- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.801
çok net göremedim canım fotoğraflar parlak çıkmışŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity @Ballgrill HEYECANLIYIM @Eflatun1Kelebek Pasha22 ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda
Eki Görüntüle 3017965 Eki Görüntüle 3017966
Üzerinde oynayınca benimde öyle oldu kafayı yedik evet ama yine de inşallah gercektir çizgilerAy bişi dicem son kezüzerinde oynayınca böyle olduu sizce kafayımı yiyorum ben
Aaa var gibi kuzum bat ne zaman dıAy bişi dicem son kezüzerinde oynayınca böyle olduu sizce kafayımı yiyorum ben
kolay gelsin canımKızlar bugün ben aranızda fazla olmayacağım akşama misafirimiz varmış bişeyler yapayım ara ara gelicem
çok net göremedim canım fotoğraflar parlak çıkmış
Canım ikincide var gibi sankiŞimdi olduHayat su
Bende öyle avunuyorum.papatyamMart ya hep Şubat yazıp duruyorumzaten buda kaset test erkende değil kendimi böyle avutayım bari
Bekle o zaman bakalım18 şubat cuma yumurtlamıştım canım 2 gün sürdü. 14. Günüm bugün. Ama regl olcam heralde yada bilmiyorum psikolojik
Tabi tabi belki olmazsın umut barMart ya hep Şubat yazıp duruyorumzaten buda kaset test erkende değil kendimi böyle avutayım bari
Canım ikincide var gibi sanki
kolaylıklar bebişim ben de ara ara bakıyorum iş çok yoğun bugünKızlar bugün ben aranızda fazla olmayacağım akşama misafirimiz varmış bişeyler yapayım ara ara gelicem
Kısaca bana öl diyorKız daha catlamayi görmedin dur ne pazarı catlamayi gördükten sonra 14 gün eklicen üzerine o zaman adetin, havuç ye bol bol çatlasın
ADet olana kadar umut etmeye devamBende öyle avunuyorum.papatyam
İnşALLAHHTabi tabi belki olmazsın umut bar
ben göremedim kuzımkızlar yanllıs görmüyorsam çok siik var sanırımgözlerim bozuldıu
Aynen öyleADet olana kadar umut etmeye devam
benm değil kuzucum bir bayan yollamıs ona yapmıştımben göremedim kuzım
Insallah canım, yumurtlama takıbı yapmısmıydın ?evet canım korkarak yaptım ama bakalım netleşir inşallah iyice:)
kesinlikle moral bozmak yok Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)ADet olana kadar umut etmeye devam
Aman acele etme pazartesi yap bende pazartesi yapıcam artık tam adet günümAynen öyleerken testim kargoya verilmiş onunla yaparım belki yarın sabahtan gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?