- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.781
İnsallla bebişim inşallah hepimiz hamiş olalımBekle demesi kolay ondanvaktim yaklaşsın her gün test yapacağım benim de karnım inanılmaz şiş önceki hamileliğimde de böyleydi yediklerimden de olabilirdi tabi ama ben hamişliğe yoruyorum direk ama bence sen hamilesin kuzum
Canım hikayede altta efektler oluyor ya ona tıklayıp aşıda efekt galerisine göz at var orayı açıp arama kısmına negatif yaz o efekt çıkıyor
Mart ya hep Şubat yazıp duruyorumMartsa ee daha varmis ya
Kız daha catlamayi görmedin dur ne pazarı catlamayi gördükten sonra 14 gün eklicen üzerine o zaman adetin, havuç ye bol bol çatlasınBat yarın,Mavigrill hesabına göre batım pazar günü ve yumurtlama olabilir dedi ben de değerlendiriyorum bu günleri ne olur ne olmaz diye
Gölge şeklinde görüyor gibiyimde ama psikolojikte olabilir artık attım testi gittibiraz yakından çeksene kuzum sen gözle görebiliyor musun, birde alttan flash tutsana o uzun ince çubuğa
Heh tamam ne yazacağımı bilemedimCanım hikayede altta efektler oluyor ya ona tıklayıp aşıda efekt galerisine göz at var orayı açıp arama kısmına negatif yaz o efekt çıkıyor
Göremedim ben kuzum batına varsa bekle biraz daha adet gününde yenilersinŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity Mavigrill HEYECANLIYIM @Eflatun1Kelebek @NurSu-14Ocak ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda
Eki Görüntüle 3017965 Eki Görüntüle 3017966
Göremedim benkızlar yanllıs görmüyorsam çok siik var sanırımgözlerim bozuldıu
7sinde canım 4 gün varGöremedim ben kuzum batına varsa bekle biraz daha adet gününde yenilersin
piksel yükleyince düşmüşGöremedim ben
İnşALLAH canım vardırkızlar yanllıs görmüyorsam çok siik var sanırımgözlerim bozuldıu
Erken o zaman adet gününün geçmesini bekle kaset test bide çıkmaması normal7sinde canım 4 gün var
evet canım korkarak yaptım ama bakalım netleşir inşallah iyice:)masllaahh 5 gun once gormussun,
Heyecana kapıldık işte yaptımErken o zaman adet gününün geçmesini bekle kaset test bide çıkmaması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?