- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 41
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.161
Markası neydi ben de cemil efendinin çakşır suyunu aldım ama bana etkisi az geldiAynen yaagittik iç dedim adama Allah aşkına, 50 liraya su sattınız bana resmen dedim. O da başka çakşır suyunu açtı denetti bize, o daha normaldi. Bi de otunu verdi ücretsiz, karıştırıp içebilirsiniz dedi. Öyle yapıyoruz bakalım.
30 Mart benim de bat tarihimHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
bekle iki gun dahaNegatifi gorup boyumun olcusunu alayım da sonraki aylar için belki akillanirim
Ay bilmiyorum çok kafam karıştı vallahibekle iki gun daha
Bence yapma guzum bekle haftasonua kadarAy bilmiyorum çok kafam karıştı vallahi
Bacım git kan ver uğraşıpta kafanı yorma böyle insan çok yorucu oluyorEvet canım ilk 8 gün kala yaptım erken gebelikle onda negatif çıktı sonra 6 gün kala yaptım ikinci çizgi onda dağıldı boyuna değilde enine doğru bozuktur belki dedim bugün tekrar yaptım sabah ikinci çizgi beyaz hayalet gibi beş dakikada belirdi ama bir saat sonra kayboldu çizgi testten benimde çok kafam karıştı
Canım geç döllenme olabilir 2 gün sonraa tekrardan ver bence5 gün var canım
ay ben çalışıyodum sölemesi ayıp
Benim de 10 gun var ve akinti devam ediyo. Normalde kuru olurdu regle 1 2 gun kalana kdrKızlar benim de bata daha 10 gün var 1-2 gündür şişlik gaz problemim var birazda akıntı başladı bugün acaba belirti olabilir mi ben de memeleri avuçluyorum ama henüz onlarda tık yok
Oyle yapacagim canim insallah yukselirCanım geç döllenme olabilir 2 gün sonraa tekrardan ver bence
Bunlar inşallah hamilelik belirtimizdir canım yaBenim de 10 gun var ve akinti devam ediyo. Normalde kuru olurdu regle 1 2 gun kalana kdr
Bizde akşamları mecal kalmıyor eve ancak 9 gibi geliyoruz biz sabahları çalışıyoruzherkes çalışıyo galiba forum susmuş
Yaaa hayırlı olsun canım benim çok sevindim böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum bize de dua et lütfen bizde güzel haberler alalım bu ay inşallahMerhaba kızlar bana bu gruptan bildirim gelmemiş ben de eklendigimi unutmusum
Bat 6-7 mart gibiydi buraya garanti olsun diye 7 mart yazdirmisim, bir suru test almıştım dün onlar geldi, öylesine yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim bat bekleyenlere bol şans
Papatyamelo
Ayy kızlar çok stress yaptım Mart 10da günüm umarım olmam ya ve çift çizgi görürüm ya bu ay çok Ümitliymbenimki de kendinden çok emim
çocuklara söyledim ben nereye gitmeleri gerektiğini gayet iyi biliyolar diyo
Bixde gececi vardiya ama çalışıyozBizde akşamları mecal kalmıyor eve ancak 9 gibi geliyoruz biz sabahları çalışıyoruz
Bende diyorum kızlar nerde kimse dönüş yapmayıncaay ben çalışıyodum sölemesi ayıpşimmmdi geldim
ay ben sabah 8de kalkıp pc başına mesaiye oturuyorum kiim çalışçak sabahBizde akşamları mecal kalmıyor eve ancak 9 gibi geliyoruz biz sabahları çalışıyoruz
Anladigim kadariyla sezeryan ilk doğumunuz. Sonrasinda hsg cektirdiniz mi?Amh 0.63 cnm. 39 yasindayim. Ilk gebeligim normal oldu, bisey bilmiyordum zaten. 1 ay normal+2ay klomen ve catlatma ignesi denedim olmadi. Yas ve rezerv nedeniyle tup diyorlar. Takviye filan kullansak dogal yoldan saglikli bir gebelik elde edemez miyiz dedim, oyle verdi ama oylesine gibi hareket ediyor dr. Kalite arttirir, iyi gelir filan bisey demedi. Su kadar sure kullan da demedi. Icinde de pek bisey yok, niye bu kadar pahali anlamadim. Onceki dr. Dogum yaptigin icin filme gerek yok demsiti. 2 kere klomenle olmayinca %5 ihtimal ama tuplere bakalim demisti. Ben biraz gerginim yani cati muayenesi, acildi mi acilmadi mi, kesik atma mevzularindan hic normal dogum istemedim, sezeryan istedim. Simdi regl iken muayene, rahim filmi, belki yarin yum.toplama, transfer vs. Bunlar beni cok zorluyor. Su an kafamda sacma sapan bir iltihap var, gecmiyor ilaca ragmen. Cenem tutuldu, sag yuzumde hafif uyusukluk da var. Dr.un biri 20ligi cekelim dedi, digeri 20likle ilgisi yok, yuz kaslarin cok gergin, stresten dedi. Goz gore gore is nasil buralara geldi, ne yapacagimi bilmiyorum. Normal gebelik olabilecekken simdi tup bebek surecine mi girecegiz, hic mantikli gelmiyor. Dr. %50 dese de ben bu kadar olumsuzken o da olmaz zaten. Bebek isini birakip antidepresan alasim var, ama oglum cok istiyor. Sıkısıp kaldim resmen
Yapmiyim evet ya en doğrusu bu çünkü yarın kaset testte negatif ihtimali çok yüksekBence yapma guzum bekle haftasonua kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?