Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aman aman sakın sakın tavsiyem asla ovüye bulaşmayın benim batım yarın ama ovü testlerimi gördünüz mü? bugün dün ve önceki gün yaptım
Ovu dedik de o şekil değil nursum. Renkleriyle oynayıp çizgi görmek anlamında diyoruz. Arkadaş ovu testinin renkleriyle oynadı da gerçekten etki ediyor mu diye kıyaslamak için

Döngümün 50. Gününde kan tahlilim negatifti. 1 hafta sonra beta 62 çıktı. Endokrinde tesadüfen öğrendim. Adet olmadıkça ihtimal var bence.
sizde mi düzensiz adet oluyorsunuz, ovü testi yaptınız mı peki bu süreçlerde

Gebeliğe dair hiç bişey yaşamadım zorla ikna ettihim kocamla iki aydır deniyoruz işte. Hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimiz için.
amin canım benim. olursa benmki 2. olucak 7 yasında kızım var bitane . arayı uzun tutunca böle oluyor demekki

amin canım benim. olursa benmki 2. olucak 7 yasında kızım var bitane . arayı uzun tutunca böle oluyor demekki
Ayy maşallah. Bende ikinciyi böyle geç düşünüyorum aslında ama yaş da geçmesin diye hemen yap diyorlar. Kafam karışık valla

Ayy maşallah. Bende ikinciyi böyle geç düşünüyorum aslında ama yaş da geçmesin diye hemen yap diyorlar. Kafam karışık valla
30 yasındayım yaş benm de geçiyor eşimde 30 . daha sonradan daha cok zorlasıyormus hamle kalmak öyel diyolar . ama bebişin seninle bu ay :)

kızlar selammm... benim 1 sene gebelik sebepsiz olmamıştı. 2020 temmuzda gidip hsg çekilmiştim ve ağustosta hamile kaldım. ama kalp atışı oluşmadı düşük oldu. 1,5senedir deniyoruz, yine gebelik olmadı. ben de 21 Şubat'ta gidip hsg çekildim. ay sonunda da yumurtlama ve çatlama gününü ovülasyon testiyle değerlendirdim. bat 13 mart. heyecandan duramıyorum. Hsg yaptırdığım için beklentim arttı. 10 gün nasıl geçecek bakalım. vala günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…