- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.581
Evet ama nebileyim ya aman ben akıllanmam ya vallahipsikolojik olarak yenik düşersen yolın başında kaybedersin her iki duruma da hazırlıklı ol çok ümitlenme sonra insan çok üzülüyorkendimden biliyorum
Günaydın canımm şimdi daha iyiyim biraz daha dinmiş ama gece dönemedim yatakta hiç hastaneye gidicektik fakat kar yağıyodu yollar buzlanmış olabilir diye gitmedikKuzum naptın iyi misin simdi bi hastaneye gitseydin keske
Aklımda bulunsun bu yöntem çok mantıklıGaleride fotoğrafı açıp duzele diyorsun sonra altta seçenekler çıkıyor. Kontrast Yazıyor oradan çizgiyi görene kadar karıştırıp duruyorsun
Kız naptınnnnnAlavare dalavere benden sorulur zorla testimde çizgi cikardim
Kız naptınnnnn
Erken değil kuzum. Daha 5 günüm var bata. Kaset test denedim erken test de sipariş verdim gelince yapicamErken test mi bunlar ?
Degilse ve adete varsa daha çıkmaz üzülmeyip bat ı bekliyeceksin tabii
Üzülmek no üzülmek
Yaaaaa cok guzeellll, maşallaahhhİnanmayacaksınız ama ben rüyamda yavru tavşan gördüm bi hafta sonra da bi koli yumurta gördüm hepsi minik minikti bi tanesi iri ve çok güzeldi herkes bebeğe yordu ve öyle de oldu. Annem de geçen ay beni hamile görmüş bu Ay oldu çok şükür
Adet öncesi pms dönemim olmaz benim ağrıymış sancıymış bulantıymış hiç yaşamadım bu güne kadar adet esnasında da yaşamadım bana tuhaf geldi bu sancı ve bir an korktum apandisit falan olabilirmi diye ama sağdaymış sanırım neyseki daha iyiyimKuzu mesela sana kendimden örnek vereyim ben adet olmadan 10 gün önce şiddetli göğüs kasık ve bel ağrıları başlayan biriyim hatta çoğu adetimin öncesinde mide bulantıları da yaşarım o yüzden bu belirtiler olduğunda ben anormal görmüyorum ama sen daha önce yaşamayıp yeni bir durumsa o ayrımesela benimde şuan tam aksine hiçbir ağrı sızım yok arada yaşıyorım ama geçiyor hemen batım iki gün sonra ona rağmen testlerim hala net tek çizgi. Bazı arkadaşlarımız var kanda değeri çıkmasına rağmen testte bile göremiyorlar. O yüzden maalesef eğer hamileysen ki inşallah öylesindir en güzeli hiç testle uğraşmamak çok dayanamazdan meraktan git bata iki üç gün kala kan ver
Kız allah sizi.pr3nses21 aslında daha guzel yapti avare dalavere işlerini biliyor kız. Testinizi gönderin ikinci çizgiyi koyuversin
Ay gördüm ben silik çizgiyiiiiiPapatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Atayım hemenKız allah sizi.at bakim resmi merak ettim
Kız allah sizi.at bakim resmi merak ettim
Devam ederse gidin mutlaka canımEvet ama nebileyim ya aman ben akıllanmam ya vallahi
Günaydın canımm şimdi daha iyiyim biraz daha dinmiş ama gece dönemedim yatakta hiç hastaneye gidicektik fakat kar yağıyodu yollar buzlanmış olabilir diye gitmedik
Valla var ben gördüm ama sen mi yaptın dalaveremi bilmiyorumAtayım hemen
Tamam canımm teşekkür ederimDevam ederse gidin mutlaka canım
Kız sadece renk ayarıyla oynadıkValla var ben gördüm ama sen mi yaptın dalaveremi bilmiyorum
Ne belirtiler gördük aslında hiç yoktularEvet henüz çok erken kuzum ilaçlar da aynı etkileri yaptığı için sakince beklemek en iyisibenim bu ay da tırt olma ihtimali çok yüksek heyecan yok ama bana da geçmiyor valla zaman.. kaçında test yapmayı planlıyorsun?
Ozaman var canımmm ben gördüm incecik bi çizgi dur ben ovu testleriyle yaparım eğer onlarda olursa doğrudurKız sadece renk ayarıyla oynadıkzaten orda olan bişey çıkıyor bu durumda . Yani inşallah öyledir
Döngümün 50. Gününde kan tahlilim negatifti. 1 hafta sonra beta 62 çıktı. Endokrinde tesadüfen öğrendim. Adet olmadıkça ihtimal var bence.Hmm kesinlikle negatif o zaman. Sifirsiz 5 ve üstü sadece pozitif sayılabilir. Ama mesela 3 ise de artma ihtimali var. Bir garip enteresan işler. Gerçekten matematik hayatın her alanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?