Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAAAR YENİ GEBELERİMİZE NELER BULDUM NELER

Şimdi şöyle bir kafadan sallama hesap yaptım. Şubat gebelik planlayalar topigiyle bu topigin yuzdelerinin tahmini hesaplayinca bu gruptaki hamile sayısı epey fazla olacak gibi görünüyor. Tabi Allah bilir oncelikle. Benimki bir tahmin.

ne güzel konuşuyorsunuz bugün HelloKitty hanımcım ağzınızdan bal damlıyor adetaaaa

ne güzel konuşuyorsunuz bugün HelloKitty hanımcım ağzınızdan bal damlıyor adetaaaa
Valla üşenmedim saydım cordesam iki gruptaki adayları. Sonra hamisleri. Sonra olabilecek tahminler burayı fazla gösteriyor şimdilik. İnşallah öyle olur

Ne güzel konuştun canım ya bir an ümitleniyorum sonra yeşil çam filmi mi bu ilk aydan olur mu hiç diye ümitsizliğe kapılıyorum

Ne güzel konuştun canım ya bir an ümitleniyorum sonra yeşil çam filmi mi bu ilk aydan olur mu hiç diye ümitsizliğe kapılıyorum
İlk aydan kalanlar varmış canım. Bı probleminiz olmadığını biliyorsan neden olmasın ki. Allah büyüktür. İmkansız değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…