Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu mesela sana kendimden örnek vereyim ben adet olmadan 10 gün önce şiddetli göğüs kasık ve bel ağrıları başlayan biriyim hatta çoğu adetimin öncesinde mide bulantıları da yaşarım o yüzden bu belirtiler olduğunda ben anormal görmüyorum ama sen daha önce yaşamayıp yeni bir durumsa o ayrı mesela benimde şuan tam aksine hiçbir ağrı sızım yok arada yaşıyorım ama geçiyor hemen batım iki gün sonra ona rağmen testlerim hala net tek çizgi. Bazı arkadaşlarımız var kanda değeri çıkmasına rağmen testte bile göremiyorlar. O yüzden maalesef eğer hamileysen ki inşallah öylesindir en güzeli hiç testle uğraşmamak çok dayanamazdan meraktan git bata iki üç gün kala kan ver

Papatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma

Eklentiler

• IMG_20220303_061110.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20220303_061005.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 114
eveeeettt ben de görüyorum o hayalet çizgiyi canım içinden çıkar alttan ışık tutan o zaman daha net görünüyor

Sanki 6 hafta geçmiş gibi hissediyorum ama 6 gün bitti.. yunurtladığım tarafta çekilme var resmen ayakta durunca ama iğnelere ilaçlara yoruyorum yaaa daha çok erken bence
Evet henüz çok erken kuzum ilaçlar da aynı etkileri yaptığı için sakince beklemek en iyisi benim bu ay da tırt olma ihtimali çok yüksek heyecan yok ama bana da geçmiyor valla zaman.. kaçında test yapmayı planlıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…