- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.621
Bende 30 eşim 32 yani 1. Yi yapalımda 2.dursun şimdi 1 olursa 2 kolaylaşır ooof ooff30 yasındayımyaş benm de geçiyor eşimde 30 . daha sonradan daha cok zorlasıyormus hamle kalmak öyel diyolar . ama bebişin seninle bu ay :)
benim 31 eşimin 36 hala da diyor ki üzülme acele etmeyelim30 yasındayımyaş benm de geçiyor eşimde 30 . daha sonradan daha cok zorlasıyormus hamle kalmak öyel diyolar . ama bebişin seninle bu ay :)
Tamam denicem birazdan canımCanım instagram da hikayede ki negatif filtresi ile denesene onu çok merak ediyorum nasıl çıkacak diye
Bence silik çizgi var canım görüyorum. Beta 20 civarında olduğunda bu şekilde oluyor geneldeSizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Bebeğim yapmicaktim ama öyle rüyalar gördüm ki zihnim benle dalga geçiyor resmen kalktım yaptımAy hadi bakalımmmkuzucum sen yapmıcam demedin mi dün neden yaptın
Ayyy inşallah prensesim. Bı tane olsun ona razıyım zaten şu an. İkinci belki ama bı kerecik ana olaydım30 yasındayımyaş benm de geçiyor eşimde 30 . daha sonradan daha cok zorlasıyormus hamle kalmak öyel diyolar . ama bebişin seninle bu ay :)
Şimdi ağlayacağım. Çok mutlu ettiniz valla beni. İnşallah gerçek bir çizgidir oBence silik çizgi var canım görüyorum. Beta 20 civarında olduğunda bu şekilde oluyor genelde
Ya kıyamam sanaBebeğim yapmicaktim ama öyle rüyalar gördüm ki zihnim benle dalga geçiyor resmen kalktım yaptım
ben 33üm, eşim 34 ve 1. için uğraşıyoruzBende 30 eşim 32 yani 1. Yi yapalımda 2.dursun şimdi 1 olursa 2 kolaylaşır ooof ooff
teşekkur ederim canım benim inşallah dileyen isteyen herkese :)bende gördüm canım :) hayırlı olsun :))))
İnşallah kuzucum. Çok heveslendim yine inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizYa kıyamam sanabat yaklaştıkça baya bi takıyoruz malesef rüya sebebide meraklarımız oluyor inşallah görcez bebetoları kuzumm
Yaa inşallah gebelik vardırYumurtlamadan 14 gün sonrası adetse dündü benim 16 gün sonra adet başlıyor yarindir büyük ihtimal
erkeklere rahat tabi 70e kadar yolu varbenim 31 eşimin
benim 31 eşimin 36 hala da diyor ki üzülme acele etmeyelim
Ben denedim 3 ayKizlar şu tarcin bal çörek otu kürünü bilen var mi nasil yapiliyor benim geriden gelen yumurtalarin buyume ihtimali var onlari buyuturum belki ahhahs
aynen canım henüz bata çok moral bozmak yok herkesin döngüsü farklı yerleşmesi farklı moral bozmak yok :)Mis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
Benim kardeşimin sınıf öğretmeni 2006 yılında 38 yaşındaydı ve 2. Çocuğuna hamile kalmıştıben 33üm, eşim 34 ve 1. için uğraşıyoruzki eşim 3 çocuk istiyor, bu yaştan sonra olur mu bilemiyorum
Batımız aynı canım inşallah birlikte güzel haberler alırız bana da günler geçmiyor hiç merakla bekliyorumkızlar selammm... benim 1 sene gebelik sebepsiz olmamıştı. 2020 temmuzda gidip hsg çekilmiştim ve ağustosta hamile kaldım. ama kalp atışı oluşmadı düşük oldu. 1,5senedir deniyoruz, yine gebelik olmadı. ben de 21 Şubat'ta gidip hsg çekildim. ay sonunda da yumurtlama ve çatlama gününü ovülasyon testiyle değerlendirdim. bat 13 mart. heyecandan duramıyorum. Hsg yaptırdığım için beklentim arttı. 10 gün nasıl geçecek bakalım. vala günler geçmiyor
Benimde Aralık ayında kürtaj Şubat ayında kimyasal oldu. İnşallah bu sefer hayırlısı ile gelir bebişlerimiz.inşallah canımmmm çok istiyorum 2 kere kimyasal yaşadım.
al bizden de o kadar. ben 33 eşim 34erkeklere rahat tabi 70e kadar yolu var
ben 34 eşim 36. ikinciyi düşünemiyoruz biz wala, hele bi bir tane bebemiz olsun yeter bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?