Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım benim:)

İnşallah bebistir sebebi. Allah'ım bu ay bu gruptaki herkese gönlündekini nasip et

Ne belirtiler gördük aslında hiç yoktular gönül isterdi ki sabırla regl bekliyim, perşembe test yapayım falan ama dayanamam. Ptesi bir erken gebelik patlatır boyumun ölçüsünü alırım heralde
Çok büyük saygı duyuyorum sabırsızlara aradaki fark açıldı ama yaa olmadı böyle birlikte yaşamalıydık o gerginliği son dın dın dııınn neyse bu ay duphaston kullanamadığım için gecikme olmaz en azından

hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım :)

Papatyamelo Beni eleyebilirsin canım yine bol belirtili ama negatifi gördüğüm bir ay oldu Önümüzdeki aya artık, adeti beklemeye geçtim

Eklentiler

• 20220303_120433.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 76
Kırmızıları görmeden pes etmek yok ya
İnşallah adet olmazsın inşallah sonradan pozitif görenlerden olursun
Bu testin yanildigini hiç görmedim gölge bile yok testte o yüzden bu ay elendik önümüzdeki ay artık zaten aldığım antibiyotiklerden dolayı olabileceğini düşünmüyordum..Doktorum yumurtlama haftası agrikesici bile icirmiyor yumurtanin kalitesi bozulmasın diye, bu ay ben yumurtlama dönemi enfeksiyondan dolayı 6 tane antibiyotik üzerine bide antibiyotik iğne yedim olsada sağlıklı olmazdı o yüzden üzülmüyorum..Belirtileri de artık gebeliğe yormicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…