- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.461
Kuzu mesela sana kendimden örnek vereyim ben adet olmadan 10 gün önce şiddetli göğüs kasık ve bel ağrıları başlayan biriyim hatta çoğu adetimin öncesinde mide bulantıları da yaşarım o yüzden bu belirtiler olduğunda ben anormal görmüyorum ama sen daha önce yaşamayıp yeni bir durumsa o ayrıÖlcem ağrıdan yan yatınca kasıklarım sanki patlıcak gibi sıkışıp pıt pıt atıyo düz yatınca da sancı giriyo ben nasıl uyucam deli gibi uykum var ama yatamıyom ben napıcam @Cordessa @oznurvarol H Hello KityPasha22
not yüzüstü yatamam bel fıtığım var
stres yaptıkça adet olacağın varsa da gecikir aman amanAyy kızlar çok stress yaptım Mart 10da günüm umarım olmam ya ve çift çizgi görürüm ya bu ay çok Ümitliym
Ya insallah canım insallahBelirsiz degil hamilesiniz benm arkadaşım 1. Küsürlü birseyle öğrenmişti yoktur flan dedik hamileydi
yumurtlama 1ya da 2 gün sürer. Daha uzun sürüyorsa havuç yiyin günde 3 tane, havuç yumurtayı çatlatıyorkızlar bu yumurtlama kaç gün sürergebelik testin de her zaman ki kar beyazı Mavigrill Derinvebebekleri
Onu da yerimyumurtlama 1ya da 2 gün sürer. Daha uzun sürüyorsa havuç yiyin günde 3 tane, havuç yumurtayı çatlatıyor
Aynıyız canım benim de burcun aslan yükselenim yayBenimkine de bakarmisin? Burcum aslan yükselenim yay
resmi paylaşır mısın belki gölge vardırBen test yaptım sonuç negatif çıktı Bata 2 gün var kaset testte ince de olsa çıkardı diye düşünüyorum.
eveeeettt ben de görüyorum o hayalet çizgiyi canım içinden çıkar alttan ışık tutan o zaman daha net görünüyorPapatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
bazen hani adet olduk diye üzülüyoruz ya inan varya benim gibi çook düzensiz adet olanlar düzenli olanlara o kadar özeniyor dur kiPapatyamelo canım ben regli oldum haberin olsun
Şimdi ise gidiyorum ama gözle görünüyor canım da resimde çok iyi çıkmıyor bat a kadar bekleyip kan vericem inşallaheveeeettt ben de görüyorum o hayalet çizgiyi canım içinden çıkar alttan ışık tutan o zaman daha net görünüyor
batın ne zamandı? Şimdiden hayırlı olsun canımŞimdi ise gidiyorum ama gözle görünüyor canım da resimde çok iyi çıkmıyor bat a kadar bekleyip kan vericem inşallah
resmi paylaşır mısın belki gölge vardır
Evet henüz çok erken kuzum ilaçlar da aynı etkileri yaptığı için sakince beklemek en iyisiSanki 6 hafta geçmiş gibi hissediyorum ama 6 gün bitti.. yunurtladığım tarafta çekilme var resmen ayakta durunca ama iğnelere ilaçlara yoruyorum yaaa daha çok erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?