Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
psikolojik olarak yenik düşersen yolın başında kaybedersin her iki duruma da hazırlıklı ol çok ümitlenme sonra insan çok üzülüyor kendimden biliyorum
Evet ama nebileyim ya aman ben akıllanmam ya vallahi
Kuzum naptın iyi misin simdi bi hastaneye gitseydin keske
Günaydın canımm şimdi daha iyiyim biraz daha dinmiş ama gece dönemedim yatakta hiç hastaneye gidicektik fakat kar yağıyodu yollar buzlanmış olabilir diye gitmedik

Yaaaaa cok guzeellll, maşallaahhh
bunlara cok ınanıyorum ben
ılk asılamamda eve geldım ve uyudum ruyamda hamıleydım kızım olacaktı ama snra kanamam başlamıştı, oylede oldu kımyasal gebelık gecırdım ve tutunamadı .

Adet öncesi pms dönemim olmaz benim ağrıymış sancıymış bulantıymış hiç yaşamadım bu güne kadar adet esnasında da yaşamadım bana tuhaf geldi bu sancı ve bir an korktum apandisit falan olabilirmi diye ama sağdaymış sanırım neyseki daha iyiyim

Ay gördüm ben silik çizgiyiiiii

Devam ederse gidin mutlaka canım

Bunlarda benim ovulasyon testlerim.
1-2.test 26sında
3. 27 sinde.
4. 28 sinde
5. 03 martta

Bakalım sonuç ne olucak. Değerlendirme yaptım 26.27.28

Eklentiler

• 20220303_093701.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 57
Ne belirtiler gördük aslında hiç yoktular gönül isterdi ki sabırla regl bekliyim, perşembe test yapayım falan ama dayanamam. Ptesi bir erken gebelik patlatır boyumun ölçüsünü alırım heralde

Hmm kesinlikle negatif o zaman. Sifirsiz 5 ve üstü sadece pozitif sayılabilir. Ama mesela 3 ise de artma ihtimali var. Bir garip enteresan işler. Gerçekten matematik hayatın her alanında
Döngümün 50. Gününde kan tahlilim negatifti. 1 hafta sonra beta 62 çıktı. Endokrinde tesadüfen öğrendim. Adet olmadıkça ihtimal var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…