- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.301
Benim sürekli olmuyor da arada bı ağrı giriyor bı sure sonra geçiyor. Çok şiddetli de sayılmaz. Geçmiş olsun inşallah hayırlı bı sebepledirKasık agrimdan iki büklüm oldum çok arttı adet olsamda rahatlasam mahvetti bu ağrı
Test ne zaman yapalimGeçmiyor günler geçmiyoraz kaldı bebeğim hayırla sonuclansin da bekleriz nolcak.
bakınız tekrarlıyorumKasık agrimdan iki büklüm oldum çok arttı adet olsamda rahatlasam mahvetti bu ağrı
Onlar her şeyi çabuk unutmaya programlı. Ama iyi bişey tabii ya boşver onlar da bizim gibi olsa bitmez bu dargınlıklarKız ne bileyim iyi bişey mi bu. Kerata şimdi sarılıp duruyor özledim diyor. Mıç mıç. Ben de hemen yelkenler suya olmuyor ya. Yapım gereği hemen canım cicim olamıyorum
Seriye bağlamadık bu ay kuzum ya, baba yorgunSeri ekşın günlerini bitirdiniz mi kuzum
Kaç gün kaldi bataKasık agrimdan iki büklüm oldum çok arttı adet olsamda rahatlasam mahvetti bu ağrı
Erken gebelik testi sipariş verdim. O gelince yapicam. Cuma veya cumartesiTest ne zaman yapalim
Hahahha cordessam benim beesıkıntı yok ben sonucu nolursa olsun buraları doldurucam yeter be yazma diyeceksinizfarketmeme ihtimaliniz olmayacak sjshskhsjs
Tamam cumartesi sabah yapayim bendeErken gebelik testi sipariş verdim. O gelince yapicam. Cuma veya cumartesiuygun mu
jahsjshsjs kimse açmamışsa ben açarım, açılmışsa da orda devam artık laga lugayaHahahha cordessam benim beeişte buuu şimdi biz adet olursak bu ay nisan topiğini kim aççak
ay sizin beraber test yapışınızı seveyim benTamam cumartesi sabah yapayim bende
Ya inşallah yine negatif çıkmaz da hevesimiz kirilmaz yaay sizin beraber test yapışınızı seveyim ben
Hahahha aynenn benim bat 19 ya şimdi evde 3 tane test var 15 yada 16 sında yapcam negatif çıkarsa bat gelmezse senin bat günümü yapsam diyorumjahsjshsjs kimse açmamışsa ben açarım, açılmışsa da orda devam artık laga lugayanapak bacım umudu kaybetmek yok, karalar bağlamak yok, moral önemli
Olurr hayırlı haberler alalımda kan daha garantiBen kan vereceğim olur mu
hayır efenim hevesler kırılmıyor, bu ay olmaması gerekiyormuş diyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz, illa bi hissiyatta ufak bişiler olur, ama hemen topluyoruzzz, morali bozmuyor kendimizi bırakmıyoruzYa inşallah yine negatif çıkmaz da hevesimiz kirilmaz ya
Yap canım belkide pozitifMerhaba canım. Benim bat 1 Mart ve henüz adet olmadım üstelik belirtim de yok. Ama test yapmaya cesaretim yok. Çünkü ekim ayında 31. Günde adet olmuştum. Bugün daha 29.gündeyim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum
aynısı bebişim senle bu yolda beraberizHahahha aynenn benim bat 19 ya şimdi evde 3 tane test var 15 yada 16 sında yapcam negatif çıkarsa bat gelmezse senin bat günümü yapsam diyorum
Belirtilerimiz çok benzer. Tesadüf mü sence yoksa hayırlı haberleri alır mıyız ne dersinYumurtlamadan 14 gün sonrası ayın 1 ine denk geliyordu ama ben 16 gün sonra adet oluyorum o yüzden yarindir diye tahmin ediyorum
Hiç ümidim yok bu ay yaYap canım belkide pozitifyarın sende bizimle yap
Evet bakalım göreceğiz. Zararlı diyen de var inşallah bir zararı olmazBen de içiyordum ama zaten Femara kullanıyorum diye çok önemsemedim. İki tarafa da faydası çok ama
20 şubat canım, akıntı günler sonra geldi. Yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi değildi. Yumurtlamadan birkaç gün sonra ve su gibiydi. Afedersin küçük abdestimi yapmışım gibiydi neredeyse. Günlük ped yetişmedi, orkid koydum. Bu kadar farklı olunca acaba dedimBelirtilerin erken yada geç olması kişiden kişiye değişiyor umarım bebektendir yumurtlama ne zaman oldu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?