- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.661
Valla miii ee sonuçBen test yaptım bugün ama
İnşallah kuzumay süper haber bu, inşallah bize de nasip olur canım
İnşallah olurheyecandan ölücem ben kendimi zor tutuyorum
Böyle görümcelerden nefret ediyorum ya ona neymiş çok istiyosa kendi yapsın ukalaEşin benim kafada hadi o erkek onun için sıkıntı yok ben neyime güvenerek yapmak istemiyorum acabazaten görümceme göre yakında menopoza gireceğim
Ben bir de yorucu blr hamilelik geçireceğim erken doğum riskim var serklaj atılacak sürekli yatacağım 30lu haftalara gelebilecek miyim diye sürekli endişe stres hamile kalma süreci stres hamilelik apayrı stresHahahah ama cidden çok yorucu bir süreçmiş ya ben yoruldum bile
hemen yapabilirim ama erken öğrenince hastaneden çıkamıyorum 2 günde bir doktorlar artık kızıyorİnşallah olurne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Ben bir de geçen nisan ayında erken doğum yaşadım bebeğimi kaybettim üzerine sağlık sorunları yaşadım kendi menopoza girdi diye bende gireyim istiyor herhaldeBöyle görümcelerden nefret ediyorum ya ona neymiş çok istiyosa kendi yapsın ukala
Bat ne zaman canımhemen yapabilirim ama erken öğrenince hastaneden çıkamıyorum 2 günde bir doktorlar artık kızıyorgeçen ay kavga ettim doktorla sağlık ocagında yaptırmak zorunda kldım.
ay çok konuşmasın gıcık oldumBen bir de geçen nisan ayında erken doğum yaşadım bebeğimi kaybettim üzerine sağlık sorunları yaşadım kendi menopoza girdi diye bende gireyim istiyor herhalde
Hay allah yaa.. sen gün aşırı değerlendirmeye devam et bari kuzum.. tek umudumuz kendini göstermeyen yumuşlar..Maalesef :)
Yaa aman dikkat gelirsin tabi neden gelmeyesin ama sürekli dinlenmen gerekicekBen bir de yorucu blr hamilelik geçireceğim erken doğum riskim var serklaj atılacak sürekli yatacağım 30lu haftalara gelebilecek miyim diye sürekli endişe stres hamile kalma süreci stres hamilelik apayrı stres
Hiç sorma canım telefondan konuştuk Allahtan uzakta yurt dışında eşime patladım zaten ararsa açmayacağım artık bahanem olsunay çok konuşmasın gıcık oldum
Çıldırmış o çok üzüldüm kuzum ya Allah hayırlı güzel sağlıklı bir bebetoyla doldursun kucağını inşallahBen bir de geçen nisan ayında erken doğum yaşadım bebeğimi kaybettim üzerine sağlık sorunları yaşadım kendi menopoza girdi diye bende gireyim istiyor herhalde
ne gebelik öncesi ne de sırasında modunu moralini düşürecek kimseyle iletişime geçme canım, o da senle konuşmaya merakından değil laf sokmak istemesinden arrıyodurHiç sorma canım telefondan konuştuk Allahtan uzakta yurt dışında eşime patladım zaten ararsa açmayacağım artık bahanem olsun
canımmmm bat ne zamannn, bende gordum cızgııyıPapatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
İnşallah canım önce hamilelik haberini alalım sonra yaşarım stresini artık o yüzden 1 tanesini vaktinde doğursam yeter bana 2. De hiç gözüm yokYaa aman dikkat gelirsin tabi neden gelmeyesin ama sürekli dinlenmen gerekicek
Olcak olcak şu batlara nimyaklaşsak senin ne zamandı batİnşallah canım önce hamilelik haberini alalım sonra yaşarım stresini artık o yüzden 1 tanesini vaktinde doğursam yeter bana 2. De hiç gözüm yok
2014 yılında eylül ayında bir rüya gördüm ikiz bebeklere hamilemiyim ve doğum yapıyorum ama sadece kucağıma bir bebeğimi veriyorlardı diğerini vermediler o orda kalıcak dediler. sonra ekim ayında özel bir hastaneye gittik evet kesin hamilesin dedi kan tseti vs vs yapıldı daha sonra ultrasndan baktı doktor elime kağıt verdi. çok sevndim tabi bu arada daha sonra verdiği ultrason kağıdına bakarken 2 tane kese olduğunu gördm doktora söyledim sen benden daha iyi mi bilceksin dedi tersledi eve yolladıBen bir de yorucu blr hamilelik geçireceğim erken doğum riskim var serklaj atılacak sürekli yatacağım 30lu haftalara gelebilecek miyim diye sürekli endişe stres hamile kalma süreci stres hamilelik apayrı stres
al benden de o kadarİnşallah canım önce hamilelik haberini alalım sonra yaşarım stresini artık o yüzden 1 tanesini vaktinde doğursam yeter bana 2. De hiç gözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?