Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen hani adet olduk diye üzülüyoruz ya inan varya benim gibi çook düzensiz adet olanlar düzenli olanlara o kadar özeniyor dur ki kuzum hiç üzülme adet olmak bile bir şans yeni bir şans
Ya evet sukur ki düzenli bi döngüm var kuzum insallah sen olmazsın hayırlı haberler verirsin❤ bu ay pek beklemiyordum zaten değerlendirme olmadı yumurta zamanlarımda Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek hepimize inanıyorum

Canlarım testi atacağım da birazdan kuruma çizgisi ne zaman çıkar bı testlerde

Günaydın anne adayları Sıcak su torbalı, ağrıli bı gecenin sonunda uyandık mi uyandık niye uyandık oda belli değil Neyse ilk idrarımı hazırladım biraz evi toplayıp temizleyip test almaya gidicem benim gibi bugün test yapacak rakiplerime başarılar diliyorum ajdkdkdkfk Papatyamelo naptın 7 buçukta yapicam demiştin

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

bende gördüm canım :) hayırlı olsun :))))

Canım meraba. İdrarı yarım saatte fazla bekletme. Benim çocuk olduğu için hastaneye çocuğun idrarini evden götürüyodum idrarı tahlil alan yer yarım saat içinde getirin diyodu.

Mis gibi tertemiz test ay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta

Eklentiler

• IMG20220303090319.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG20220303090828.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20220303090819.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 93
Canım meraba. İdrarı yarım saatte fazla bekletme. Benim çocuk olduğu için hastaneye çocuğun idrarini evden götürüyodum idrarı tahlil alan yer yarım saat içinde getirin diyodu.
Testlerin üzerinde sıkıntı olmayacağını yazıyor ama bilmiyodum onlar belki örnek alacakları içinmi öyle diyorlardi neyse bida işeriz öğlen 1 e kadar bişey yemiyorum zaten

Aynen hem yumurtlama sonrası 10. Günüm bı çılgınlık aradım kendimce
Hiç çıkar mı testte çıkmaz ama yine de insan o heyacanı yaşamak istiyor Neyse yaşadın rahatladın geçti bitti artık pazar gibi erken testini yaparsın canım inşallah onda beklenilen çizgiler görülecek

İnşallah canım bı heyecan yaşadım geçti evet kesinlikle olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…