Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ne bileyim iyi bişey mi bu. Kerata şimdi sarılıp duruyor özledim diyor. Mıç mıç. Ben de hemen yelkenler suya olmuyor ya. Yapım gereği hemen canım cicim olamıyorum
Onlar her şeyi çabuk unutmaya programlı. Ama iyi bişey tabii ya boşver onlar da bizim gibi olsa bitmez bu dargınlıklar
Seri ekşın günlerini bitirdiniz mi kuzum
Seriye bağlamadık bu ay kuzum ya, baba yorgun geçtiğimiz 2 gün üst üste oldu, şimdi uyuyor hatta kendileri bence benim yumurta bugün çatladı zaten çünkü sabah çok sancım vardı. Tutacaksa dünden de tutar zaten, hayırlısı... Sende nedir durumlar? Kaç gün geçti, var mı bi değişiklik?

jahsjshsjs kimse açmamışsa ben açarım, açılmışsa da orda devam artık laga lugaya napak bacım umudu kaybetmek yok, karalar bağlamak yok, moral önemli
Hahahha aynenn benim bat 19 ya şimdi evde 3 tane test var 15 yada 16 sında yapcam negatif çıkarsa bat gelmezse senin bat günümü yapsam diyorum

Yap canım belkide pozitif yarın sende bizimle yap

Hahahha aynenn benim bat 19 ya şimdi evde 3 tane test var 15 yada 16 sında yapcam negatif çıkarsa bat gelmezse senin bat günümü yapsam diyorum
aynısı bebişim senle bu yolda beraberiz
bat 21 evde 3 test var
ilk testi 15inde patlatırım negatifse ertesi günü beklerim o da negatifse gider 3 test daha alırım ajhsjshshsh evde sayıca en az 1 test olmalı çünkü pozitifi görene kadar her güne bir test diyerekten 21ini getiriririm jahsjshs

Belirtilerin erken yada geç olması kişiden kişiye değişiyor umarım bebektendir yumurtlama ne zaman oldu canm
20 şubat canım, akıntı günler sonra geldi. Yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi değildi. Yumurtlamadan birkaç gün sonra ve su gibiydi. Afedersin küçük abdestimi yapmışım gibiydi neredeyse. Günlük ped yetişmedi, orkid koydum. Bu kadar farklı olunca acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…