- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.341
Arkadaşım üzülme ailemde böyle çok örnek var. Yengelerimden biri 10 yıl sonra hamile kaldı. Halam 8 yıl sonra. Kız kardeşim 6 yıl sonra. Nasibinde varsa yaş kaç olursa olsun rabbim veriyor. İnşallah seni daha fazla bekletmez. Yüzünü en kısa zamanda bebek haberiyle güldürsün RabbimDua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın
Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah sağlıkla huzurla alırsın kucağınaDua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın
kıyamam kiNegatif çıkarsa uzulursem gelsin sopa
Benim kan verme imkanım var ama utanıyorum artık her ay muhakkak uğruyorum biTest yapıcaz,kan verme imkanı hemen olmuyor malesef
İşimiz Allah'a kaldı. Bu durumda en hayırlısı olacak inanıyorumkıyamam kiama üzülmenize de kıyamıyorum işte
Sanki 6 hafta geçmiş gibi hissediyorum ama 6 gün bitti.. yunurtladığım tarafta çekilme var resmen ayakta durunca ama iğnelere ilaçlara yoruyorum yaaa daha çok erken benceOnlar her şeyi çabuk unutmaya programlı. Ama iyi bişey tabii ya boşver onlar da bizim gibi olsa bitmez bu dargınlıklar
Seriye bağlamadık bu ay kuzum ya, baba yorgungeçtiğimiz 2 gün üst üste oldu, şimdi uyuyor hatta kendileri bence benim yumurta bugün çatladı zaten çünkü sabah çok sancım vardı. Tutacaksa dünden de tutar zaten, hayırlısı... Sende nedir durumlar? Kaç gün geçti, var mı bi değişiklik?
Yumurtlamadan 14 gün sonrası adetse dündü benim 16 gün sonra adet başlıyor yarindir büyük ihtimalKaç gün kaldi bata
Canim kac mm'de çatlatma iğnesi vuruldu19 Martta benimki görünüyor. Bu ay ilk kez femara ve çatlatma iğnesi denedim. Hepimiz için hayırlısı Allah’tan
İnşallah hayırdır geberiyorum valla sıcak su torbalarına yapıştım geçsin diyeBelirtilerimiz çok benzer. Tesadüf mü sence yoksa hayırlı haberleri alır mıyız ne dersin
hoşgeldiiin BAT'larımız yakın beraber test yaparız19 Martta benimki görünüyor. Bu ay ilk kez femara ve çatlatma iğnesi denedim. Hepimiz için hayırlısı Allah’tan
20mm idi bi tanesi. Toplam 3 tane olmuştu yumurta. Diğerleri 18 ve sanırım 16 idiCanim kac mm'de çatlatma iğnesi vuruldu
Bende görüyorum eşimde görüyor ve çevremdeki herkes görüyor hamile olduğumu ama maalesefBen de eşim de hep böyle rüyalar görüyoruz hamile olduğumu filan ama bizde 6. His filan yok anlaşılan. Senin adına çok sevindim güzel bir rüya görmüşsün inşallah gönlüne göre olur cinsiyeti de
Teşekkür ederim, inşallah tabi güzel olur:)hoşgeldiiin BAT'larımız yakın beraber test yaparızkullanıcı adına ayrıca bayıldım
Papatyamelo bacım listede yok galiba ekler misin
Bende 19 mart hadi bakalım hoşgeldinnn inşallah güzel haberler vericez hepimiz19 Martta benimki görünüyor. Bu ay ilk kez femara ve çatlatma iğnesi denedim. Hepimiz için hayırlısı Allah’tan
Teşekkür ederim hoş buldum, inşallah:) yazışmalar çok uzun olduğu için bakamadım tedavi süreciniz vs söz konusu mu sizin de?Bende 19 mart hadi bakalım hoşgeldinnn inşallah güzel haberler vericez hepimiz
Buna odaklandigimiz için bilinçaltı etkileniyor herhaldeBende görüyorum eşimde görüyor ve çevremdeki herkes görüyor hamile olduğumu ama maalesef
İnanmayacaksınız ama ben rüyamda yavru tavşan gördüm bi hafta sonra da bi koli yumurta gördüm hepsi minik minikti bi tanesi iri ve çok güzeldi herkes bebeğe yordu ve öyle de oldu. Annem de geçen ay beni hamile görmüş bu Ay oldu çok şükürBuna odaklandigimiz için bilinçaltı etkileniyor herhalde
Ay ne güzel rüyalar bunlar. Ben de bu gece bişey görürsem sabah anlatırımİnanmayacaksınız ama ben rüyamda yavru tavşan gördüm bi hafta sonra da bi koli yumurta gördüm hepsi minik minikti bi tanesi iri ve çok güzeldi herkes bebeğe yordu ve öyle de oldu. Annem de geçen ay beni hamile görmüş bu Ay oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?