- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.221
Ya test yapmaya da korkuyor insan negatif cikacak diye gider alirm da görmeye korkuyorumBen şimdi sipariş verdim iki güne elimde olacakmış inşallah. İnşallah battan sonra gelmez
Bende çok nazliyimdir. Kocalar düşünsün artık boşver sıkma canınıValla eğer öyleysem yandım zaten 5. Aydan sonrasını düşünemiyorum
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Her ay gebeyim gebeyim diyordum ama hep hüsranOrası hiç belli olmaz sonuçta regl ve gebelik belirtileri çok benzer
Hiç sorma o korku bende de varYa test yapmaya da korkuyor insan negatif cikacak diye gider alirm da görmeye korkuyorum
Belirtilere kalsa geçen ay hamileydim benHer ay gebeyim gebeyim diyordum ama hep hüsran
Betamda 0.5 çıktı zaten tamamen umudumu kaybettimHiç sorma o korku bende de var
Ben her ay hamileydim ama bu ay cok az belirtim varBelirtilere kalsa geçen ay hamileydim ben
Ben şu beta degerlerinden pek anlamıyorum ya aslında. Mesela 0.5 ile 0.100 arasındaki fark neBetamda 0.5 çıktı zaten tamamen umudumu kaybettim
Bendede erken gebelik yok ama belirtilerin özelliklede göğüs belirtin hamilelik içinPapatyamelo kuzum ben biraz daha bekliyim en iyisi yarın negatifi gorursem salya sümük geçer günüm erken gebelik testi olsa neyse de o da yok anasını satim ya
Bu ay benimde belirti az. Hatta yok gibiydiBen her ay hamileydim ama bu ay cok az belirtim var
Ben kardes istiyorummm diye dolaniyo ortalikta ama erken yatayim da kardes gelsin diye bisey yokay bacıım o da zor çok haklısın
yaa biz de böle anne olalım nolcakmış ki yeni nesil anneler
0.5 daha yüksek canim 0.100 yani 0.1 demekBen şu beta degerlerinden pek anlamıyorum ya aslında. Mesela 0.5 ile 0.100 arasındaki fark ne
Erken gebelik testi sipariş verdim şimdi iki güne elimde olacak inşallah onunla yaparım haftasonuBendede erken gebelik yok ama belirtilerin özelliklede göğüs belirtin hamilelik içinyinede sen bilirsin canım içine sinmiyorsa yapma tabi ki
ay varsın boşa gitsin testler yeter ki gelsin bebişlerimizBen şimdi sipariş verdim iki güne elimde olacakmış inşallah. İnşallah battan sonra gelmez
nazımıza kurban olsunlar beeeBende çok nazliyimdir. Kocalar düşünsün artık boşver sıkma canını
Kaç günün varBu ay benimde belirti az. Hatta yok gibiydi
Yok yaa 10gun onceden de adet belirtisi olmaz yani olmamali yapmamalı boyle bi ters köşeWc çok yok ama kasık ağrısı var canım
Yok yok bence hamilelik belirtisi bunlarilk ayım diye çok heyecanlıyım bu ay tek çizgiyi görünce aklım başıma gelecek bir daha belirti filan aramayacağım
Bende yarın yapıcam eğer çıkmazsa pazar tekrar yapıcam o zamanda çıkmazsa zaten hastalık gelirErken gebelik testi sipariş verdim şimdi iki güne elimde olacak inşallah onunla yaparım haftasonuyine de bı akil celinmesi var yani hala
Beynim almıyor. Beynimin içi dondurma bu aralar0.5 daha yüksek canim 0.100 yani 0.1 demek
Canim sonraki sıfirlar sayilmiyor genelde 0.100 iki sifir sil 0.1 oluyor yani 1. Bile değilBeynim almıyor. Beynimin içi dondurma bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?