Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır efenim hevesler kırılmıyor, bu ay olmaması gerekiyormuş diyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz, illa bi hissiyatta ufak bişiler olur, ama hemen topluyoruzzz, morali bozmuyor kendimizi bırakmıyoruz
Regli görünce cok üzülüyorum hatta ilk gün hep ağlıyorm ben ya

Olurr hayırlı haberler alalımda kan daha garanti
Dua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın

Kizlar ben bu bebek olayını cok abarttim galiba ya psikolojik destek mi alsam ovulasyon sonrasi günlerim çok aşırı stresli geçiyor bundan kurtulmam lazim

Evet tamamdır ozaman anlaştık canikom ben 1 tane daha alayım eczaneden bu sefer kaset alayım diğerleri erken gebelik çünkü

Regli görünce cok üzülüyorum hatta ilk gün hep ağlıyorm ben ya
yapma öyle kendine işte.. vücut dinliyor tribe giriyor yani, bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek. sürekli negatifi basarsan vücut kendini kapatır. olumlama yapıcan, evet çok zor biliyorum ama gayret göster olur mu kuzum
diyeceksin ki uzaktan konuşması kolay, ben çok daha ağır bir tecrübe yaşadığım için umutların sıfır olduğu dönemler geçirdiğim için bu kadar net konuşuyorum.
herşey güzel olacak inan

İnşallah allahim ya bende 8 aydır deniyorum olmuyor. Umutsuzlaniyorum artik. Bilmiyorum kafamdan nasil atacağım

Kizlar ben bu bebek olayını cok abarttim galiba ya psikolojik destek mi alsam ovulasyon sonrasi günlerim çok aşırı stresli geçiyor bundan kurtulmam lazim
Ovulasyon testim bitince bı daha almam herhalde. Gerçekten çok stresli

Bı iki gün sonra test yap bence yumurtlama 10 gunundesin 12 günden sonra testlerde çıkabiliyor umarım pozitif sonuç alırsın

Hiç ümidim yok bu ay ya yüzümde sivilce çıktı kesin adet olurum gibi hissediyorum gece adet olmazsam yapalım yarın. Test mi düşünüyorsunuz kan mı direkt
Test yapıcaz,kan verme imkanı hemen olmuyor malesef

Aminn ne güzel dua etmişsin umarım en kısa sürede pozitif haberini alırızz ve veririz birbirimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…