- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.861
Onu ben anlamıyorum. İkinci çizgi nerde olmalı bilemiyorum hep kafamı karıştırıyoryaa split sipariş verdim
Yaşadıktan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini pekiBen yaşadım canım. Adet günümde tuvalet kağıdına çok açık pembe kan gelmişti 2 yada 3 kez.
Amin elim ayağım titriyor. 2 saat nasılsın geçerınsallaaaahhh yavru senınledır amıınnn
Öyle Yapıcam canım İNŞALLAH vardır yapek bir şey göremedim canım istersen bat günü tekrarla
Yazarım yazarım rüyada gibiyim. Allah isteyen herkese, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih evlatlar nasip etsin. Evlat ile sınamasın kimseyi.Hadi kız inşallah mutlaka bizlere de yaz güzel haberini
ay gelsin o güzel haber de varsın 3 saat olsunAmin elim ayağım titriyor. 2 saat nasılsın geçer
inşallah canım benim:)cok haklısıınnn
yaa ben bıde belırtı sayamıyorum gaz mesela var ama benım bagırsak sendromu hastalıgım var onun yuzunden hep gazlıyım zaten :) goguslerım aynı pek degısıklık yok, kasık agrım var ama artık bunu yasayıp hep regl oldguugum ıcın hıc bırını yoramıyorum gebelıge,sonu husran oluyo dıye.
amınnn hayırlısı olsun ınsallaahh gelmıstır bu ay bebeklerımız
İnşallah bebişin seninledirAmin elim ayağım titriyor. 2 saat nasılsın geçer
inşallah canım benim :)Hey yavrum çizgi orada maşallah geliyor gelmekte olan
İnşallah bebistir sebebi. Allah'ım bu ay bu gruptaki herkese gönlündekini nasip etKızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur
Çok büyük saygı duyuyorum sabırsızlaraNe belirtiler gördük aslında hiç yoktulargönül isterdi ki sabırla regl bekliyim, perşembe test yapayım falan ama dayanamam. Ptesi bir erken gebelik patlatır boyumun ölçüsünü alırım heralde
hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım :)Kızlar, kan sonucu çıkmadı işten geç çıkabildim. Öğleden sonra çıkacak. Ama doktor ultrasonla karnıma baktı. Kalınlaşma var dedi. 2 sebebi olurmuş, biri adet gecikmedi diğeri hamilelik. Çok heyecanlandım. Katları karıştırdım hastanede. Bu mesajı zor yazıyorum.Bat 6 Mart. Dua edin ne olur
Aynen aminBen yattigim yerden kalkarken bile ağrıyor kuzum. Agrirsa agrisin bebek olsun da
Ben yeni gördüm biz 2 saat gerideyiz ya birde dersteyim.ama bekle bence reglini ne olur ne olmaz o zaman belli olabilirYaptim ki
İki gün sonra tekrarlarim testi canım hayırlısı bakalımBen yeni gördüm biz 2 saat gerideyiz ya birde dersteyim.ama bekle bence reglini ne olur ne olmaz o zaman belli olabilir
Kırmızıları görmeden pes etmek yok yaPapatyamelo Beni eleyebilirsin canım yine bol belirtili ama negatifi gördüğüm bir ay oldu Önümüzdeki aya artık, adeti beklemeye geçtim
İnşallah adet olmazsın inşallah sonradan pozitif görenlerden olursunPapatyamelo Beni eleyebilirsin canım yine bol belirtili ama negatifi gördüğüm bir ay oldu Önümüzdeki aya artık, adeti beklemeye geçtim
Şu negatif yapma efektiyle bi denesene canımKızlaaarrr teste şimdi baktım T Çizgi silik çıkmışş ama beyaz renkli gibi duruyo fotoğrafta göstermiyoo,bu test hiç kuurma çizgisi çıkarmazdııı o kadar yaptım hiç böyle görmedim
Kırmızıları görmeden pes etmek yok ya
Bu testin yanildigini hiç görmedim gölge bile yok testte o yüzden bu ay elendik önümüzdeki ay artıkİnşallah adet olmazsın inşallah sonradan pozitif görenlerden olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?