olacak inşallah. Onunla yaparım iki gün sonracanım kuzum hellokitty imerken test değilse yapma bacım, üzülürsün boşuna. imkanın varsa satın al alamıyosan da mecbur beklemece ama bebişn seninle ben inanıyorum, sonu güzel olacak bu bekleyişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?