Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zaman ? Birkaç gün öncesine kadar bende öyleydim. Orkid koydum en sonunda yetişmedi günlük ped.
Yumurtlamadan 14 gün sonrası ayın 1 ine denk geliyordu ama ben 16 gün sonra adet oluyorum o yüzden yarindir diye tahmin ediyorum

Merhaba canım. Benim bat 1 Mart ve henüz adet olmadım üstelik belirtim de yok. Ama test yapmaya cesaretim yok. Çünkü ekim ayında 31. Günde adet olmuştum. Bugün daha 29.gündeyim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Yerinde olsam test yapardım cnm ilk gebeligimde adet günü başlayan su gibi akıntım olurdu adet oldum sanıp wc giderdim bence hamilesin başka belirtilerin var mı
Merhaba, yumurtlamadan birkaç gün sonrada benim öyle oldu. Su gibi akıntı oluyordu. Hiç öyle olmazdı. Bat 6 Mart, yarın kan vereceğim umarım bebiş çıkar testte

Öğretmenim ben sabir benim işim yok yaa Allahtan cok.yogunum bu ara yoksa sarrlardim testlere
hahahahaha öğretmenlik mezunuyum ben de, ilkokul ve lisede yaptığım stajdan sonra aslaaaa yapamayacağımı anladım ve başka mesleğe yöneldim işte burdan bile belli neden senin sabırlı benim sabırsız olduğum

Markası neydi ben de cemil efendinin çakşır suyunu aldım ama bana etkisi az geldi
Benim aldığım aktarın kendi üretimi, onların markası bilindik bişey değil yani. Çok düzenli de kullanmadık zaten. Eşim daha çok keçiboynuzu özünü düzenli tüketiyor

Ayy benimkinde 10 Mart ya Şubat'ta klomen içtim ve düzenli iliski 4 gün önce özele gittim ultrasonda yumurta gozukmiyo şuan belki catlamistir ddi inofolic verdi folik asit mis pko var bende bide
Ya ben detaylı muayene olmadım ama pko ihtimalim var. Benim kız kardeşim de de vardı 6 yıl sonra bebisi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…