Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım üzülme ailemde böyle çok örnek var. Yengelerimden biri 10 yıl sonra hamile kaldı. Halam 8 yıl sonra. Kız kardeşim 6 yıl sonra. Nasibinde varsa yaş kaç olursa olsun rabbim veriyor. İnşallah seni daha fazla bekletmez. Yüzünü en kısa zamanda bebek haberiyle güldürsün Rabbim

Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah sağlıkla huzurla alırsın kucağına

Sanki 6 hafta geçmiş gibi hissediyorum ama 6 gün bitti.. yunurtladığım tarafta çekilme var resmen ayakta durunca ama iğnelere ilaçlara yoruyorum yaaa daha çok erken bence

Kizlar şu tarcin bal çörek otu kürünü bilen var mi nasil yapiliyor benim geriden gelen yumurtalarin buyume ihtimali var onlari buyuturum belki ahhahs

Bende görüyorum eşimde görüyor ve çevremdeki herkes görüyor hamile olduğumu ama maalesef

Buna odaklandigimiz için bilinçaltı etkileniyor herhalde
İnanmayacaksınız ama ben rüyamda yavru tavşan gördüm bi hafta sonra da bi koli yumurta gördüm hepsi minik minikti bi tanesi iri ve çok güzeldi herkes bebeğe yordu ve öyle de oldu. Annem de geçen ay beni hamile görmüş bu Ay oldu çok şükür

Ay ne güzel rüyalar bunlar. Ben de bu gece bişey görürsem sabah anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…