- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.561
Erken test mi bunlar ?Mis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
Evet canım öyle gibi hayırlısı artık napalim. İşte erken testin dezavantaji buSanki orada silik bir çizgi var gibi duruyor canım şöyle yakınlaşınca belli belirsiz blr çizgi var gibi
Aynen ne rüyalar gördüm bi bilsenBeynimiz oynuyo resmen bizimle yaÖyle olmasını istediğimiz için rüyalarımıza giriyo
+1Aynen hem yumurtlama sonrası 10. Günümbı çılgınlık aradım kendimce
Sizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Kız bu yolda delirdik. Kafayı sıyırmış analar mi olacağız bız+1
bi deli de ben
Aynen kuzum ama olsun orada az da olsa bir çizgi gözüküyor neticede erken gebelikte haftasonu daha netleşir kesinlikleEvet canım öyle gibi hayırlısı artık napalim. İşte erken testin dezavantaji bu
Geceki kadar değil var hala amacanım şimdi nasılsın? Ağrıların düzeldi mi?
amin canım benm. bende bu ay insallah bebeğimin haberini alırım sağlıklı bir sekilde gebeliğim devam eder :)Ayyy o gözlerin ömrün boyu hep güzellikler görsün kuzum. İnşallah gercektir
Amin canım inşallahbenmde aynısı oldu canım. umarım bu ay bebişler bizimledir
Amiiiinnn inşallah prensesimamin canım benm. bende bu ay insallah bebeğimin haberini alırım sağlıklı bir sekilde gebeliğim devam eder :)
şuan görünüyor evetSizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Çizgiyi gorcez diye yapmadığınız bisiy yokşuan görünüyor evetkız bunu nasıl yaptın o yeşil ışık ne
nasıl yapılıyor acil bana da öğretÇizgiyi gorcez diye yapmadığınız bisiy yokfotoğrafa kontrast ayarı yaptım bende burdakilerden öğrendim
aminnnn canım benmAmin canım inşallah
amin inşallah canımmmAmiiiinnn inşallah prensesim
bilgisayrdan giriyorum canım ordan yaptımşuan görünüyor evetkız bunu nasıl yaptın o yeşil ışık ne
Galeride fotoğrafı açıp duzele diyorsun sonra altta seçenekler çıkıyor. Kontrast Yazıyor oradan çizgiyi görene kadar karıştırıp duruyorsunnasıl yapılıyor acil bana da öğret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?