- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.261
Birçok kişi güzel haberler alacak gibi hissediyorum sanki hepimiz kasım anneler grubuna transfer olacağız inanıyorumAy ağzın ne güzel şeyler söyler senin
Öğretmenim ben sabir benim işimwalla sana helal olsun
burdaki baaağzı arkadaşların sabrına hayranım inanılmaaaaz
Çok şükürVayyyiyi bari bak en azında doğru yolu bulmuş
Yumurtlamadan 14 gün sonrası ayın 1 ine denk geliyordu ama ben 16 gün sonra adet oluyorum o yüzden yarindir diye tahmin ediyorumBat ne zaman ? Birkaç gün öncesine kadar bende öyleydim. Orkid koydum en sonunda yetişmedi günlük ped.
Canım yumurtlama 21 çatlama 22 Şubat. Dongum se 29 günde bir.Kuzum senin yumurtlama yada çatlatma hangi gün oldu?? Ben batımı şaşırdım da karşılaştırma yapiyim
Merhaba canım. Benim bat 1 Mart ve henüz adet olmadım üstelik belirtim de yok. Ama test yapmaya cesaretim yok. Çünkü ekim ayında 31. Günde adet olmuştum. Bugün daha 29.gündeyim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum@Derinvebebekleri @kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn @Unabuna @nisan1990 S seklla @Spicelover @Umuthepvar45 @Maviyiseven Evet kızlar bat tarihleriniz 1-2 Mart,geri dönüş yapanınoz var ama tekrardan soruyorum tablodan sırasıyla yazdım,durumlarınız nedir
Erkenden yapmaa bata 5-6 gün kala başlaayık az kaldı bacımmsenin bat gelinceee benim test yapmaya başlamama 7 gün kalmış oluyo asla ve asla bat'ı beklemeyeceğşmi biliyorum
Bende H Hello Kity nin batı gelince test yapmaya başlayacağımayık az kaldı bacımmsenin bat gelinceee benim test yapmaya başlamama 7 gün kalmış oluyo asla ve asla bat'ı beklemeyeceğşmi biliyorum
Ayy benimkinde 10 Mart ya Şubat'ta klomen içtim ve düzenli iliski 4 gün önce özele gittim ultrasonda yumurta gozukmiyo şuan belki catlamistir ddi inofolic verdi folik asit mis pko var bende bide8 mart bat
Merhaba, yumurtlamadan birkaç gün sonrada benim öyle oldu. Su gibi akıntı oluyordu. Hiç öyle olmazdı. Bat 6 Mart, yarın kan vereceğim umarım bebiş çıkar testteYerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesinbaşka belirtilerin var mı
hahahahaha öğretmenlik mezunuyum ben de, ilkokul ve lisede yaptığım stajdan sonra aslaaaa yapamayacağımı anladım ve başka mesleğe yöneldimÖğretmenim ben sabir benim işimyok yaa Allahtan cok.yogunum bu ara yoksa sarrlardim testlere
Geçmiyor günler geçmiyorH Hello KityCelikkf bana bakın kııız çabuk gelsin BAT günleriniz çift çizgileri çekiiinnn
sora sıra bize gelsin yiter artık içim kurudu gün saymaktan
Benim aldığım aktarın kendi üretimi, onların markası bilindik bişey değil yani. Çok düzenli de kullanmadık zaten. Eşim daha çok keçiboynuzu özünü düzenli tüketiyorMarkası neydi ben de cemil efendinin çakşır suyunu aldım ama bana etkisi az geldi
Ay inşallah canım çok isterim sizlerle orada olmayıBirçok kişi güzel haberler alacak gibi hissediyorum sanki hepimiz kasım anneler grubuna transfer olacağız inanıyorum
Hmmmss tamamCanım yumurtlama 21 çatlama 22 Şubat. Dongum se 29 günde bir.
Ya ben detaylı muayene olmadım ama pko ihtimalim var. Benim kız kardeşim de de vardı 6 yıl sonra bebisi olduAyy benimkinde 10 Mart ya Şubat'ta klomen içtim ve düzenli iliski 4 gün önce özele gittim ultrasonda yumurta gozukmiyo şuan belki catlamistir ddi inofolic verdi folik asit mis pko var bende bide
tamam işte 5 gün kalmış oluyo sölediğim hesapta 15 martta testlerimle aranızda olacağımErkenden yapmaa bata 5-6 gün kala başla
3 gün koca kişilerinde yola gelme üst sınırı heraldeBen benimkiyle üç gün konuşmadım neyse yola geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?