- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.501
inşallah canım bende heyecanla bekliyorum pazar tekrar yaparım bakalım koyulaşacak mı?Ben de gördüm o çizgiyi canım bebiş mi geliyor yoksa
Ben olsam çoktan yapmıştım canım ama hala batına var çizgi göremezsen moralin çok bozulacaksa eğer 2 gün daha bekle işi garantiye alKizlar ya akşam rüya falan filan konuştuktan sonra bütün gece hamilelik haberi verdim sulaleye rüyamdabı kaset test patlatayim mi
Ne bileyim su sabırsızlık beni bıktırdıBen olsam çoktan yapmıştım canım ama hala batına var çizgi göremezsen moralin çok bozulacaksa eğer 2 gün daha bekle işi garantiye al
yap gitsin canım bak ben yaptım inşallah doğrudur:) sende dene gitsin daha bat a var nasılsa sadece deniyoruz:)Kizlar ya akşam rüya falan filan konuştuktan sonra bütün gece hamilelik haberi verdim sulaleye rüyamdabı kaset test patlatayim mi
İnşallah koyulaşacaktır canım ya çok heyecanlı gerçekten kullanıcı adınla uyum içinde birkaç gün geçireceksininşallah canım bende heyecanla bekliyorum pazar tekrar yaparım bakalım koyulaşacak mı?
Ben güya testleri pazartesi söyleyip battan 2-3 gün önce yapacaktım ama dayanamadım dün gece sipariş ettim artık gelir gelmez bata 7-8 gün kala başlarımNe bileyim su sabırsızlık beni bıktırdı
Yaptım gittiyap gitsin canım bak ben yaptım inşallah doğrudur:) sende dene gitsin daha bat a var nasılsa sadece deniyoruz:)
Hadi gelsin çizgilerYaptım gittibekliyorum hadi inşallah
inşallah canım :)İnşallah koyulaşacaktır canım ya çok heyecanlı gerçekten kullanıcı adınla uyum içinde birkaç gün geçireceksin
Aynen öyle zaten dün akşam bı tane erken gebelik testi sipariş verdimBen güya testleri pazartesi söyleyip battan 2-3 gün önce yapacaktım ama dayanamadım dün gece sipariş ettim artık gelir gelmez bata 7-8 gün kala başlarımyani bu konuda sabırlı olmak zaten çok zor moralim çok etkilenmez diyorsan git patlat bir test çizgi göremezsen eğer pazar tekrar yaparsın
hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canımYaptım gittibekliyorum hadi inşallah
Kuzum naptın iyi misin simdi bi hastaneye gitseydin keskeÖlcem ağrıdan yan yatınca kasıklarım sanki patlıcak gibi sıkışıp pıt pıt atıyo düz yatınca da sancı giriyo ben nasıl uyucam deli gibi uykum var ama yatamıyom ben napıcamCordessa M Mavi Menekse H Hello Kity @NurSu-14Ocak
not yüzüstü yatamam bel fıtığım var
Valla sabaha kadar sıcak su torbasıyla uyudum başka türlü yatamazdim karnım belim kopuyorduKuzum bende oyleydim adete 5 gun ve 3 gun kala mahvoldum agliyordum artık sicak su torbalarjyla gecirdim uyudum gece de mecbur ilac alamayinca napcan. Bel sirt ve kasigim cok kotuydu simdi hcibjsi yok
Gunaydin canım insallahhh dediğin gibi olurgünaaaaaydııııııııııııııııııııııııııın herkeseeee güzel kızçelerimmm
boool bebiş haberli bol çift çizgili bir gün olsunnnnn
Tabi canım adet olana kadar yapar dururuz artık ama bekleme heyecanı çok ayrı ya inşallah son beklemelerin olsun kuzum bu ay güzel haberler gelsinAynen öyle zaten dün akşam bı tane erken gebelik testi sipariş verdimo gelince de yaparım
Amin canım hepimizin son bekleyişi olsun inşallahTabi canım adet olana kadar yapar dururuz artık ama bekleme heyecanı çok ayrı ya inşallah son beklemelerin olsun kuzum bu ay güzel haberler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?