Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulanmaz belki miden canım o zamanda numara yaparsın tüm yemekleri eşine yaptırırsın bakalım yeşil çam yıldızı olabilecek miyiz inşallah hamiş oluruz ilk aydan

Bence hiç bı sakıncası olmaz. Allah kabul etsin canım
Amin canım teşekkür ederim o aklımı karıştırdı bir sorayım dedim,eşim gelmeden test yapmak istiyorum o yüzden erken yapıyorum varsa gelince ona sğpriz olsun,yoksada test yaptığımı bilmesin

aaaa tabiki de hepsi numaracıktan benim gibi erken test bağımlısına o haftalarda bulantı olmaz yani
Allah senii wc ye gitmiştim telefon açık kalmış senin yeşilçam olayını eşim görmüş örgüt kurmuşsunuz benide parmağında oynatmazsın heralde dedi adam

Allah senii wc ye gitmiştim telefon açık kalmış senin yeşilçam olayını eşim görmüş örgüt kurmuşsunuz benide parmağında oynatmazsın heralde dedi adam
Hahahaha yakalandınmı eşine bozuldu yeşil çam filmi

aaaa tabiki de hepsi numaracıktan benim gibi erken test bağımlısına o haftalarda bulantı olmaz yani
En erkeninden öğren inşallah canım bekletmesin bebiş seni sonra ayıl bayıl tüm numaralar hakkındır
Gidicektim ama kar yağıyo şuan o yüzden çıkmadım yollarda buzlanma olabilir Allah korusun
Anladım canım inşallah geçer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…