Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya akşam rüya falan filan konuştuktan sonra bütün gece hamilelik haberi verdim sulaleye rüyamda bı kaset test patlatayim mi
Ben olsam çoktan yapmıştım canım ama hala batına var çizgi göremezsen moralin çok bozulacaksa eğer 2 gün daha bekle işi garantiye al

Ne bileyim su sabırsızlık beni bıktırdı
Ben güya testleri pazartesi söyleyip battan 2-3 gün önce yapacaktım ama dayanamadım dün gece sipariş ettim artık gelir gelmez bata 7-8 gün kala başlarım yani bu konuda sabırlı olmak zaten çok zor moralim çok etkilenmez diyorsan git patlat bir test çizgi göremezsen eğer pazar tekrar yaparsın

Aynen öyle zaten dün akşam bı tane erken gebelik testi sipariş verdim o gelince de yaparım

Kuzum bende oyleydim adete 5 gun ve 3 gun kala mahvoldum agliyordum artık sicak su torbalarjyla gecirdim uyudum gece de mecbur ilac alamayinca napcan. Bel sirt ve kasigim cok kotuydu simdi hcibjsi yok
Valla sabaha kadar sıcak su torbasıyla uyudum başka türlü yatamazdim karnım belim kopuyordu

Aynen öyle zaten dün akşam bı tane erken gebelik testi sipariş verdim o gelince de yaparım
Tabi canım adet olana kadar yapar dururuz artık ama bekleme heyecanı çok ayrı ya inşallah son beklemelerin olsun kuzum bu ay güzel haberler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…