- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.481
Evet bende gördümPapatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Mesaj yazdığın yerin hemen sol altında dosya ekle diyor ya kuzum ordan ekleyebilirsinYüklemeye çalıştım ama olmadı.
daha 4 gün var normal bence bekle canım benim batım yarın ama az önce attığım fotoya baksanaBende yaptım test.
4 gun vardi.tabü kü mis gibi tertemiz cikti
Oradan yaptımda fotoğrafın formatını beğenmedi zaten kalbim kadar temiz bir testtiMesaj yazdığın yerin hemen sol altında dosya ekle diyor ya kuzum ordan ekleyebilirsin
Ben gördüm canım hayırlı olsun insallah seninledir bebisinPapatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Bence iki gün sonra bir daha dene yada bat günü yapOradan yaptımda fotoğrafın formatını beğenmedi zaten kalbim kadar temiz bir testti
Ovu testini diyorsun degil mi kuzum. Gebelik testi yapmismiydin .daha 4 gün var normal bence bekle canım benim batım yarın ama az önce attığım fotoya baksana
Hassasiyet var mı diye kontrol ediyor herkes canım başka bı numarası yokMeme avuçlama nedir ya niye yapılıyormuş
Aynen öyle erkegin nazlisi hiç çekilmiyorNazlı eş durunu desene:)
Silik bir çizgi görüyorum benPapatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Öyle kesinlikle canım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun benim arkadaşımda 2 yıl bekledi bir sebep de yoktu ama sonunda yavrusunu kucağına aldı ben geçen hamileliğimde ilk aydan hamile kaldım ama kaybettim o yüzden hep hayırlısını istemek lazımBen 1,5 yıldır deniyorum. Ben denemeye başladıktan sonra arkadaşım evlendi, ilk geceden hamile kalmış. Kız 15 günlük evliydi hamile olduğunu öğrendi. O doğurdu, çocuğu neredeyse 3 aylık ben hala deniyorum
O yüzden artık ilk aymış son aymış hiç kafa yormuyorum, zamanı var Rabbim’in tayin ettiği, onu bekliyorum sabırla.
Doğru diyorsun canım ama insanın eli gidiyor yine deAman bende diyorum meme avuçlama da neyin nesi acaba kız memelerdeki şişme sertleşme vs avuçlamaya gerek bırakmıyor ne oluyor ya bu ne böyle davul gibi diyorsun istemsizce
Ben de gördüm o çizgiyi canım bebiş mi geliyor yoksaPapatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
bat 7-8-9 mart olabilir emin değilim :) teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah sonuç iyi olur bakalım benim keseyi görünce bir de iğneye başlamam lazım :) inşallah doğru görmüşümdür:)batın ne zamandı? Şimdiden hayırlı olsun canım
amin canım inşallah :) dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim :)Ben gördüm canım hayırlı olsun insallah seninledir bebisin
Ben ya aylarca adet olamazdım pkosun dibine vurmuştum kilo mu tonlarca tüylenme mi be yazıkki zaten adet arada sırada uğrardıbazen hani adet olduk diye üzülüyoruz ya inan varya benim gibi çook düzensiz adet olanlar düzenli olanlara o kadar özeniyor dur kikuzum hiç üzülme adet olmak bile bir şans yeni bir şans
Bundan varsa bide kocana yapsana belki herkese çift koyu çizgi veriyordurkızlar bu yumurtlama kaç gün sürergebelik testin de her zaman ki kar beyazı @Ballgrill @Derinvebebekleri
amin canım inşallah :) hepimizeSilik bir çizgi görüyorum benhadi hayırlar getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?