Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatyamelo kuzum ben biraz daha bekliyim en iyisi yarın negatifi gorursem salya sümük geçer günüm erken gebelik testi olsa neyse de o da yok anasını satim ya
Bendede erken gebelik yok ama belirtilerin özelliklede göğüs belirtin hamilelik için yinede sen bilirsin canım içine sinmiyorsa yapma tabi ki

Bendede erken gebelik yok ama belirtilerin özelliklede göğüs belirtin hamilelik için yinede sen bilirsin canım içine sinmiyorsa yapma tabi ki
Erken gebelik testi sipariş verdim şimdi iki güne elimde olacak inşallah onunla yaparım haftasonu yine de bı akil celinmesi var yani hala

Wc çok yok ama kasık ağrısı var canım

Yok yok bence hamilelik belirtisi bunlar ilk ayım diye çok heyecanlıyım bu ay tek çizgiyi görünce aklım başıma gelecek bir daha belirti filan aramayacağım
Yok yaa 10gun onceden de adet belirtisi olmaz yani olmamali yapmamalı boyle bi ters köşe

Erken gebelik testi sipariş verdim şimdi iki güne elimde olacak inşallah onunla yaparım haftasonu yine de bı akil celinmesi var yani hala
Bende yarın yapıcam eğer çıkmazsa pazar tekrar yapıcam o zamanda çıkmazsa zaten hastalık gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…