- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.841
canım biz herşeyi belirtiye yoruyor olabiliriz ama bende karın ağrısı oldu hafif kasıklarda ve seğirme gibi bir şeydi.harıka ya, masallaahh
benımde sat 11 subat- 23 şubat pıktı bakalım 3 - 4 gune bı test yaparım belırtım vs de yok gercı pek umutlu degılım
senın varmı belırtın canım ? ya da ne zaaman basladı belırtın
Öyle gebe olunca ellemeye gerek yok yani en azından benim öyle Olmuştu var yaaa üzerimi değişirken insanın canı acır mı ben diyor dün çok canım acıyor diye meğer hamileymişim ama tabi kimyasal oldu ama güzel duygu yaaa şimdi anlatırken hatırladımHassasiyet var mı diye kontrol ediyor herkes canım başka bı numarası yok
Doğru diyorsun canım ama insanın eli gidiyor yine de
cok haklısıınnncanım biz herşeyi belirtiye yoruyor olabiliriz ama bende karın ağrısı oldu hafif kasıklarda ve seğirme gibi bir şeydi.
1 haftadır da ayıptır söylemesi gaz var ama üşütüyor da olabilirim emin değilim.
son 3 gündürde mide de yanma gibi ağrı gibi birşeyler var yerken çabuk tıkanıyorum ama belirti midir emin değilim inşallah öyledir :)
senin de çok az kalmış hayırlı haberler bekliyoruz senden de inşallah :)
Hadi kız yap gitsin yaaaKizlar ya akşam rüya falan filan konuştuktan sonra bütün gece hamilelik haberi verdim sulaleye rüyamdabı kaset test patlatayim mi
Gondersene yavrucum bi bakalım laboquick mi test kuruma çıkmıyor onda eğer oysa defalarca kullandım benKızlaaarrr teste şimdi baktım e. Çizgi silik çıkmışş ama beyaz renkli gibi duruyo fotoğrafta göstermiyoo,bu test hiç kuurma çizgisi çıkarmazdııı o kadar yaptım hiç böyle görmedim
Hey yavrum çizgi orada maşallah geliyor gelmekte olanPapatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Evet canım laboquick ama fotoğrafta çıkmıyor ben gözle görüyorumGondersene yavrucum bi bakalım laboquick mi test kuruma çıkmıyor onda eğer oysa defalarca kullandım ben
Hislerine güven olumlu düşün canım o zaman bi kaç güne tekrarlarsınEvet canım laboquick ama fotoğrafta çıkmıyor ben gözle görüyorum
yaa split sipariş verdimBence kaset. Çok kullanışlı ve doğru sonuç
Ben yattigim yerden kalkarken bile ağrıyor kuzum. Agrirsa agrisin bebek olsun daÖyle gebe olunca ellemeye gerek yok yani en azından benim öyle Olmuştu var yaaa üzerimi değişirken insanın canı acır mı ben diyor dün çok canım acıyor diye meğer hamileymişim ama tabi kimyasal oldu ama güzel duygu yaaa şimdi anlatırken hatırladım
Belli olurmu bilmiyorum,inşALLAH hislerim yanıltmaz yaHislerine güven olumlu düşün canım o zaman bi kaç güne tekrarlarsın
Ben yaşadım canım. Adet günümde tuvalet kağıdına çok açık pembe kan gelmişti 2 yada 3 kez.Kızlar tuvalette silerken pembe beyaz akıntı geldi reglime 5 gün var daha regli başlangıcımı yerleşmemi bilmiyorum hiç 5 gün erken regl olmadım hiç. Yerleşme kanaması yaşayan varmı aranızda.
onun grubu ne zaman açılacak ögrenmekte fayda varAynen =) umarim marttasindir eheheuehu =)
ınsallaaaahhh yavru senınledır amıınnnKızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur
Hadi kız inşallah mutlaka bizlere de yaz güzel haberiniKızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur
pek bir şey göremedim canım istersen bat günü tekrarlaBelli olurmu bilmiyorum,inşALLAH hislerim yanıltmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?