- 12 Kasım 2021
- 3.655
- 4.442
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.121
Kuzum sen hamile olmayasın yaaa, boş ümit vermek istemem ama böyle bir ihtimal olabilirYapmadım test. Böyle çıktı bugün doktora gittim yine göremiyorum yumurta dedi
Canım bana göre tam olarak negatif sayılmaz arada bir değer. İki gün sonra tekrarlaman gerekir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımŞu an icin negatif cikti ama testtede silik cikti
Ama daha adetimin ilk gününden sayarsak 21. Gün bugün. Ve daha 14 gün var adetime. Acaba olmuş mudur ya :)Kuzum sen hamile olmayasın yaaa, boş ümit vermek istemem ama böyle bir ihtimal olabilir
Olabilir canım konuşma arasında denk geldiyse demek kiHamiş olarak girmişsin o sırada formdaydin galiba listede hamiş olarak var
Artik Nasip Nisan ayinaSağlık olsun canım inşALLAH Nisan ayında hayırlı haberlerini alırız,pes etmek yok yola devamm
Kizlar kandil gunu gordugum ruyayi anlatamadim ozel anlamli ve anlatilmamasj gereken bir ruya oldugu ivin ama bugunkunu anlatabilirimmmmmmmmm toplasinnnn :)
Ben bu testlerden anlamıyorum manuel testleri biliyorumMerhabalar ,
Benim testlerim ovulasyondan 10 gun sonra pozitif cikti(28 subatta )
Eki Görüntüle 3017621
Dun aile doktoruma gittim , kan testi yapti . 15 cikti bhcg seviyem . Cuma gunu sabah randevum var . muhtemelen bir kere daha test isteyecektir diye tahmin ediyorum.
bugun sabah bir test daha yaptim . 12 gun gecti ovulasyondan sonra ve bu test 10. gun negatif cikarken bugun (12.gun) pozitif cikti.
Insallah bhcg levelim giderek yukselir ve saglikli dogru bir yere tutunmustur bebegim
Eki Görüntüle 3017625
Geldim dinliyorumKizlar kandil gunu gordugum ruyayi anlatamadim ozel anlamli ve anlatilmamasj gereken bir ruya oldugu ivin ama bugunkunu anlatabilirimmmmmmmmm toplasinnnn :)
Yani hamileysen hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşallahMerhabalar ,
Benim testlerim ovulasyondan 10 gun sonra pozitif cikti(28 subatta )
Eki Görüntüle 3017621
Dun aile doktoruma gittim , kan testi yapti . 15 cikti bhcg seviyem . Cuma gunu sabah randevum var . muhtemelen bir kere daha test isteyecektir diye tahmin ediyorum.
bugun sabah bir test daha yaptim . 12 gun gecti ovulasyondan sonra ve bu test 10. gun negatif cikarken bugun (12.gun) pozitif cikti.
Insallah bhcg levelim giderek yukselir ve saglikli dogru bir yere tutunmustur bebegim
Eki Görüntüle 3017625
Bir önceki aydan bişeyler olmuş olabilir mi.. bi test yap istersen en azından bu ihtimali elemiş olursun..Ama daha adetimin ilk gününden sayarsak 21. Gün bugün. Ve daha 14 gün var adetime. Acaba olmuş mudur ya :)
Rüyamda karnim agriyor cok siddetli ama kasiklarima vuruyor allah allah noluyor diyorum bir bakiyorum su geliyor noluyo diyorum altima mi kaçırıyorum bi bakıyorum kordon sallaniyor hemen elimle çekiyorum aaana ne göreyim bebekkk.. hemen oglumun yanina alıyorum yataga havluyls kuruluyorum gecrekten hamileymisim diyorum acaba cinsiyet neyki diyorum bakiyorum KIZZZZ allahim cok sukur diyorum hemen temizliyorum bebegi oyle gordum =)
Ikizlerime hamile kalsigimda da yine boyle bebek doguruyordum cinsiyeti ne bunun diyorum ona da bakiyorum kiz ve erkek cinsel organ nasil yani ya diyorum korkuyorum uyanıyorum. Bi bakiyorum ki doktor diyor ikizzzz.. =) ama oglumun kardeşi yasamadi gelisemedi kaldi orda cikarinca soylediler kizmis o...
Oglumun cinsiyetini ogrenmeden onceki haftada bir yasli amca gelip oglun olacak bu ismi joy deyip peygamber ismi soylemisti ve oglan oldugunu ogrenmistim ve o ismi koydum. Benim biraz 6 his ve ruyalarim cikiyor haliyle suan baya mutluyummmmm ...
Kandil gunu gordugumde de hamile oldugum müjdelenmisti oyle diyim üstün koru
Ooo harika bayada belirgin maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya ne güzel bir rüya buu maşallah süphanallahRüyamda karnim agriyor cok siddetli ama kasiklarima vuruyor allah allah noluyor diyorum bir bakiyorum su geliyor noluyo diyorum altima mi kaçırıyorum bi bakıyorum kordon sallaniyor hemen elimle çekiyorum aaana ne göreyim bebekkk.. hemen oglumun yanina alıyorum yataga havluyls kuruluyorum gecrekten hamileymisim diyorum acaba cinsiyet neyki diyorum bakiyorum KIZZZZ allahim cok sukur diyorum hemen temizliyorum bebegi oyle gordum =)
Ikizlerime hamile kalsigimda da yine boyle bebek doguruyordum cinsiyeti ne bunun diyorum ona da bakiyorum kiz ve erkek cinsel organ nasil yani ya diyorum korkuyorum uyanıyorum. Bi bakiyorum ki doktor diyor ikizzzz.. =) ama oglumun kardeşi yasamadi gelisemedi kaldi orda cikarinca soylediler kizmis o...
Oglumun cinsiyetini ogrenmeden onceki haftada bir yasli amca gelip oglun olacak bu ismi joy deyip peygamber ismi soylemisti ve oglan oldugunu ogrenmistim ve o ismi koydum. Benim biraz 6 his ve ruyalarim cikiyor haliyle suan baya mutluyummmmm ...
Kandil gunu gordugumde de hamile oldugum müjdelenmisti oyle diyim üstün koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?