- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.521
4 gün sürebiliyor sonrasında devam ederse doğru doktorakızlar bu yumurtlama kaç gün sürergebelik testin de her zaman ki kar beyazı Mavigrill @Derinvebebekleri
Ya evet sukur ki düzenli bi döngüm var kuzum insallah sen olmazsın hayırlı haberler verirsin❤bazen hani adet olduk diye üzülüyoruz ya inan varya benim gibi çook düzensiz adet olanlar düzenli olanlara o kadar özeniyor dur kikuzum hiç üzülme adet olmak bile bir şans yeni bir şans
benmde aynısı oldu canım. umarım bu ay bebişler bizimledirTeşekkür ederim canım. Benimde kanamam regli tarihimden 5 gün sonra başlamıştı. Ondan dolayı bu şekilde oluyor olabilir.
Onu tam bilmiyorum canım ama ilk 5 dkdan sonraya bakmayın diyorlar ya hep demekki o dakkadan sonra kurumaya başlıyorCanlarım testi atacağım da birazdan kuruma çizgisi ne zaman çıkar bı testlerde
10 dakika sonrasında testte çıkan sonucu sayma ilk 10 dakika önemliCanlarım testi atacağım da birazdan kuruma çizgisi ne zaman çıkar bı testlerde
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın anne adaylarıSıcak su torbalı, ağrıli bı gecenin sonunda uyandık mi uyandık niye uyandık oda belli değil Neyse ilk idrarımı hazırladım biraz evi toplayıp temizleyip test almaya gidicem benim gibi bugün test yapacak rakiplerime başarılar diliyorum ajdkdkdkfk Papatyamelo naptın 7 buçukta yapicam demiştin
bende gördüm canım :) hayırlı olsun :))))Papatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Canım meraba. İdrarı yarım saatte fazla bekletme. Benim çocuk olduğu için hastaneye çocuğun idrarini evden götürüyodum idrarı tahlil alan yer yarım saat içinde getirin diyodu.Günaydın anne adaylarıSıcak su torbalı, ağrıli bı gecenin sonunda uyandık mi uyandık niye uyandık oda belli değil Neyse ilk idrarımı hazırladım biraz evi toplayıp temizleyip test almaya gidicem benim gibi bugün test yapacak rakiplerime başarılar diliyorum ajdkdkdkfk Papatyamelo naptın 7 buçukta yapicam demiştin
İşte kuzum bu yuzden adet tarihi gecince yapılmalı böyle anca kendimizi yıpratıyoruz bekle bakalım daha gecmediMis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
Aynen öyle üzülmedim nedense hala bir umut var diye galiba ya da böyle çıkacağını biliyordumİşte kuzum bu yuzden adet tarihi gecince yapılmalı böyle anca kendimizi yıpratıyoruz bekle bakalım daha gecmedi
Herhalde canım ya erken test yapmamışsın hem kasette çıkması çok düşük bir ihtimal zaten o yüzden erken testin gelince yine yaparsınMis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
Testlerin üzerinde sıkıntı olmayacağını yazıyor ama bilmiyodum onlar belki örnek alacakları içinmi öyle diyorlardi neyse bida işeriz öğlen 1 e kadar bişey yemiyorum zatenCanım meraba. İdrarı yarım saatte fazla bekletme. Benim çocuk olduğu için hastaneye çocuğun idrarini evden götürüyodum idrarı tahlil alan yer yarım saat içinde getirin diyodu.
Aynen hem yumurtlama sonrası 10. GünümHerhalde canım ya erken test yapmamışsın hem kasette çıkması çok düşük bir ihtimal zaten o yüzden erken testin gelince yine yaparsın
Olsbillir canimm. Yine olmazsa sonra denersinn.Testlerin üzerinde sıkıntı olmayacağını yazıyor ama bilmiyodum onlar belki örnek alacakları içinmi öyle diyorlardi neyse bida işeriz öğlen 1 e kadar bişey yemiyorum zaten
Hiç çıkar mı testte çıkmaz ama yine de insan o heyacanı yaşamak istiyorAynen hem yumurtlama sonrası 10. Günümbı çılgınlık aradım kendimce
kız herallldeeee regl gelene kadar umut varMis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
İnşallah canım bı heyecan yaşadım geçti evet kesinlikle olan buHiç çıkar mı testte çıkmaz ama yine de insan o heyacanı yaşamak istiyorNeyse yaşadın rahatladın geçti bitti artık pazar gibi erken testini yaparsın canım inşallah onda beklenilen çizgiler görülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?