Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tuvalette silerken pembe beyaz akıntı geldi reglime 5 gün var daha regli başlangıcımı yerleşmemi bilmiyorum hiç 5 gün erken regl olmadım hiç. Yerleşme kanaması yaşayan varmı aranızda.

canım biz herşeyi belirtiye yoruyor olabiliriz ama bende karın ağrısı oldu hafif kasıklarda ve seğirme gibi bir şeydi.
1 haftadır da ayıptır söylemesi gaz var ama üşütüyor da olabilirim emin değilim.
son 3 gündürde mide de yanma gibi ağrı gibi birşeyler var yerken çabuk tıkanıyorum ama belirti midir emin değilim inşallah öyledir :)

senin de çok az kalmış hayırlı haberler bekliyoruz senden de inşallah :)

Hassasiyet var mı diye kontrol ediyor herkes canım başka bı numarası yok
Öyle gebe olunca ellemeye gerek yok yani en azından benim öyle Olmuştu var yaaa üzerimi değişirken insanın canı acır mı ben diyor dün çok canım acıyor diye meğer hamileymişim ama tabi kimyasal oldu ama güzel duygu yaaa şimdi anlatırken hatırladım

cok haklısıınnn
yaa ben bıde belırtı sayamıyorum gaz mesela var ama benım bagırsak sendromu hastalıgım var onun yuzunden hep gazlıyım zaten :) goguslerım aynı pek degısıklık yok, kasık agrım var ama artık bunu yasayıp hep regl oldguugum ıcın hıc bırını yoramıyorum gebelıge,sonu husran oluyo dıye.

amınnn hayırlısı olsun ınsallaahh gelmıstır bu ay bebeklerımız

Kızlaaarrr teste şimdi baktım e. Çizgi silik çıkmışş ama beyaz renkli gibi duruyo fotoğrafta göstermiyoo ,bu test hiç kuurma çizgisi çıkarmazdııı o kadar yaptım hiç böyle görmedim
Gondersene yavrucum bi bakalım laboquick mi test kuruma çıkmıyor onda eğer oysa defalarca kullandım ben

Hey yavrum çizgi orada maşallah geliyor gelmekte olan

Ben yattigim yerden kalkarken bile ağrıyor kuzum. Agrirsa agrisin bebek olsun da

Eklentiler

• IMG_20220303_114704_568~2.webp
    30 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur

ınsallaaaahhh yavru senınledır amıınnn

Hadi kız inşallah mutlaka bizlere de yaz güzel haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…